ФЕРМАТА 2 - тема 4

• 85 752
  • 924
  •   1
Отговори
# 240
Интересното е, че известните първи започнаха да се оговарят, първи започнаха да създават интриги, първи започнаха да се отделят и да мишкарстват, докато хора като Тодор,Ева и Надежда(достойните хора) стояха и си говориха с участниците.После кой бил злобен...Гери изобщо гледала ли е предаването, че каза че Стоян не говорил за победа и пари ?!Иначе се бие в гърдите колко подръжници събрала за Стоян.Това ли е достойното питам аз ? Тези хора пречеха и продължават да пречат на цялото предаване и в крайна сметка, хората, които се надигнаха с/у псевдо "известните", се оказаха прави.И сега същите тези хора решиха първия финалист-най-безхарактерния човек в бг реалити.Дори Мони мандрата имаше повече характер от Галя, която освен да готви и да реве, друго не правеше.Развалиха играта с тези жалки хора, които се имат за голяма работа и за съжаление ще повлияят върху крайния резултат на предаването.ВЪРНЕТЕ СЪРВАЙВЪР ИЛИ КЪРТИЦАТА !!!

# 241
Иван и Андрей сякаш намекнаха, че Нико и Стоян ще са дуел. Тези дали не са го и режисирали предварително - двата враждуващи елемента от селски и градски тип да си премерят силите накрая. Дано не е така. Аз искам Финци да се "сбори" на дуел с Нико, точно както вотът отреди да се случи с двете неразделни приятелки.
Нико каква пиянска агитация в полза на Стоян направи без да иска. Може да продължава в същия дух. И без това не искам Финци за победител. Mr. Green

Последна редакция: пн, 12 дек 2016, 23:20 от Mesmunda

# 242
  • София
ВЪРНЕТЕ СЪРВАЙВЪР ИЛИ КЪРТИЦАТА !!!

Откога си чакам "Къртицата" и аз.  Crossing Arms

# 243
Не очаквах Галя на финал и съм много изненадана, но и страшно доволна.

Юла сама се би с проклетията си. Ако се бе държала по-дружелюбно с известните, щеше да има доста повече гласове. Дано това девойче си даде сметка, че безсмислената злоба не само че доникъде не води, ами и затръшва вратите пред нея.

# 244
  • Вестерос
Че къде е казано, че не може безхарактерни да са на финал  Whistling

# 245
Че къде е казано, че не може безхарактерни да са на финал  Whistling
Ами това е и проблема.Че са вкарали такива участници, които да изберът безхарактерен човек, и дори по-точно-че са вкарали безхарактерни хора.За това и сезона е много скучен като цяло.Например на тия всичките "известни", от които псевдо рапър, псевдо к*рва(която как е станала известна-като се е*ала с известен,типично по български), псевдо манКенка,псевдо актриса, пияндурник и журналист, който единствен беше се прочул с нещо, макар че и неговото място не е тук.Та мисълта ми беше, че на всичките тези хора, можеха да вкарат 6-ма българи, много по-мотивирани от тези и щяха да направят играта по-интересна.А не да слушаме на Ася как и се е*ало и че съжълява, че не си е взела вибратора, да гледаме Дий как бара Мара по задника, да гледаме Калин как се клатушка и не може да стои на краката си, Гери и Крум, които знаеха че влизат със проблеми, но това не ги бъркаше, нали си вземат хонорара.И сега същите тези хора развалят играта, която се съмнявам че дори са доизгледали след тяхното излизане.

# 246
  • Вестерос
Сега, това е твоето мнение. За мен и други сезонът НЕ Е случен. Може леля ти Галя да не е влизала в конфронтации и да се е спотайвала, ок, НО между нея и другите злобарки 100 пъти бих избрала нея.

# 247
Познавам Стоян от дете. Добре го познавам. Той е изключително прост, злобен, лицемер и женомразец. Да, работлив е много. Но само това. Учудвам се как успя да заблуди толкова хора колко е свестен, но явно добре играе.Не искам такъв човек да печели. Той просто не заслужава.Доколкото знам и мнението на повечето хора в селото е такова. Просто за разлика от телевизионните зрители там добре го познават.

Колко ти платиха за това плюене ? Някакво доказателство може ли да дадеш коя си и дали аджеба си от  селото ???  Laughing

Щото аз го познавам Стоян от поне 15г и няма и грам вярно с това което говориш.Много съвестен човек,работлив ,християнин и се грижи за семейството си.Същия какъвто го виждаме в предаването ,а не такъв каквъто се опитват да ни го представят опусумите и платени тролове като теб.А пък ако не си взела пари ,още по зле.Значи си едно малко, долно и злобно същество !

