ФЕРМАТА 2 - тема 4

• 85 653
  • 924
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Тоя не е взел парите, вече ги кани на софрата. Смях
Кое му е смешното не мога да разбера ?
Е, ти пък, Жане.... жената има синдрома "Силвия", нека си се смее... простено и е...  Joy
Какъв е синдрома на Силвия, да знам как да се лекувам?  Rolling Eyes
Няма лечение! Така ще я караш...  Joy

Апропо, какво стана със сеира за който се готвеше, ако Стоян не спечели...  Joy Joy Joy

# 796
  • София
Браво на Стоян! Честита му победа и дано сбъдне мечтите си!

За Галя и на мен ми дожаля.

# 797
  • София
Не стана, много смс-и напускахте.  Mr. Green

Едит1: Наистина дано повече хора мсе като Силвия - положителни, а не като лелките наоколо  Mr. Green

# 798
На 32 години съм лелка само и единствено на двете ми племеннички, ще ме прощаваш.

# 799
  • София

Едит1: Наистина дано повече хора мсе като Силвия - положителни, а не като лелките наоколо  Mr. Green
Яяя... малоумното хилене било признак за  положителност...  smile3532

# 800

Яяя... малоумното хилене било признак за  положителност...  smile3532
В четвъртък като съобщиха, че Стоян отива на финал такава "положителност" струеше от нея и Финци Laughing

# 801

Пази Боже повече хора да са като тази кекерица...май не правиш разлика между "хиля се като пача" и "положителен човек"...

# 802
  • София
Аз тази вечер разбрах, че Силвия била на 29 и още повече ми падна в очите това "момиче" - такова малоумно и инфантилно държане от голяма жена...  Shocked

# 803
  • София
Аз тази вечер разбрах, че Силвия била на 29 и още повече ми падна в очите това "момиче" - такова малоумно и инфантилно държане от голяма жена...  Shocked

А тя с какво се занимава?

# 804
  • София
Нямам представа.  33uu Споменавала е, че е спортистка, но дали е активна или бивша, не зная.

# 805
  • София
Толкова време гледах предаването,а така се случи,че не успях да гледам финала ooooh!,четох,четох и разбрах,че Стоян е спечелил,но как newsm78,ако някой има време и желание да пише.

# 806
Браво!
Радвам се, иначе щеше да ме е яд, че съм гледала толкова време  Grinning
Вижте как му се зарадваха някои от фермерите - Гери, Ася, Мария, Ди, значи и той е докоснал някого, а не както се опитваха да го изкарат накрая - като абсолютен аутсайдер.

+1

# 807
  • out of space
Браво! Моят фаворит спечели.

Силвия е супер, харесвах я много.

# 808
  • София
Толкова време гледах предаването,а така се случи,че не успях да гледам финала ooooh!,четох,четох и разбрах,че Стоян е спечелил,но как newsm78,ако някой има време и желание да пише.

Имаше гласуване от бившите участници,от фермерите, игри, в които се печелеха точки и гласуване от зрителите. Като Стоян събра най-много точки ( имаше и най-висока зрителска подкрепа) и спечели. Simple Smile

# 809
Силвия имаше най-много точки, но много нисък вот от зрителите.
Та накрая изборът беше Финци или Стоян. Стоян беше с по-малко точки, но пък имаше 51% зрителска подкрепа и съответно спечели.

Общи условия

Активация на акаунт