ФЕРМАТА 2 - тема 4

• 85 701
  • 924
  •   1
Отговори
# 720
Графиката сигурно е подредена по азбучен ред и по телефоните за гласуване-Галя,Серафим,Силва и Стоян

# 721
Аз имах симпатии към тези Бети и Ники, обаче нещо се спихнаха към края, доводите им не бяха добри и гласуването такова, че първият се обявява преди втория, на практика излиза, че за втория "няма време" за обосновка.
Предполагам, че зрителите гласуват активно за Стоян и Финци и че по-големият процент е за Стоян засега, но разликата ще се стопи до 1% и ще бъде много, ама много оспорвано... Sunglasses

# 722
Егати мафията. Няма да дадът на Стоян да спечели!

# 723
Галя гледаше доста изумено като обявиха, че я поставят на 4-то място. Нормално, ако се бях скъсала от готвене и домакинска работа и ме бяха поставили на по-ниско стъпало от някой, който през повечето време се е кискал неадекватно и е лежал из тревите, аз също бих гледала като ударена.

# 724
  • София
Никога не е късно да станеш за резил. А на бас, че съселяните на Бети и Ники Флинстоун ще ги питат, колко ви платиха да гласувате така  Mr. Green Mr. Green

# 725
  • София
Галя беше наистина обидена, защото никой не я призна, нито фермерите ѝ дадоха точка, нито Ники и Бети.

# 726
Какво да кажа... и те са наемници, каквото подшушне продукцията - това е, всичко в името на съспенса. Tired
Очаквах да сложат Финци на първо място, а Стоян да обвинят в липса на социализация, но  мястото на Силвия е пълна изненада.

# 727
... Бети и Ники Флинстоун ще ги питат, колко ви платиха да гласувате така  Mr. Green Mr. Green
rotfImao Много им отива.
(или Бети и Барни Ръбъл)

# 728
И сега Стоян трябва да спечели с над 3%. Ако например е първи, но води само с 1 или 2% ще дадър наградата на онзи Close

# 729
  • Варна
Не мога да гласувам за Стоян не ми отчита смса ,номера е 1746 с текст Стоян нали ?

# 730
Целият съспенс не е ли за повече СМС-и? Цепият сценарии на финала дотук е смехотворен. с еманация в точките на "фермерите". Продължавам да съм за Галя и дано нещо се обърне...

# 731
  • София
Ох, ама тези т.нар. Стопани много изпростяха. Дано да видят поне във ФБ "милите" коментари към тях и циреи да им излязат на г*за  Crossing Arms

# 732
  • До сърцето...
Не мога да гласувам за Стоян не ми отчита смса ,номера е 1746 с текст Стоян нали ?

Може и само номера - 1476, без текста.

Не мога да повярвам, че тоз ломски циганин, опс! ром, ще спечели!  #Cussing out

# 733
  • Ню Йорк
За кой ли са 49-те процента от зрителите  newsm78
Мама Галя и Сиса са с по 10%

Дай боже Финци.

Ще ти се. Всички разбраха що за стока е.

# 734

1476 !!! Бъркаш номера!

И видеото за Стоян двойно по-кратко, отколкото за оня лицемерен мазник. Няма такава наглост...

Общи условия

Активация на акаунт