Август роди се малко човече, а първата си Коледа очаква вече!

• 28 667
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
  • Габрово
Даная се роди 3,200 а сега е 7 кг (на 26,12 става на 4 месеца).От края на 1 месец спи по цяла нощ от 21,00-21,30 до 6,00-6,30 сутрин без изобщо да се събуди ,но за сметкаа на това през деня спи 2-3 пъти по 10-15 мин.

# 556
Ловърмим, това са мн хубави мерки. Дея се роди 4 сега е 8 кг.
Да попитам - вие как им режете ноктите, докато спят ли? Аз не мога докато е будна

# 557
  • Габрово
И аз режа нокти само като спи иначе е мисия невъзможна  Grinning

# 558
На краката задължително докато спи Laughing На ръцете мога и докато е буден, но трябва да е нахранен,наспан и възможно най-спокоен Simple Smile

# 559
Здравейте, аз режа нокти докато таткото я храни. За режима - постигнах го трудничко, имаше инатене, но няма как, в противен случай трябва по цяла нощ да будувам.

# 560
Благодаря Linusha! Благородно завиждам на мамите, които успяват да се наспят....при мен проблема е, че той заспива към 11.30 - 12 часа, после до 3-4 няколко пъти мърка, после хранене....а аз като се разсъня после няма заспиване  Shocked . През деня и дума не може да става да спя, той спи половин час и после иска само на ръце....тарикат е  Grinning . Плаче като не се занимава някой с него, не смеем да го оставяме да плаче много, нали е момченце.
Пишлето започнах да забелвам още след изписването по препоръка на лекарката и до средата на втория месец беше готов без драми.
Храненето е под режим на три часа по 120 мл, повече не иска да изпие, пък май трябва... На час и половина - два трябва да спи, иначе положението става страшно.....мине ли часа за приспиване, дане си покрай него  Grinning
Нокти режем докато пие мляко, таткото държи шишето, аз режа, като заспи не го бутаме за нищо на света  Grinning
Зъби като гледам скоро няма да има, обаче това не му пречи да се лигави и да лапа всичко.
Разходките навън са много рядко, той реве в количката, иска прав, а и следобедите учим с каката и после тя го гледа да домакинствам.
Приготвихте ли празничните ястия? Аз само сърмите и някои салати.

# 561
  • Габрово
Танче и моите деца са с 10 години разлика и ние следобед пишем домашни с баткото Laughing аз съм почти готова със всичко но тази вечер ще сме при свекървата и по-голямата част от проготовленията се падат на нея.Аз съм готова с питката и сърмите,подаръците са готови и след малко тръгваме.

ПОЖЕЛАВАМ ВИ ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ! newsm51 newsm67 newsm67  santa2  ИИИИИИИИ МНОГО ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ БЕБОЦИ!

# 562
Весели празници на всички!!!

# 563
Танчето и моят младеж е така-все прав иска и в количката изкарва половин час спейки, после не иска. И той заспива трудно и заспи ли не го закачам.
Нашите планове рязко се промениха и няма да пътуваме, та тъкмо ще подкарвам сърмите.
Весели празници момичета! Да нацелувате малките джуджета 😀

# 564
Весели празници мамчета и следващата година по още един сладък бебок!!

# 565
Нокти на ръцете реже татко му докато го храня, а на краката след баня. Друг шанс няма само да го докосна и ще се събуди като спи или трябва вечер, ако се събуди за нощно хранене. Обича да е на реце изправен и да гледа. До скоро хич не искаше в количката, но сега сякаш му харесва, започна и на активната гимнастика да се заиграва.

И ние сме при свекървата. Пренесохме се още вчера. Аз успях освен крекери да направя бискитки и сладкиш. Утре всички вкупом отиваме при мойте родители.

Весели празници на всички и не се ядосвайте много, ако нещо не е точно по план.

# 566
Тиха нощ, свята нощ... Весели празници, мами. Simple Smile

# 567
Весела Коледа на всички! Много здраве на вас и вашите семейства и нека малките слънчица да ни правят все по-щастливи с всеки изминал ден! Simple Smile)

# 568
Честита Коледа мами.Здраве и щастие в домовете ни.

# 569
Честита първа Коледа на прекрасните бебчета и техните мами  Heart Eyes  Heart Eyes
И нека следващата е още по-прекрасна  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт