ФЕРМАТА 2 - тема 4

• 85 806
  • 924
  •   1
Отговори
# 315
гледай по добре друг път.
Добре  Laughing

# 316
  • вовеки на БАНановите плантации в БАНгладеш
Казах, че няма да ти пиша на тебе, смешен.Не си ти човекът който да ми казва дали да пиша и какво да пиша.Казах, че спирам да пиша по темата, защото спорих с неодошевен предмет, който цитираше хора, които даже не знае кои са.И даже нямат смисъл.По-нагоре се пише колко била грозна Юлиана, на мен ми вади някви фейсбук статусчета и ми вика, че съм бил пълен с омраза.

Къде? Докажи го.

Разбира се, че не ти казвам да не пишеш... Ти сам си каза, аз те цитирам само. Peace

# 317
Поне ако Стоян бие Нико и отиде на финал ще си е извоювал мястото там сам, няма да му е подарено от журито като на Финци.
Юлияна която не мога да понасям ако утре бие Силвия също ще е много по-заслужила победата от Финци който основно подлизурстваше цял сезон Rolling Eyes

# 318
Казах, че няма да ти пиша на тебе, смешен.Не си ти човекът който да ми казва дали да пиша и какво да пиша.Казах, че спирам да пиша по темата, защото спорих с неодошевен предмет, който цитираше хора, които даже не знае кои са.И даже нямат смисъл.По-нагоре се пише колко била грозна Юлиана, на мен ми вади някви фейсбук статусчета и ми вика, че съм бил пълен с омраза.

Къде? Докажи го.

Разбира се, че не ти казвам да не пишеш... Ти сам си каза, аз те цитирам само. Peace
''Спирам да пиша, защото явно няма да СЕ разберем и до утре"...Това СЕ според теб какво значи.Че спирам да пиша с всички, или само с теб ?

# 319

Къде? Докажи го.

''Спирам да пиша, защото явно няма да СЕ разберем и до утре"...Това СЕ според теб какво значи.Че спирам да пиша с всички, или само с теб ?
Това е отговор до друг потребител. И до цитат на Гьоте, който не споделям. Naughty

Последна редакция: ср, 14 дек 2016, 10:12 от idiotsamamaetayna

# 320
  • Вестерос
От нея Жана почват простотиите , от жалките хорица ...гледай по добре друг път.
ама простено да ти е ...простотията ходи по хората  Grinning
Пише ми се за хубави хора ...пише ми се за Финци и Юлиана ...
Радвам им се , страхотни големи, широки души .
Аз за пореден път още от миналата година ти обръщам внимание да се научиш кога се слага ТИРЕ!

Юлиана хубав човек, не мерси, такива "хубави" хора по-добре да не срещаш  Rolling Eyes

Панда, Стоян ще бие Нико.

# 321
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не мога да повярвам на Финци и това е - ама толкова добър,ама в такова добро настроение,ама толкова помагащ и толкова разбран.А иначе кълве на леки хапки,ей така,между другото...да не е толкова очевадно,както го прави Нико.И той да удари,ама деликатно,че да не го нарочат зрителите и да не гласуват за него.

Не искам такива скрити хора да печелят предаването.

# 322
Не мога да повярвам на Финци и това е - ама толкова добър,ама в такова добро настроение,ама толкова помагащ и толкова разбран.А иначе кълве на леки хапки,ей така,между другото...да не е толкова очевадно,както го прави Нико.И той да удари,ама деликатно,че да не го нарочат зрителите и да не гласуват за него.

Не искам такива скрити хора да печелят предаването.

Нико върши мръсната работа срещу Стоян, за да не се окаже Финци с напукан ореол на добряк на финала.

# 323
Аз за пореден път още от миналата година ти обръщам внимание да се научиш кога се слага ТИРE
Не съм те забелязала . Коя беше ти, не си спомням да съм разговаряла с теб . Явно си ми била безинтересна или пък пишеш предимно в клюкарски.подфоруми. Е, изказа се-олекна ти . Спинкай спокойно

# 324
  • Бургас

Големи , големи колко да са големи. Юлиана, която с нищо друго не успях да запомня ,освен с злобни коментари към някои от участниците, Финци пък с голямо нагаждачество, не можах да го видя откровен.
Не ми харесват и двамата. В моите очи те не са хубави хора.

