ФЕРМАТА 2 - тема 4

• 85 656
  • 924
  •   1
Отговори
# 180
  • Ню Йорк
Не само . Аз и Финци харесвам и Нико и усмихнатия Краси  -една определена слънчева порода хора .
Не обичам такива като Стоян темерути - по горещи и топли хора харесвам

Много ми е интересно какво харесваш на алкохолизирания и пропаднал Нико или на хукналия след нагона си и зарязал децат си Финци?! Ако някой от тях е мъжа до теб едва ли ще ги харесваш толкова, освен ако не си от мазохистичния тип жени (бие ме щото ме обича).  ooooh!

# 181
  • София
Ще има ли днес епизод? НОВА са сменили вечерната програма заради " Деня на траур"?
Преди малко по Бтв имаше реклама за довечера. Да, ще има епизод, влизат отпадналите участници и ще се избере първи финалист.

Мерси!
Айде сега,Финци не си е зарязал децата, влюбил се е,разделили са се мирно и кротко.  Не е приятно, но на всеки може да се случи.

# 182
  • София
Не само . Аз и Финци харесвам и Нико и усмихнатия Краси  -една определена слънчева порода хора .
Не обичам такива като Стоян темерути - по горещи и топли хора харесвам

Много ми е интересно какво харесваш на алкохолизирания и пропаднал Нико или на хукналия след нагона си и зарязал децат си Финци?! Ако някой от тях е мъжа до теб едва ли ще ги харесваш толкова, освен ако не си от мазохистичния тип жени (бие ме щото ме обича).  ooooh!
Финци ако си е имал някоя кобра вкъщи да не е бил длъжен да я търпи.  Mr. Green
Поне с Нико са положителни и засмяни хора. И на мен си ми харесват  Sunglasses

# 183
Жалко за Мария, харесва ми!

Само аз ли забелязах как опосумите явно бяха за макето. А на Андрей  му личи, че я харесва. Да се бе постарал да си прикрие страстите поне докато свърши формата.
Пък после да си я взема, както беше с  Б.Тютюнджиева.  Twisted Evil
Андрей каза в ефир, че я харесва, защото обича опаки, твърди и странни харектери. Но той си има прекрасна приятелка, бивша баскетболистка, по настоящем модел и са в много добри отношения, по това което съм видяла по заведения.

# 184
  • Вестерос
Юла колко годишна беше, забелязвам, че има бръчки  Rolling Eyes

Казаха, че на финал са 4-ма

# 185
Юла колко годишна беше, забелязвам, че има бръчки  Rolling Eyes

На 25 г.

И аз забелязах бръчките й още в началото, ама то си е до ген и кожа. Няма да злобеяна тема външност, но характерчето й е ужасно. Не знам защо се изтъква като положително качество да си проклет, отмъстителен и несговорчив, пък било то и от македонския край.

Последна редакция: пн, 12 дек 2016, 10:15 от Бона

# 186
Тифче, много си наблюдателна. За очите ли?
Спечели снощи пак с късмет, както стана и с Деси. Confused

# 187
  • Ню Йорк
Няма такъв филм - влюбил се. Това е дежурното оправдание на безотговорните егоисти, за да оправдаят малоумните си постъпки.

# 188
  • София
Няма такъв филм - влюбил се. Това е дежурното оправдание на безотговорните егоисти, за да оправдаят малоумните си постъпки.

Ами съжалявам, но не мога да се съглася с теб, ако си е зарязал децата и не ги гледа е едно, но аз лично не мога да го обвиня, че не е искал да стои във връзка, в която явно не се е чувствал добре. За да са щастливи децата и родителите трябва да са щастливи, макар и по отделно. Това си е мое мнение.

# 189
Какво следва сега? Казаха, че е последният дуел. Не съм гледала предишния сезон...

# 190
  • somewhere near the sea
Какво следва сега? Казаха, че е последният дуел. Не съм гледала предишния сезон...
Да Peace Беше последният дуел преди финала. Миналата година влязоха отпадналите, слагаха точки на всеки. Беше интересно как сновяха от един на друг, уговаряха се кого да побутнат, кого да подкрепят...  После по един ден влизаха и водещите като ратаи- караха ги да ринат на животните. Иван е много гнуслив, все му се повдигаше.  Значи: два дни за отпадналите и по един ден за водещите. Финалът е в неделя.

# 191
Да Peace Беше последният дуел преди финала. Миналата година влязоха отпадналите, слагаха точки на всеки. Беше интересно как сновяха от един на друг, уговаряха се кого да побутнат, кого да подкрепят...  После по един ден влизаха и водещите като ратаи- караха ги да ринат на животните. Иван е много гнуслив, все му се повдигаше.  Значи: два дни за отпадналите и по един ден за водещите. Финалът е в неделя.

Благодаря  bouquet

На финала дуел има ли?

# 192
  • Вестерос
Випи, да за около очите  Blush

# 193
Не искам да съм на мястото на македонския бухал, когато влезнат останалите отпаднали участници. Ще и сипят такя яко, че по-добре да си беше тръгнала снощи. Такъв злобюл скоро, не беше се показвал по телевизора, а близката подкрепа от глупавото Сисе и пияндето Нико, просто завършва ефирната картинка като за финал на "най-българското и градивно предаване"  Sick Sick Sick

И Андрейчо, като толкова много харесва бухала, па да се вземат - той има опит от къртицата  bouquet
Тя оная кака му излапа продуцентското портфейлче и сега е решил да слезе на нещо по-скромно  Money

# 194
Мама Галя и Сиса дали ще получат по някой глас  Laughing? С чист късмет си избутаха до финала. Юлиана може да е злобна и каква ли не, но все пак някак си беше по-дейна от тях през цялото време. Peace
И аз забелязах, че има доста бръчки около очите, но може би не си обръща внимание още, макар че според мен вече е закъсняла.

Много ме е яд за Мария, ама много.

Общи условия

Активация на акаунт