ФЕРМАТА 2 - тема 4

• 85 647
  • 924
  •   1
Отговори
# 705
Абе хора успокойте се?! Какво ги обиждате, това е тяхно решение и слабо ги интересува мнението на всички вас Grinning Grinning Grinning

# 706
  • Пловдив
Хаха, хората, които се изгърбиха от труд във фермата, получиха 0 и 2 точки. Туш!
 Peace
Абсолютно. Сигурна съм,че са получили някакви подсказки не точно за кой да гласуват,но поне да го направят съспенс ,за да активират смсите. Просто адски разочароващо ....

# 707
  • София
Хора, аз съм шашинг наистина!! Силвия води, просто недоумявам! Знаех, че Бети и Ники ще изберат Финци, но мислех, че Силвия ще е последна, не Галя - срам!

# 708
  • София
Абе хора успокойте се?! Какво ги обиждате, това е тяхно решение и слабо ги интересува мнението на всички вас Grinning Grinning Grinning

Нали сме тук, за да си обсъждаме, какво ти пречи вълнението ни?! Simple Smile

# 709
  • Вестерос
Хич не ми дреме какво мислят Бети и Ники, сега ги сърбят дупетата, че доста хора ги тропат  Grinning Laughing

# 710
За кой ли са 49-те процента от зрителите  newsm78
Мама Галя и Сиса са с по 10%

# 711
  • София

Досега може и да не им е пукало, но във фб също се излива доста срещу тях и ще им запука. За мен въпросът не е в това кой ще сложат на първо място, дали ще е Финци/Стоян/Галя и тримата работиха много. Но за Силвия дори не се обосноваха, то дори съфермерите ѝ не ѝ гласуваха доверие нито един път и не я направиха фермер.

# 712
  • Бургас
Миналата година фермера (бай Георги май ) беше много як
 Тези двамата хич не ми го докарват на фермери, Бети и Ники.

# 713

Дай боже Финци.

# 714
  • До сърцето...
Много съм разочарована от семейството. Егати! Стоян с по-малко точки от Сиса???  Shocked
Тоя човек се изгърби от работа, само чешмите той им построи, кви камънаци влачеше...

# 715
  • Бургас

Дай боже Финци.
Едва ли.

# 716
Да видим сега дали тия прости селяци Бети и Ники всъщност не направиха услуга на Стоян с неадекватното си гласуване  Sunglasses

# 717
Като е финал на Фермата, значи трябва да е селски. Много смешно и необосновано беше изказването на Бети и Ники - Галя "останала в тила", пък Стоян - извън кръга "Финци"  Confused

# 718
Пълно разочарование от фермерите.

# 719
Бети и Николай се изложиха тотално! ooooh!  
Да бяха пияни или друсани, щях да разбера защо гласуват така. Но да дрънкат глупости - прекалено е! Ние не сме слепи и тъпи! Twisted Evil  
Никакво признание към Галя и Стоян - срамота! Naughty

Предполагам, че Галя и Силвия са с по 10% , Финци с 31% , а Стоян е с 49% , но да видим.

Ако Финци спечели спирам да гледам всичко, което малоумниците Иван и Андрей продуцират!

Общи условия

Активация на акаунт