# 325
  • София
Леле и тук напрежение?! Какво ви става, бе, хора, какъв е този тон тук, изненадана съм. Такава хубава тема беше, то и предването де, но вече усещам горчив привкус и наистина И и А ме губят като зрител. То бива режисиране, показване на интриги, унижение... и какво печелят? Нищо, напротив, губят зрители, защото ги подценяват.

# 326
Приемам, че може да си се объркал, Gerrard789... човешко е. И нямам нищо срещу теб лично, това е само едно шоу, все пак Peace
С радост ще отговоря на твоите съображения относно Галя, защото подкрепям именно нея. Ето тук те репликирах:

Скрит текст:
Второ, говори абсолютни тъпотии.Сега разбрах защо харесва Галя.Не знам в кой век живее, но в днешно време като кажеш "Обичам всички" те смятат за луд.Може би преди 2000 години това изречение е носило друго значение, но не и днес.Защото надали обича крадците,убийците,изнасилвачите и пр.Ева правилно и каза, че акъла и е на максимум 18 годишна.Даже според мен и това и е много.И вчера с това "аз" се върна 2-ри клас, първия срок.
idiotsamamaetayna:

"Аз забелязах нещо много хубаво в Галя, когато именно Ева злобно я нападаше - на нея й стана мъчно, не защото е засегната, а защото видя един сбъркан и заслепен от злоба човек срещу себе си. Стана й мъчно за Ева.
Има и такива хора. И не, не са "лицемерни".
Тя дори често не вижда злобата, не я разпознава, защото й е чужда. Давам пример - радостта й когато се даде 2-ри шанс на Михо. Тя каза, че заслужава, че бил добро момче или нещо подобно. Този случай говори и за наивност,разбира се, но никой не е съвършен...
И ще дам втори пример - когато Тодор каза, че не заслужава да е на финал (както и Сиса и Юла), тя го прие с усмивка и дори се зарадва, че е видяла и чула Викинга. Защото го харесва и уважава, независимо от ненужното му заяждане. Peace"

не е спойлер
Скрит текст:
И съм сигурен, че ако сега тя прочете твоето... как да се изразя по-меко Thinking... необективно Laughing мнение - тя няма ни най-малко да те намрази. Най-много да те съжали, да ти пожелае да си по-малко злобен, да си здрав... и така Simple Smile

Последна редакция: вт, 13 дек 2016, 23:44 от idiotsamamaetayna

# 327
  • Вестерос
Аз за пореден път още от миналата година ти обръщам внимание да се научиш кога се слага ТИРE
Не съм те забелязала . Коя беше ти, не си спомням да съм разговаряла с теб . Явно си ми била безинтересна или пък пишеш предимно в клюкарски.подфоруми. Е, изказа се-олекна ти . Спинкай спокойно
хахаха изказа се тя! Нещо сбъркано има в теб  ooooh!

# 328
Извинявам се много,но пропуснах как точно определиха Финци да е победител,щом са били с равни точки?
Проведе се "балотаж". Ева и Тодор, които бяха дали глас за Нико, имаха право да гласуват отново.
Нико също гласува, тъй като беше вече отпаднал от надпреварата.

На Финци яко му се разтрепериха гащите по време на гласуването. Смешник! И големи монолози после, голямо чудо.  ooooh! Направо се беше на@кал от страх, че може да отиде на дуел. А опосумите дори не се и опитват да прикрият пристрастията си към него. Големи професионалисти!  ooooh! 'Айде да му дават наградата вече!  Tired

# 329
  • Sofia
Това ,че Нико гласувал съм пропуснала Thinking Миналият сезон имаше ли нещо подобно?

Общи условия

Активация на акаунт