ФЕРМАТА 2 - тема 4

• 85 754
  • 924
  •   1
Отговори
# 255
  • Ню Йорк

Не очаквам някой да разбере това, което Нико е проумял за Стоян - първо не го каза по правилния начин, второ не го каза с правилното отношение /изпусна си нервите/, трето не го каза на правилните хора /повечето хора мислят еднопластово/.

А Нико даже и не мисли, защото мозъка му е размекнат от алкохола  ooooh!

# 256
Тази вечер си мисля ,че за Финци ще гласуват по-малко фермери .Може би само Краси, Ади ,Деси ,Тошо и Ева .Крум ми е под въпрос Thinking

# 257
Не можете да проумеете дълбоката мисъл на Николай, не се пънете!  Naughty

Искам да подчертая, че коментирах изстъпленията на Михал и даже апелирах при подобно поведение да ги махат от арената. Mr. Green

Забелязахте ли вчера, че на Ева физиономията беше по-изопната от всякога, имам чувството, че искаше да обърше два шамара на Галя, профилактично.  hahaha

# 258
За финалиста от мъжете
Скрит текст:
Финци, нали? И  Нико отпада от Стоян.

# 259
Познавам Стоян от дете. Добре го познавам. Той е изключително прост, злобен, лицемер и женомразец. Да, работлив е много. Но само това. Учудвам се как успя да заблуди толкова хора колко е свестен, но явно добре играе.Не искам такъв човек да печели. Той просто не заслужава.Доколкото знам и мнението на повечето хора в селото е такова. Просто за разлика от телевизионните зрители там добре го познават.

Колко ти платиха за това плюене ? Някакво доказателство може ли да дадеш коя си и дали аджеба си от  селото ???  Laughing

Щото аз го познавам Стоян от поне 15г и няма и грам вярно с това което говориш.Много съвестен човек,работлив ,християнин и се грижи за семейството си.Същия какъвто го виждаме в предаването ,а не такъв каквъто се опитват да ни го представят опусумите и платени тролове като теб.А пък ако не си взела пари ,още по зле.Значи си едно малко, долно и злобно същество !

Иначе се радвам за Галя ,дано и да победи. Двете гадни змии на двубой.Безценно.Видяхме и злобното им съсъкане после в къщата.И нервите и на пиянияницата не издържаха от избора и си показа същността.Дано да изберат Стоян за финалист и да видим дали ще си изпълни заканата.
Ако не го изберат пък,алкохолика ще пада на двубой.
От 6-мата останали най-достоен е Стоян,после Галя.Финци на 3-тото място ,а на останалите, мястото им не е там.Един пропаднал човек пияница и две злобни същества ,които не познават нито Иван Вазов,нито Вапцаров ,нито никой на портрети ! Срам.Срам
Вие там в това село имате ли училище, че когато слушаш нечленоразделните звуци , които издава твоя любимец и съпоставянето с дълбокомислен пост в който думата злоба се повтаря сто пъти - човек остава със впечатление, че не сте завършили и 4 клас . Трудно ви е разбирам с такъв капацитет от интелект да проумеете че и без да му плащат на някои може да не харесва ваш Стоян и кликата му .

# 260
Така, така така!
Снощи това с Калин си беше преднамерено. Отстраниха го защото е пиян и най-важното остана в страни от камерата - къде е неговия глас при гласуването?
Гласуването на Тодор ме озадачи.
Избора на Галя беше очеваден.
Двубоя между македонския бухал и Сиса тъпото е малък момент на възмездие след толкова помия от ефира.
Включването на разни селски на Стоян с противоположни мнения, ясно показва добре обмислена агитационна кампания в двата лагера.
Относно присъствието на известните и тяхното гласуване показва, че макар и с хонорар, хората не си продадоха вота (съвестта).
Нико пияндето е на крачка от среща със спешната помощ, ако продължава да сипва на Стоян. Добре, че човека е по-търпелив, иначе до сега да са правили панахида на младия меринджей Simple Smile
И накрая това натискане от страна на Иван и Андрей против Стоян, ме отказва да гледам всякакви бъдещи техни проекти тотално. То бива да си пристрастен, но тяхното е повече от недостойно за телевизионери  Sick Sick Sick

# 261
Безсмислено взе да става включването. Но реагирам на това, че тук се говори за „характер”, ако си дръпнат и в постоянен сблъсък с околните. Нещо като постоянно натискане на клаксона на пътя. Много повече характер се изисква да си обединител, да си добронамерен, да не сееш конфликти, а да събираш- пък било и чрез храната и грижата за другите. Това са ценностите, на които беше учено поколението на Галя. Жената има дух и не показа нравствена или физическа слабост- като Лили от ВБ, например. А сантименталността не е осъдителна черта.
На това драги/а, се вика лицемерие."Обичам всички"...Какво по-лицемерно от това.Или ако не е лицемерна, то със сигурност е безхарактерна, както казах.И кой от фермерите е постоянно във вражда и конфликт с другите ? Единствено Стоян ми се струва, другите си се разбират добре.Но Стоян сам си вкара автогол, като започна да мишкарства барабар с известните отначало.И за това сега никой не го харесва във Фермата, а всички мислите че едва ли не е неразбран и отхвърлен без причина.

