ФЕРМАТА 2 - тема 4

• 85 783
  • 924
  •   1
Отговори
# 285
Нарича се християнство. Нямам какво да добавя към пишещ, който не разбира това послание.

Е, той не може да разбере от ника мъж ли си или жена, ти къде го търсиш.  Laughing
Дори не съм погледнал как и е ника, първо.Второ, говори абсолютни тъпотии.Сега разбрах защо харесва Галя.Не знам в кой век живее, но в днешно време като кажеш "Обичам всички" те смятат за луд.Може би преди 2000 години това изречение е носило друго значение, но не и днес.Защото надали обича крадците,убийците,изнасилвачите и пр.Ева правилно и каза, че акъла и е на максимум 18 годишна.Даже според мен и това и е много.И вчера с това "аз" се върна 2-ри клас, първия срок.
„Омразата е особено нещо. Винаги ще я откриете най-силна и най-яростна там , където нивото на култура е най-ниско.” Й.В.Гьоте
Не можеш да използваш свои мисли и затова използваш цитати.Или явно и ти си от хората, които "обичат всички"...Погледни малко по-нагоре в коментарите и виж кой използва най-много омраза.Спирам да пиша, защото явно няма да се разберем и до утре.Явно твърде много се обичаме Grinning

# 286

Защо бе Мими . Не са  ли ти интересни, виж какво ниво и речник показват. Тук са се събрали Галактическата принцеса , златното момиче,
сладката мими със денсито и тифанито   Crazy Мозък, до мозъка мила моя майно льо.
А пък речника им -кози, змии, бухали ....
Какъв комплексар трябва да си, за да си сложиш такъв ник и да определяш участници във предаване със животински епитети .  

vasilena, не е задължително да си комплексар за да слагаш животински епитети на хора, особено в фермерско риалити, особено с лека ирония към цялостната визия на участниците.  Wink Но да не разводняваме темата с мозъчните ни напъни, че то ку виж сме изгубили един интелект и форумен доайен в твое лице  Praynig  Ще е голяма загуба, а и трябва да се поддържа нивото поне над 4 клас.  Whistling

# 287
Нали не харесвате Юлиана, че била злобна, а Нико обидил горкия Стоян.

Обаче пък ви харесва как goldy нарича някои от участниците с обидни имена, щот разбираш ли, било "фермерско" предаване. И е "леко" иронична към визията им. Грозно е!
Че какво им е на визията? Това да не е предаване за избор на Мис България.

Не ме дразни нито Юлиана, нито Нико. На Силвето смехът ми идва малко в повече само.

# 288

Защо бе Мими . Не са  ли ти интересни, виж какво ниво и речник показват. Тук са се събрали Галактическата принцеса , златното момиче,
сладката мими със денсито и тифанито   Crazy Мозък, до мозъка мила моя майно льо.
А пък речника им -кози, змии, бухали ....
Какъв комплексар трябва да си, за да си сложиш такъв ник и да определяш участници във предаване със животински епитети .  

Да , как ли пък няма да се занимавам с вас .Влизам  чета и пиша веднъж на 10 дни .
Подобни хора като пишещите тук са достойни за с

vasilena, не е задължително да си комплексар за да слагаш животински епитети на хора, особено в фермерско риалити, особено с лека ирония към цялостната визия на участниците.  Wink Но да не разводняваме темата с мозъчните ни напъни, че то ку виж сме изгубили един интелект и форумен доайен в твое лице  Praynig  Ще е голяма загуба, а и трябва да се поддържа нивото поне над 4 клас.  Whistling
Да, точно пък със вас ще се занимавам . Влизам веднъж на 15 дни и изобщо не ме вълнуват подобни хорица като теб .

# 289
  • somewhere near the sea
Някой каза, че има достоверни сведения как ще се развие днешното гласуване.
Може ли  да ми пусне на лични, защото няма да мога да гледам.

# 290
  • До сърцето...
Някой каза, че има достоверни сведения как ще се развие днешното гласуване.
Може ли  да ми пусне на лични, защото няма да мога да гледам.

Достоверните сведения бяха публикувани на сайта на Фермата, исках да дам линк, но вече са го махнали.

Скрит текст:
Финци е вторият избран финалист

# 291
  • Вестерос
What a shock!  Laughing

Скрит текст:
Стоян бие Нико и отива на финал 100%

# 292
  • I Love You 3000
What a shock!  Laughing

Скрит текст:
Стоян бие Нико и отива на финал 100%

Бъзикаш ли се?! Shocked #Crazy Joy

# 293
  • Стара Загора
Мен Нико ме дразни най-много!

# 294
Стоян обичал да подшушне, а Финци изобщо не обича да подшушва и да подпитва. Кхъхъхъ... смешковци. Mr. Green

Гери Дончева да не му е съселянка на Стоян, голям застъпник се оказа.

Евала на Викингчето и Краси, че помагат на дувара. Финци и Стоян се изкривиха с тия камъни.

Последна редакция: вт, 13 дек 2016, 21:18 от Бона

# 295
Тоя Стоян знае ли нещо друго освен да говори, колко пиел Николай.Не сме кьорави, виждаме че пие.Той и затова няма да спечели, но ми писна да обяснява как не махал чашката.Той пък светец, като казва на жена която познава от 2 седмици че к*ра му не рипа...Просто иска да манипулира зрителите, като изтъква негативите на другите.Пълен мишкар.

# 296
Финци има доста върхови постижения в лицемерието, добър е.

# 297
Напротив, много умно и хитро му извади кирливите ризи пред всички участници.Не го харесвах, но сега показа че е страхотен играч.Ако трябва да се играе хитро,това е начина.

# 298
  • София
Крум Савов дори и за Финци да е гласувал ще стане 5:5:2....т.е. няма победител

# 299
Напротив, много умно и хитро му извади кирливите ризи пред всички участници.Не го харесвах, но сега показа че е страхотен играч.Ако трябва да се играе хитро,това е начина.
Много умно, много хитро... страшно.

Общи условия

Активация на акаунт