ФЕРМАТА 2 - тема 4

• 85 814
  • 924
  •   1
Отговори
# 330
Не, не гласува Нико. Дадоха му шанс да агитира двамата, които бяха дали глас за него.

За мен най-справедливо щеше да е да отидат на Алманах и оттам да се решава кой е финалист(това щеше да се случи ако балотажът беше равен). Викингът обикновено прави такива машинации и очаквах той да даде глас за Стоян... разочарова ме този път Simple Smile

# 331
Объркала съм се значи. Извинявам се.  Embarassed Правех нещо друго в този момент и само слушах докато Нико изнасяше речта си. 

# 332
Глупости, Нико не е гласувал Grinning Grinning

# 333
Извинявам се много,но пропуснах как точно определиха Финци да е победител,щом са били с равни точки?
Проведе се "балотаж". Ева и Тодор, които бяха дали глас за Нико, имаха право да гласуват отново.
Нико също гласува, тъй като беше вече отпаднал от надпреварата.

На Финци яко му се разтрепериха гащите по време на гласуването. Смешник! И големи монолози после, голямо чудо.  ooooh! Направо се беше на@кал от страх, че може да отиде на дуел. А опосумите дори не се и опитват да прикрият пристрастията си към него. Големи професионалисти!  ooooh! 'Айде да му дават наградата вече!  Tired
Пристрастията на опосумите и тези дълги монтажи на многострадалния Финци ме кара и мен да мисля, че всичко вече е предрешено Rolling Eyes

# 334
Финци какво се разтрепера като не го интересува дали ще е финалист  Mr. Green ooooh!

Елен ме разочарова много, през цялото време стоя като агент при агитката на Стоян и после Финци го чувствала по-близък  Sick #Cussing out

# 335
Франсис Форд Копола може да им завиди на сценария  Simple Smile

То не беше манипулиране на вотове и двубои,то не беше режисиране,то не беше чудо !

По български оклепаха и това предаване.Много ми паднаха в очите,много !

Из фейсбук се завъртя една история от негов градски, която ако е вярна, този човек цял живот ще носи тежък кръст, но това е животът.  Peace

Може ли малко повече инфо за тази история ?

# 336
Финци какво се разтрепера като не го интересува дали ще е финалист  Mr. Green ooooh!
Нали, и аз се позачудих. Свила му се била душичката, а иначе Стоян бил такъв и онакъв.

# 337
Скрит текст:
Извинявам се много,но пропуснах как точно определиха Финци да е победител,щом са били с равни точки?
Проведе се "балотаж". Ева и Тодор, които бяха дали глас за Нико, имаха право да гласуват отново.

На Финци яко му се разтрепериха гащите по време на гласуването.
Скрит текст:
Смешник! И големи монолози после, голямо чудо.  ooooh! Направо се беше на@кал от страх, че може да отиде на дуел. А опосумите дори не се и опитват да прикрият пристрастията си към него. Големи професионалисти!  ooooh! 'Айде да му дават наградата вече!  Tired

Лицето му беше направо мораво. Помислих си, че може да му стане нещо от напрежение.

Защо отпадналите участници се вълнуват толкова много за кого да гласуват? Очакват ли нещо?

# 338
  • somewhere near the sea
Финци какво се разтрепера като не го интересува дали ще е финалист  Mr. Green ooooh!
Нали, и аз се позачудих. Свила му се била душичката, а иначе Стоян бил такъв и онакъв.
Финци се развълнува, защото не е очаквал, че ще отиде директно на финал. Ето я историята на Финци според една потребителка на фейсбук. Изобщо не е ясно дали е вярна, на сериал ми прилича.
Цитат
Vasi Bor Естествено. Толкова беше явно от самото начало, че Финци е под специaлната протекция на продукцията. Той не е тамм за парите, а за да си възстанови донякъде поне отчасти лошият имидж, който има стер близките си и всички, които го познават. Цял Лом е потресен и отвратен от него, дори и децта му и баща му не искат да говорят с него. Той е развалил семейството на най-добрият си приятел, с който са били като братя и сега живее с жената му. Човекът след като е разбрал се е самоубил и е оставил сирачета.  Затова за него е много важно да се реабилитира донякъде пред близките си и в Лом.