# 262
  • Ню Йорк

Вие там в това село имате ли училище, че когато слушаш нечленоразделните звуци , които издава твоя любимец и съпоставянето с дълбокомислен пост в който думата злоба се повтаря сто пъти - човек остава със впечатление, че не сте завършили и 4 клас . Трудно ви е разбирам с такъв капацитет от интелект да проумеете че и без да му плащат на някои може да не харесва ваш Стоян и кликата му .

Той щото твоя пост много грамотен  ooooh!

# 263
  • От Луната
За мен избора на Галя беше логичен ... Сис или там както я наричат никак не ми допада, страшно грозен изказ има, а цялата и ухиленост е изкуствена. Наистина на дуела с Ася, много ми падна в очите.
Макето по-злобна не съм я намирала и мисля, че този дуел ще го гледам с кеф!  
Гери Дончева, много е набрала на формата, щом целия ФБ е подкарала ... подразни ме доста, но и до някъде я оправдавам. Макето не заслужава да стигне до финал именно заради поведението ѝ на този дуел. Грозна картинка беше ... поради същата причина и Перничанката ми е противна. Има си начини, как да печелиш, с достойнство, като Краси например! Мисля, че много се повлия и това му изигра много лоша шега.
Много различно е отношението на всички, явно доста са изчели и видели и сега настроението им е доста резервирано.
Най-дразнещ беше Калин и избора на екипа да го вкарат пиян! Има нещо, което се нарича достойнство, и те можеха да му го запазят! Просто не трябваше да го пускат... 1000 оправдания можеше да има.  ooooh! Не ми допада подобно нещо ... можеха много кадри да ги спестят, за да не му оронват престижа. Не само, защото е известен, а и защото е човешко Sad
Нико, хептен се издъни  #Crazy
Има нещо у Стоян и Финци, което не ми допада ... към днешна дата вече повече клоня към Галя!  Crazy

# 264
Черешката на шоуто, както пише по-горе "Македонския бухал срещу Сиса тъпото"!
И Андрюшко ядещ се по задника, от яд за бухала. Mr. Green Whistling

# 265
Безсмислено взе да става включването. Но реагирам на това, че тук се говори за „характер”, ако си дръпнат и в постоянен сблъсък с околните. Нещо като постоянно натискане на клаксона на пътя. Много повече характер се изисква да си обединител, да си добронамерен, да не сееш конфликти, а да събираш- пък било и чрез храната и грижата за другите. Това са ценностите, на които беше учено поколението на Галя. Жената има дух и не показа нравствена или физическа слабост- като Лили от ВБ, например. А сантименталността не е осъдителна черта.
На това драги/а, се вика лицемерие."Обичам всички"...Какво по-лицемерно от това.Или ако не е лицемерна, то със сигурност е безхарактерна, както казах.И кой от фермерите е постоянно във вражда и конфликт с другите ? Единствено Стоян ми се струва, другите си се разбират добре.Но Стоян сам си вкара автогол, като започна да мишкарства барабар с известните отначало.И за това сега никой не го харесва във Фермата, а всички мислите че едва ли не е неразбран и отхвърлен без причина.
Нарича се християнство. Нямам какво да добавя към пишещ, който не разбира това послание.

# 266
  • София
Нарича се християнство. Нямам какво да добавя към пишещ, който не разбира това послание.

Е, той не може да разбере от ника мъж ли си или жена, ти къде го търсиш.  Laughing

# 267
  • Вестерос

Той щото твоя пост много грамотен  ooooh!
Joy Joy точно

# 268
  • Асеновград
Нико  пияндето , се оля .... изложи се много. Sick
Хубаво ми стана като Галя стана първи дуелист , не че искам жена да спечели Stop , но на двете ,, кози,, им стана лошо. Twisted Evil
Стискам палци за Стоян. Peace

"Македонския бухал срещу Сиса тъпото"! - накефих се... Joy

# 269

Е, той не може да разбере от ника мъж ли си или жена, ти къде го търсиш.  Laughing
Дори не съм погледнал как и е ника, първо.Второ, говори абсолютни тъпотии.Сега разбрах защо харесва Галя.Не знам в кой век живее, но в днешно време като кажеш "Обичам всички" те смятат за луд.Може би преди 2000 години това изречение е носило друго значение, но не и днес.Защото надали обича крадците,убийците,изнасилвачите и пр.Ева правилно и каза, че акъла и е на максимум 18 годишна.Даже според мен и това и е много.И вчера с това "аз" се върна 2-ри клас, първия срок.

Общи условия

Активация на акаунт