ФЕРМАТА 2 - тема 4

• 85 897
  • 924
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Финци също е работлив, но е по-лицемерен от Стоян, в пъти, според мен (подчертавам, че е според мен, да не стане грешчица).
Стоян пък е прост(ак) и нетактичен и това е нещо, което ми е направило впечатление още от началото.
Та така де, понеже са и двамата работливи, за мен и двамата имат място на финала при така развилите се събития, заедно с Галя от жените. Между Юлиана и Силвия ми е абсолютно все равно коя ще е, но може би Даваймакедаваймаке направи по-запомнящото се участие.

На същото мнение съм и аз.  Peace

# 361
Дайте ми го това промо да го видяя. Никъде не го намирам Grinning

# 362
Нямам линк към него.Дават го по бтв,като рекламират финала за неделя.

# 363
През последните два дни определено най-дразнещо беше тенденциозното отношение на Иван към Стоян,
Скрит текст:
но се сетих кой друг вчера ме подразни много. Юлиана каза, че лагери се били оформили още в началото, защото някои хора така решили или пожелали...не я цитирам точно, но ме остави с отворена уста, когато го чух. Shocked Тя не си направи труда да спомене имена, но аз за друг освен нея, която от ден първи се постара да тегли чертата между известни и неизвестни, не се сещам. ooooh!  Tired

Аз също смятам, че от този подбор на Фермата, Финци си заслужава мястото си на финала, така че нямам голямо противоречие с това.  Grinning
Финци си заслужава мястото на финала, но ми се искаше да е там след поне още един спечелен двубой.
За по-голямо равновесие в постиженията им със Стоян, ако ще спорят за победата, де. Simple Smile

Може да е умишлено използван прийом.
Онеправданият Стоян предизвиква симпатиите на публиката.

# 364
 Дано да е умишлено използвано промо.

# 365
Някой тук преди седмици писа разни спойлери и досега всичко е вярно.
Скрит текст:
Беше казал, че Стоян ще бие Нико, но не на силовите игри, а в крайна сметка благодарение на алманаха. :-о

Последна редакция: ср, 14 дек 2016, 18:09 от Mirela__

# 366
  • София
Ох, в тази тема някои не се научиха да слагат спойлерите в скрит текст, независимо колко пъти бяха помолени.  Confused

# 367
  • Вестерос
Промо не промо Стоян ще бие Нико, абсурд да е обратното

# 368
Ох, в тази тема някои не се научиха да слагат спойлерите в скрит текст, независимо колко пъти бяха помолени.  Confused

Споко, няма 100% гаранция. Може пък да не стане така. Гледай си предаването с кеф!

# 369
  • Вестерос
Скрит текст:
Някой тук преди седмици писа разни спойлери и досега всичко е вярно. Беше казал, че Стоян ще бие Нико, но не на силовите игри, а в крайна сметка благодарение на алманаха. :-о
Това за сефте го чета Rolling Eyes

# 370

Ако е честен двубоя да,но досега видяхме че е точно обратното.Манипулиране,режисура и откровени вмешателства  в двубойте с цел "по-правилния " да победи

# 371

Ако е честен двубоя да,но досега видяхме че е точно обратното.Манипулиране,режисура и откровени вмешателства  в двубойте с цел "по-правилния " да победи
Дааа, сигурен съм че ако Николай спечели двубоя ще е нагласен...Поне според вас.Може би Иван или Андрей ще каже нещо криво на Стоян,например че изостава,което ще повлияе на психиката му, ще го притесни и ще загуби.Както при Юлиана и Мария.Само заради продуцентите ще е !

# 372
https://lifestyle.bg/tv-reality/zritelite-oplyuha-vodeshtite-na-fermata.html
Даже им е малко!  Отказвам да ги гледам!

И защо така изтича инфо

Скрит текст:
Знам кой е победител от женският дуел.

Последна редакция: ср, 14 дек 2016, 19:53 от Билян@

# 373
  • Вестерос
Скрит текст:
Юла нали?

# 374
Ей, големи сте калпазанки, значи!!!  Mr. Green

Стоян, ако пък падне от Николай, сигурно ще се разплаче, толкова е сигурен, че е непобедим, че си проси да му спретнат едно дуелче, в което неговите умения да не са 100% решаващи, в името на интригата...

Общи условия

Активация на акаунт