ФЕРМАТА 2 - тема 4

• 85 826
  • 924
  •   1
Отговори
# 345
През последните два дни определено най-дразнещо беше тенденциозното отношение на Иван към Стоян, но се сетих кой друг вчера ме подразни много. Юлиана каза, че лагери се били оформили още в началото, защото някои хора така решили или пожелали...не я цитирам точно, но ме остави с отворена уста, когато го чух. Shocked Тя не си направи труда да спомене имена, но аз за друг освен нея, която от ден първи се постара да тегли чертата между известни и неизвестни, не се сещам. ooooh!  Tired

Аз също смятам, че от този подбор на Фермата, Финци си заслужава мястото си на финала, така че нямам голямо противоречие с това.  Grinning
Финци си заслужава мястото на финала, но ми се искаше да е там след поне още един спечелен двубой.
За по-голямо равновесие в постиженията им със Стоян, ако ще спорят за победата, де. Simple Smile

# 346
  • Вестерос
Странно , че от началото, тогава изкуствено Иван и Андрей ги деляха с известните  Whistling

Битката ще е между Финци и Стоян. За мен и двамата с негативите си са достойни да спечелят.

# 347
  • Асеновград
Разочарована останах от Елен  ooooh!, изненада ме ,мислех , че ще гласува за Стоян. Sad
Дуелът между двете ,, кокошки ,,(от мен да мине да не са кози), Twisted Evil мисля че Юлиана е по достойна за финал от Силвия.
Много ми стана неприятно за Калин, Sad като го видях в такова състояние.....Жалко много жалко. Sad
Продължавам да стискам палци на Стоян . Peace

# 348
Когато се говори за Стоян се подчертава неговата работливост. Когато се говори за Финци- бил лицемерен. На единия се изтъква едно качество, а на другия- черта от характера(която аз не забелязвам да е в повече от Стоян). Тези две качества няма как да се сравнят. Naughty

Кой го прави тва?! Аз не. Финци също е работлив, но е по-лицемерен от Стоян, в пъти, според мен (подчертавам, че е според мен, да не стане грешчица).
Стоян пък е прост(ак) и нетактичен и това е нещо, което ми е направило впечатление още от началото.
Та така де, понеже са и двамата работливи, за мен и двамата имат място на финала при така развилите се събития, заедно с Галя от жените. Между Юлиана и Силвия ми е абсолютно все равно коя ще е, но може би Даваймакедаваймаке направи по-запомнящото се участие.

# 349
А мен пък снощи ме озадачи вотът на Михо.
Вероятно Марчето така го е инструктирала и той не може да откаже. Любовта го е направила всеопрощаващ. Whistling

# 350
  • sofia
А мен пък снощи ме озадачи вотът на Михо.
Вероятно Марчето така го е инструктирала и той не може да откаже. Любовта го е направила всеопрощаващ. Whistling

А може да очаква , че Стоян ще му се "отплати" след предаването, ако спечели.

# 351

Дано Стоян да бие Нико на двубоя,че в страницата на фейсбук се пише,че Нико ще се присъедини към финалистите.Давали  4-мата финалиста в промо за финала и Стоян не фигурирал,а Нико.Аз гледах промо,в което беше Стоян,което значи са го сменили,което е още по-тъпо.То е тъпо и да има като цяло промо с финалистите като още не са ги излъчили всичките.
Дано не е вярно,че ще отпадне Стоян точно от Нико.Изобщо не е достоен последния за финала.

# 352
   Разочаровах се наистина от вота на отпадналите участници. Разочаровах се и от Елен. Бях сигурна, че щеше да гласува за Стоян. Крум не му беше мястото да гласува. Нито е видял какво е станало във Фермата, нито познава участниците кой какво може.

Ева ми остава противна. Михо наистина имаше нов обрат при него. Вижда се, че уважава Стоян и се е променил поне малко. Мария също я харесвам. Поне осъди от страната на справедливостта.

Финци е един лицемер и лош човек, щом е зарязал семейството си заради друга жена. Нико е един пияница. За мене той е пропаднал човек. Юлиана е злобна. Сама си призна, че е люта македонка в снощното предаване. За мама Галя - тя мина през цялото предаване между капките. Между жените нямам фаворит. Всичките жени са за мене еднакви.

