ФЕРМАТА 2 - тема 4

• 85 778
  • 924
  •   1
Отговори
# 270

"Македонския бухал срещу Сиса тъпото"! - накефих се... Joy

Ааааа, ще си патентовам израза и ще ма черпавате по едно кафенце за всяко ползване.... хихихихихи ppp eat

# 271
Скрит текст:
Нико  пияндето , се оля .... изложи се много. Sick
Хубаво ми стана като Галя стана първи дуелист ,
не че искам жена да спечели Stop ,
Скрит текст:
но на двете ,, кози,, им стана лошо. Twisted Evil
Стискам палци за Стоян. Peace

Защо полът определя твоите предпочитания, сладка Мими?  Simple Smile

# 272
Туко що от сигурен човек разбрах най-подробно кой е втория финалист. Ако някой иска да разбере кой е и как е станал да пише на лично!  Peace Peace Не искам да го слагам в спойл, защото някой са нетърпими като мен и като видят спойл го цъкат дори и да не искат.

В крайна сметка познайте кой стои далеч от интригите - Финци. Този човек с никой не си обели дума за финала и просто очаква и най-лошото, а именно да е на дуел със Стоян. Ето за това той трябва да е победител, защото Стоян е подъл лъжец. Ако не е Финци, тогава Галя.  Naughty Naughty Naughty

# 273
Туко що от сигурен човек разбрах най-подробно кой е втория финалист. Ако някой иска да разбере кой е и как е станал да пише на лично!  Peace Peace Не искам да го слагам в спойл, защото някой са нетърпими като мен и като видят спойл го цъкат дори и да не искат.

В крайна сметка познайте кой стои далеч от интригите - Финци. Този човек с никой не си обели дума за финала и просто очаква и най-лошото, а именно да е на дуел със Стоян. Ето за това той трябва да е победител, защото Стоян е подъл лъжец. Ако не е Финци, тогава Галя.  Naughty Naughty Naughty
Да, в сайт го има и не знам защо го обявиха преди епизода.Дори има точно какво ще стане довечера.

# 274

Да, в сайт го има и не знам защо го обявиха преди епизода.Дори има точно какво ще стане довечера.

Леле преди малко го видях... Какъв беше смисъла.

# 275
  • София
Финци от самото начало не ми допада, има нещо престорено в него, просто не вярвам в позитивния образ, който се опитват да изградят той и продукцията. Из фейсбук се завъртя една история от негов градски, която ако е вярна, този човек цял живот ще носи тежък кръст, но това е животът.  Peace

# 276
Скрит текст:
Да де, ама как можем да сме сигурни, че Финци не е обелил дума. Може пък да не са ни го показали. Thinking

# 277
  • вовеки на БАНановите плантации в БАНгладеш
Второ, говори абсолютни тъпотии.Сега разбрах защо харесва Галя.Не знам в кой век живее, но в днешно време като кажеш "Обичам всички" те смятат за луд.Може би преди 2000 години това изречение е носило друго значение, но не и днес.Защото надали обича крадците,убийците,изнасилвачите и пр.Ева правилно и каза, че акъла и е на максимум 18 годишна.Даже според мен и това и е много.И вчера с това "аз" се върна 2-ри клас, първия срок.

Аз забелязах нещо много хубаво в Галя, когато именно Ева злобно я нападаше - на нея й стана мъчно, не защото е засегната, а защото видя един сбъркан и заслепен от злоба човек срещу себе си. Стана й мъчно за Ева.
Има и такива хора. И не, не са "лицемерни".
Тя дори често не вижда злобата, не я разпознава, защото й е чужда. Давам пример - радостта й когато се даде 2-ри шанс на Михо. Тя каза, че заслужава, че бил добро момче или нещо подобно. Този случай говори и за наивност,разбира се, но никой не е съвършен...
И ще дам втори пример - когато Тодор каза, че не заслужава да е на финал (както и Сиса и Юла), тя го прие с усмивка и дори се зарадва, че е видяла и чула Викинга. Защото го харесва и уважава, независимо от ненужното му заяждане. Peace

не е спойлер
Скрит текст:
И съм сигурен, че ако сега тя прочете твоето... как да се изразя по-меко Thinking... необективно Laughing мнение - тя няма ни най-малко да те намрази. Най-много да те съжали, да ти пожелае да си по-малко злобен, да си здрав... и така Simple Smile

# 278
  • Асеновград
Скрит текст:
Нико  пияндето , се оля .... изложи се много. Sick
Хубаво ми стана като Галя стана първи дуелист ,
не че искам жена да спечели Stop ,
Скрит текст:
но на двете ,, кози,, им стана лошо. Twisted Evil
Стискам палци за Стоян. Peace

Защо полът определя твоите предпочитания, сладка Мими?  Simple Smile

Защото никоя от жените които останаха, не смятам за достойна.
Това е причината , просто не ми харесват , нито Юлиана нито Силвия , мама Галка ми е безразлична.