Последна редакция: ср, 14 дек 2016, 08:18 от Marsia

# 339
Не знам за какво е вътре Финци, никого не познавам лично, нито са ми селски, нито са ми градски. Видях, че гореше от желание да бъде избран и гласуването му беше много важно и за пореден път зад лицемерното твърдение, че не му пука и каквото стане, всъщност се виждаше друго поведение от негова страна.
Нека се вълнува, сигурно е вълнуващо да бъдеш смятан за достоен от толкова много хора, но "душичката ми беше свита", означва, че му е пукало и още как.
Аз също смятам, че от този подбор на Фермата, Финци си заслужава мястото си на финала, така че нямам голямо противоречие с това.  Grinning

# 340
Разочаровах се от гласуването на Крум и Елен Колева - уж известните стояха зад Стоян,а накрая обратното стана. За Тошо и Ева бях сигурна ,че са на страната на Финци и Нико.

# 341
Разочаровах се от гласуването на Крум и Елен Колева - уж известните стояха зад Стоян,а накрая обратното стана.

Точно това идвах да напиша и аз. Кратка е паметта българска- Елен забрави, че Стоян я подготвя за дуел.
А Крум защо изобщо влезе? А, да, да вземе едни парички там, отбивайки номера... Калин макар и в нетрезво състояние щеше по- адекватно да гласува.
Изобщо опосумите все повече ме дразнят и не знам и дали ще им гледам нагласеният финал. Нещастници!

# 342
  • вовеки на БАНановите плантации в БАНгладеш
Не знам за какво е вътре Финци, никого не познавам лично, нито са ми селски, нито са ми градски. Видях, че гореше от желание да бъде избран и гласуването му беше много важно и за пореден път зад лицемерното твърдение, че не му пука и каквото стане, всъщност се виждаше друго поведение от негова страна.
Нека се вълнува, сигурно е вълнуващо да бъдеш смятан за достоен от толкова много хора, но "душичката ми беше свита", означва, че му е пукало и още как.
Аз също смятам, че от този подбор на Фермата, Финци си заслужава мястото си на финала, така че нямам голямо противоречие с това.  Grinning

Не е задължително. Някои хора са по-чувствителни и емоциите им са ирационални. Аз например не съм способен да изгледам филм на ужасите, а не ми пука особено за персонажите. Не съм много умен, но дори подозирам, че това не са истински хора, а са актьори, които не само не умират по ужасяващи начини, а е възможно и да са им платили, за да ни заблуждават.  Crossing Arms

Скрит текст:
И да добавя, нищо че вече е утре... И нищо, че не съм особено умен, както току що стана ясно hahaha ( мисля, че е излишно вече да се преструвам на такъв  Thinking , не ми се получава Sad)

Но съм сигурен какво е значението на "Спирам да пиша". Различно е от "Спирам да отговарям" или "Спирам да ТИ пиша" примерно...

# 343
  • somewhere near the sea
Когато се говори за Стоян се подчертава неговата работливост. Когато се говори за Финци- бил лицемерен. На единия се изтъква едно качество, а на другия- черта от характера(която аз не забелязвам да е в повече от Стоян). Тези две качества няма как да се сравнят. Naughty

# 344
  • Вестерос

На Финци яко му се разтрепериха гащите по време на гласуването. Смешник! И големи монолози после, голямо чудо.  ooooh! Направо се беше на@кал от страх, че може да отиде на дуел. А опосумите дори не се и опитват да прикрият пристрастията си към него. Големи професионалисти!  ooooh! 'Айде да му дават наградата вече!  Tired
  Не е гласувал, а му позволиха да им кажа за кого да гласуват, тъй като бяха гласували за него

Общи условия

Активация на акаунт