# 353
Няма какво да коментирам вчерашното гласуване - опротивяха ми половината, но да ви питам как ви се струват Деси и Дий, като че ли не е продължила любовта навън  Rolling Eyes Чели ли сте някъде нещо?
А иначе Михо ми направи добро впечатление - всички мислехме, че е поболял се от любов пубер, който ще преследва Мария, но ето че си се държи съвсем нормално  Peace

# 354
Няма какво да коментирам вчерашното гласуване - опротивяха ми половината, но да ви питам как ви се струват Деси и Дий, като че ли не е продължила любовта навън  Rolling Eyes Чели ли сте някъде нещо?
А иначе Михо ми направи добро впечатление - всички мислехме, че е поболял се от любов пубер, който ще преследва Мария, но ето че си се държи съвсем нормално  Peace

Четох в един вестник за Дий, че е с Ася. Забравих за Дий. Също ми направи добро впечатление. Само как успокояваше Стоян. Разочарова ме също и Ася, като не гласува за Стоян. А за Деси - тя като че ли няма собствено мнение и се подвежда от общата маса.

# 355
Ася гласува за Стоян.

Пак ли е изтекла информация предварително?  Те и снимката от офиса преди време сигурно са пуснали нарочно. Защо го правят? Не ми пречи, но не виждам логика. И не ми се иска да вярвам, че Нико е победител в дуела.  Sad

# 356
Не мога да разбера как ние може да имаме по-правилна преценка /при положение, че само гледаме нещо, което са решили да ни покажат/ от участниците, които са живели заедно newsm78
И защо решихте, че едно или друго гласуване е правилно или не.
Всеки си има симпатии, но поведението на Гери беше  Shocked
Всички са напрегнати и си показват лицата, Стоян беше сигурен, че ще изберат него.
Като чуя думата "достоен" вече лошо ми става ooooh!

# 357
  • somewhere near the sea
Когато се говори за Стоян се подчертава неговата работливост. Когато се говори за Финци- бил лицемерен. На единия се изтъква едно качество, а на другия- черта от характера(която аз не забелязвам да е в повече от Стоян). Тези две качества няма как да се сравнят. Naughty

Кой го прави тва?! Аз не. Финци също е работлив, но е по-лицемерен от Стоян, в пъти, според мен (подчертавам, че е според мен, да не стане грешчица).
Стоян пък е прост(ак) и нетактичен и това е нещо, което ми е направило впечатление още от началото.
Та така де, понеже са и двамата работливи, за мен и двамата имат място на финала при така развилите се събития, заедно с Галя от жените. Между Юлиана и Силвия ми е абсолютно все равно коя ще е, но може би Даваймакедаваймаке направи по-запомнящото се участие.
Тук в темата и във фейсбук. Аз не намирам, че Финци е лицемерен, пък Стоян- не е. Един дол дренки са. Единият е доста по-опитен, но не в коването и доенето имам предвид, а в социализацията.

Иначе и двамата имат място на финала. Не знам в тоя двубой с Нико Стойо да не прегрее- прекалено си повярва.Не бива толкова да се тупа в гърдите.

И не можах да разбера телевизионната вражда с Михо. Много се мразеха, щяха да се изядат, псуваха се, скачаха си като петли, накрая много мили си станаха. Брех, че ги облагороди тая "Ферма", бе.

# 358
Написала съм "по-лицемерен", сравнителна степен, това не изключва лицемерно поведение у Стоян, просто у единият виждам повече, а не че другият хич не е лицемер. Peace

Не съм разочарована от гласуването на никого, всеки трябваШЕ да си гласува по убеждение и симпатия, а не защото е в тая или оная група или е поел ангажимент. Поне аз така бих гласувала и така гласувам по принцип.

# 359
Ами така дали на промото за финала.Странното е,че на промото,което аз гледах даваха Стоян като четвърти финалист,а после са сменили промото и показвали Нико като четвъртия.И аз го намирам за много тъпо изобщо да има такова промо,а още по-тъпо това първо Стоян после Нико като финалист.Явно не са много професионалисти.
И на мен не ми се ще да е Нико финалиста.Но в страницата на фейсбук заради това промо се носи такава информация.

Общи условия

Активация на акаунт