# 279
Скрит текст:
Второ, говори абсолютни тъпотии.Сега разбрах защо харесва Галя.Не знам в кой век живее, но в днешно време като кажеш "Обичам всички" те смятат за луд.Може би преди 2000 години това изречение е носило друго значение, но не и днес.Защото надали обича крадците,убийците,изнасилвачите и пр.Ева правилно и каза, че акъла и е на максимум 18 годишна.Даже според мен и това и е много.И вчера с това "аз" се върна 2-ри клас, първия срок.

Аз забелязах нещо много хубаво в Галя, когато именно Ева злобно я нападаше - на нея й стана мъчно, не защото е засегната, а защото видя един сбъркан и заслепен от злоба човек срещу себе си. Стана й мъчно за Ева.
Има и такива хора. И не, не са "лицемерни".
Тя дори често не вижда злобата, не я разпознава, защото й е чужда. Давам пример - радостта й когато се даде 2-ри шанс на Михо. Тя каза, че заслужава, че бил добро момче или нещо подобно. Този случай говори и за наивност,разбира се, но никой не е съвършен...
Скрит текст:
И ще дам втори пример - когато Тодор каза, че не заслужава да е на финал (както и Сиса и Юла), тя го прие с усмивка и дори се зарадва, че е видяла и чула Викинга. Защото го харесва и уважава, независимо от ненужното му заяждане. Peace

не е спойлер
Скрит текст:
И съм сигурен, че ако сега тя прочете твоето... как да се изразя по-меко Thinking... необективно Laughing мнение - тя няма ни най-малко да те намрази. Най-много да те съжали, да ти пожелае да си по-малко злобен, да си здрав... и така Simple Smile
Нека тогава и аз съм другата наивна, защото в случая с Михо не разпознах злобата и мисля, че е добро момче. Малко особено, но все пак добро. Peace

# 280

Леле преди малко го видях... Какъв беше смисъла.
Къде? дайте на ЛС, моля?

# 281
Не знам кой е злобен, лицемерен и т.н., защото не познавам никого, но като чета тук коментарите ......ooooh! Shocked

# 282
  • София

Ааааа, ще си патентовам израза и ще ма черпавате по едно кафенце за всяко ползване.... хихихихихи ppp eat

А това защо е нужно?
Не може ли да се води конструктивен спор с аргументи? Без обиди?
Да, не харесвам Стоян, но не го обиждам. То аз и Нико не харесвам особено, просто го смятам за прав за това, което каза за Стоян и затова изказах мнение. Май най-много ми хареса Мария. В началото не чак толкова, особено с тия вафлички в косата, но последно като я гледах по БТВ сутринта, ми допадна как мисли по някои въпроси.

# 283
Не знам кой е злобен, лицемерен и т.н., защото не познавам никого, но като чета тук коментарите ......ooooh! Shocked
Защо бе Мими . Не са  ли ти интересни, виж какво ниво и речник показват. Тук са се събрали Галактическата принцеса , златното момиче,
сладката мими със денсито и тифанито   Crazy Мозък, до мозъка мила моя майно льо.
А пък речника им -кози, змии, бухали ....
Какъв комплексар трябва да си, за да си сложиш такъв ник и да определяш участници във предаване със животински епитети .  

# 284
Нарича се християнство. Нямам какво да добавя към пишещ, който не разбира това послание.

Е, той не може да разбере от ника мъж ли си или жена, ти къде го търсиш.  Laughing
Дори не съм погледнал как и е ника, първо.Второ, говори абсолютни тъпотии.Сега разбрах защо харесва Галя.Не знам в кой век живее, но в днешно време като кажеш "Обичам всички" те смятат за луд.Може би преди 2000 години това изречение е носило друго значение, но не и днес.Защото надали обича крадците,убийците,изнасилвачите и пр.Ева правилно и каза, че акъла и е на максимум 18 годишна.Даже според мен и това и е много.И вчера с това "аз" се върна 2-ри клас, първия срок.
„Омразата е особено нещо. Винаги ще я откриете най-силна и най-яростна там , където нивото на култура е най-ниско.” Й.В.Гьоте

Общи условия

Активация на акаунт