ФЕРМАТА 2 - тема 4

• 85 740
  • 924
  •   1
Отговори
# 225
  • Ню Йорк
Не, не позна. Най- малко злобея. Просто наистина добре го познавам и ако някой е злобен,то това е той. Но ти няма как да го знаеш, простено ти е.

За нас дето не го познаваме лично изглежда по друг начин. То и Финци сигурно е черен за много хора по обясними причини, Нико пък даже няма и на кого да е лош и черен понеже води толкова кух живот, че едва ли някой го отразява изобщо. Макето - младо момиче, целият живот пред него, а ще се пръсне от злоба и завист, Силвия - от гадните хора, с дежурната фалшива усмивка, а иначе изтъкана от злоба /Макето я превъзхожда поне с това, че е откровена/, Галя явно и по тази причина спечели, че на фона на тия двечките е цвете направо.

# 226
Нико в момента само помага на Стоян без да го осъзнава Laughing(ако Стоян се класира за финал). Ама Нико е уникално просто парче така, че едва ли ще го разбере.
Браво на Галя! Ако Стоян не спечели съм за нея!

# 227
Никооо Grinning колко добре го описа този прост и подъл човечец

# 228
  • София
blizna4e,
спокойно и други го разбрахме какъв е, нищо, че не сме от вашето село.
И как обясняваше на Гери Дончева, че не бил дошъл за парите ... Смях! Че той най-много говори за пари. Другите дори и да са дошли за това, се прикриваха по-добре.

# 229
  • Вестерос
Нико ще отпадне

# 230
Каква нечувана доблест от страна на Нико, впечатляващо. smile3544

# 231
  • Ню Йорк

Дано, дано! То като смесиш простотия и алкохол и става страшно.  ooooh!

# 232
blizna4e,
И как обясняваше на Гери Дончева, че не бил дошъл за парите ... Смях! Че той най-много говори за пари. Другите дори и да са дошли за това, се прикриваха по-добре.
А аз мога ли да попитам защо трябва да се прикриват, че са отишли там за парите? Нещо срамно ли е да кажеш, че искаш наградата в предаване в което победителя взима 100 000 Laughing. Тази логика нещо винаги ми е убягвала. Всички са там за едно и също!

# 233
Да сменя насоката и да си кажа, че аз пък съм много изненадана, че Краси гласува за Силвия. Нали с Юла си бяха дружки, защо така ?

# 234
  • София
blizna4e,
А аз мога ли да попитам защо трябва да се прикриват, че са отишли там за парите? Нещо срамно ли е да кажеш, че искаш наградата в предаване в което победителя взима 100 000 Laughing. Тази логика нещо винаги ми е убягвала. Всички са там за едно и също!

Който иска да се прикрива, който иска да го афишира. Обаче е нелепо да твърдиш, че не си влязъл там за парите, след като открито си говорил колко ти е важно да спечелиш парите, при това не веднъж. Това исках да кажа.

# 235
Всъщност за Стоян ще е може би по-добре ако утре изберат Финци защото в случай, че спечели дуела срещу Нико още повече ще затвърди тезата, че заслужава да спечели предаването много повече от опонента си!

# 236
Леле сега Стоян ще се пръсне от злоба. Нали в началото на предаването каза, че е дошъл за парите, а сега явно не е. То му трябват малко пари, там колкото да изхранва децата си, сиреч 100 000  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Нико тоя път го уцели в 10ката. Простее ми този човек и това е.

# 237
Галактическа принцеса, всъщност съм съгласна с теб. Когато някой не познава някого, наистина отстрани му изглежда по друг начин.  Не се бях замислила...Аз никога в живота си не съм познавала завистта и злобата, който и да спечели, жив и здрав да е  Peace

# 238
Нико така започна да се излага, държа се горе-долу и накрая алкохолът и безсилието му дойдоха твърде много. С цялата тази тирада само събра подкрепа за Стоян.
Всеки човек има и добри, и лоши черти; хора, които го обичат и хора, които могат да кажат нещо лошо за него. И при мен е така, вероятно и при вас.
Сега гледам едни хора по телевизията и техните образи пречупвам през собствената си призма. Може наистина да не го харесват Стоян в селото, може и да не е много свестен човек, но аз вярвам на собствените си очи и възприятия.

# 239
  • София
Аз не разбрах, кога ще бъдат мъжкия и женския дуел?

Общи условия

Активация на акаунт