Иначе се радвам за Галя ,дано и да победи. Двете гадни змии на двубой.Безценно.Видяхме и злобното им съсъкане после в къщата.И нервите и на пиянияницата не издържаха от избора и си показа същността.Дано да изберат Стоян за финалист и да видим дали ще си изпълни заканата.
Ако не го изберат пък,алкохолика ще пада на двубой.
От 6-мата останали най-достоен е Стоян,после Галя.Финци на 3-тото място ,а на останалите, мястото им не е там.Един пропаднал човек пияница и две злобни същества ,които не познават нито Иван Вазов,нито Вапцаров ,нито никой на портрети ! Срам.Срам

Последна редакция: вт, 13 дек 2016, 00:12 от davidorentol

# 248
  • out of space
Може ли малко по-спокойно? Не сме в темата за ББ или ВБ.

Искам някой по желание да ми обясни Юлиана с какво е злобна. Да ми обясни защо Силвия толкова дразни със смеха си. Дали на Мама Галка сълзите се превръщат в диаманти?
Финци ще се кандидатира ли за депутат и дали Стоян ще отвори нови фитнеси и в други градове?

Най интересно ми е дали Митха ще се омъжи за Вишну най-сетне.  Thinking
Така де- Мара и Господина...

# 249
Защо Гери обяви на всеослушание колко голяма групичка от поддръжници е събрала за Стоян? Няколко пъти го повтори.

# 250
Безсмислено взе да става включването. Но реагирам на това, че тук се говори за „характер”, ако си дръпнат и в постоянен сблъсък с околните. Нещо като постоянно натискане на клаксона на пътя. Много повече характер се изисква да си обединител, да си добронамерен, да не сееш конфликти, а да събираш- пък било и чрез храната и грижата за другите. Това са ценностите, на които беше учено поколението на Галя. Жената има дух и не показа нравствена или физическа слабост- като Лили от ВБ, например. А сантименталността не е осъдителна черта.

# 251
На мен не ми харесва това, че без участието на Калин остават 12 човека и довечера може да се стигне до равенство в гласовете. Какво се прави в такава ситуация?

# 252
Нека и аз да се включа - Силвия в началото ми беше наистина много симпатична: младо, усмихнато и позитивно същество. Това обаче беше до дуела с Ася. Някак ми опротивя тоталното незнание и незаинтересованост и докато от плеймейтката го очаквах до някъде, то от Силвия често казано - не. И нещо друго ми направи впечатление тогава, вместо да се сконфузи от невежеството си, тя демонстрира тотален непукизъм. Вчера докато слушах колко била лъчезарна и усмихната, някак не "ми се върза" това, което каза за останалите съквартиранти, които влязоха.

# 253
  • София

Колко ти платиха за това плюене ? Някакво доказателство може ли да дадеш коя си и дали аджеба си от  селото ???  Laughing

Щото аз го познавам Стоян от поне 15г и няма и грам вярно с това което говориш.Много съвестен човек,работлив ,християнин и се грижи за семейството си.Същия какъвто го виждаме в предаването ,а не такъв каквъто се опитват да ни го представят опусумите и платени тролове като теб.А пък ако не си взела пари ,още по зле.Значи си едно малко, долно и злобно същество !

Иначе се радвам за Галя ,дано и да победи. Двете гадни змии на двубой.Безценно.Видяхме и злобното им съсъкане после в къщата.И нервите и на пиянияницата не издържаха от избора и си показа същността.Дано да изберат Стоян за финалист и да видим дали ще си изпълни заканата.
Ако не го изберат пък,алкохолика ще пада на двубой.
От 6-мата останали най-достоен е Стоян,после Галя.Финци на 3-тото място ,а на останалите, мястото им не е там.Един пропаднал човек пияница и две злобни същества ,които не познават нито Иван Вазов,нито Вапцаров ,нито никой на портрети ! Срам.Срам

Е, по твоята логика на теб може да ти плащат да го хвалиш? Тогава какво правим? Thinking

Видяхме колко добър християнин е Стоян на дуела на Мария и Юлиана. Не е достатъчно да се кръстиш пред иконата, за да си добър християнин. Това е лицемерие! В Библията пише, че най-голямата жертва за Господ е мекото сърце. Стоян и меко сърце? А какво да кажем за заповедта: Не лъжи!  Снощи всички бяхме свидетели на разговора му с Гери Дончева.
Не очаквам някой да разбере това, което Нико е проумял за Стоян - първо не го каза по правилния начин, второ не го каза с правилното отношение /изпусна си нервите/, трето не го каза на правилните хора /повечето хора мислят еднопластово/. В съзнанието на хората трудолюбието изключва злобата и лошия характер, а пък те спокойно могат да си вървят ръка за ръка.

Безсмислено взе да става включването. Но реагирам на това, че тук се говори за „характер”, ако си дръпнат и в постоянен сблъсък с околните. Нещо като постоянно натискане на клаксона на пътя. Много повече характер се изисква да си обединител, да си добронамерен, да не сееш конфликти, а да събираш- пък било и чрез храната и грижата за другите. Това са ценностите, на които беше учено поколението на Галя. Жената има дух и не показа нравствена или физическа слабост- като Лили от ВБ, например. А сантименталността не е осъдителна черта.

Много съм съгласна с подчертаното.

# 254
  • Ню Йорк
Някой може ли да ме светне защо вчера "дръпнаха ушите" на Стоян, че викал по Макето, а преди това никой и дума не каза като Михо правеше същото или като Нико-пияндето викаше по Мария?! Разбрахме, че опосумите искат да ни се харесат жена-не-виждалия Финци, пияндето-прайдоха Нико и злобното-завистливо Маке, ама дали си мислят, че сме толкова тъпи, че да ни внушат какво да мислим  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт