Август роди се малко човече, а първата си Коледа очаква вече!

• 28 663
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Честита Коледа мами, бъдете здрави и щастливи!

# 571
Честита коледа!Бъдете здрави и щастливи,радвайте се на прекрасните слънчица и много светлина за семействата ви!

# 572
Честита Коледа и от мен!

# 573
Леле тия гостита нямат край.

# 574
Честита Коледа момичета
Чувстяам се уморена.Спи ми се.Много спя но не ми стига.Вчера бяхме на гости и това му умори още повече.Да мине 31.12 и всичката хамалогия че да си почина(не че съм се 0преуморила ).В първите дни на 2017 имам рожденник .
Успях да отида на фризьор,да си пооправя маникюра нооо тия излишни кг ме съсипват психически.Тежат ми а и малкото дрехи или липсата на размера който нося в момента ме смачква още повече.
Малкия се върти като пумпал и за 2 мин. Не мога да го оставя

# 575
Честита Коледа, момичета!!! Много здраве и късмет на всички!!! Heart Eyes

# 576
Честита коледа мами и бебчета!

# 577
Честита Коледа, момичета! Пожелавам да сме здрави, спокойни и много обичани, за да можем да дадем най-доброто на нашите бебчета!  People Santa

Качих една от коледните снимки на Крис в албума и като го разгледах.. мисля, че август са родени едни от най-хубавите бебета  Wink

# 578
И аз съм много уморена, а на всичкото отгоре се разболявам и съм в ужас! И аз в в първите дни на 2017 имам рожденик, а новогодишното парти ще е в нас, не че ще сме много хора, но все пак... да минеи да замине, че да се успокоим малко. Детенце е нервно, то не бяха гости, то не бяха неадекватни роднини, врат му се в лицето, целуват го навсякъде, ужасно е.

Момичета, ние още не се обръщаме ... случвало се е еднократно в двете посоки преди време и толкова... Sad

Нещо не правя както трябва сигурно.

Пак се опитах да дам адаптирано мляко, защото въпреки нощното хранене, не мисля, че наддава като хората, наддава но малко (100 и нещо грама за 10 дни), обаче настава някаква революция, той реве като все едно го коля... до мамите, които хранят с АМ или дохранват с АМ, как процедирате? Той е ял АМ първите дни в МД, но след кърмене винаги, с биберон няма проблем, а с вкуса на млякото.

ПП: Правя всичко възможно да запазя изключителното кърмене, но трябва да мога да му дам и нещо друго, защото се чувствам супер уязвима с това нестигащо количество кърма и никаква друга алтернатива.

Весели междупразници.

# 579
Яна, и нашият младеж се е обръщал почти успешно от гръб по корем два пъти само, но няма за какво да се тревожиш, има време за това. Сега основната дейност при нас е плюнчене с балончета, пищене и смеене. Не знам какво да те посъветвам за АМ щом държиш да ти е резерва...

# 580
  • София
В първите дни на януари пък аз съм рожденичка Simple Smile. Иначе ние вчера гости, днес гости, но спокойно мина. Аз съм много доволна, че вкъщи посрещаме, вместо да ходим някъде - по-комфортно ми е, а и не ми се пътува изобщо.

Весела Коледа и тук! Изпратила съм индивидуални картички на всички още онзи ден, надявам се, че сте ги получили Hug.

# 581
ЯННА, може просто да не е бил гладен повече, Симеон понякога започва да реве, когато аз искам да го храня, а той просто не иска да яде повече  Grinning А ако наистина мислиш, че е гладен и не му харесва млякото, пробвай да го смениш Wink Чувала съм, че Хип Комбиотик се харесва на почти всички деца, аз му давам от време на време и няма проблем. Иначе да се похваля, незнам на какво се дължи, но в последно време усещам, че имам доста добро количество кърма, отделно от това малкия се храни доста добре последните дни Simple Smile  
При нас Коледа мина като цял добре.. като изключим, че снощи малкия доста поплака, не искаше да спи в неговото легло, накрая спа на спалнята, само и само да не плаче Simple Smile Разбира се той получи най-много подаръци, на които мама се радваше повече от него. В последно време иска всичко да пипа, протяга ръчички,хваща,дърпа. .Simple Smile До скоро хващаше само като му подавам нещо директно в ръката, а от 3 дни-коренна промяна Simple Smile
Днес времето беше много хубаво,бяхме на 3-часова разходка, събуди се с плач отново последните 20 минути.. Погушкахме се малко, позяпа хората по улиците, успокои се и го върнах в количката като му вдигнах малко гръбчето, така, че да може да вижда навън.. доста интересно му беше Simple Smile Има доста бебенца, които ги слагат седнали на 4м. за по малко, а аз дори с лекарката не съм говорила на тая тема  Thinking От време на време той се мъчи да се изправя ,например докато е в шезлонга или на поставката във ваната Simple Smile
Мамите на които им дойде следващите месеци редовен ли им беше цикъла ? На мен чак сега ми дойде,продължи ми около 4 дни и то доста слабо, без болки и т.н. Simple Smile Та се чудя дали да си запиша час за профилактичен преглед за следващия месец или да изчакам още един цикъл Wink

# 582
Здравейте,
И аз да се разпиша. Коледните празници преминаха чудесно. Много дарове Simple Smile чудеса. Но най-хубавият е бънджито от сестра ми. Оххххх най-накрая не ме боли кръста, гърба, ръцете. Супер е. По един час през два часа седи в бънджито, слуша музика, пее си, вика адски силно и след това спи като къпана непробудно. За млякото АМ аз използвам Лактана Био, Яна пробвай, няма нищо общо с другите АМ. Не е тежко за бебето, има вкус на сметанка и моята красавица много го харесва. От другите плачеше. Може да е само така при нас, но аз съм изключително доволна,
Да ви се похваля вече 5 ден с много упоритост нямам нощно хранене. Гледам, че детето не усеща след третия ден и необходимост от това, а аз съм безкрайно щастлива. Моето момиче се роди голямо 4100, сега е 8200 и на връх нова година на 31.12 навършва пълни 5 месечинки и влиза в 6тата. Къде ще изкарате Новогодишните празници. Аз съм на работа Sad от години все работя. Тази година и малката и таткото и свекито ще са с мен да помагат с детето. Ах как ми се иска да пия един коктейл на някой топъл остров..... но си имам най-голямото щастие на света, моята малка Анна Мария.

# 583
Честити празници и от мен, мамитааа  bouquet Hug Heart Eyes
И при нас минаха леко и спокойно. Сега да видим Нова година.
Яна, и мойто маймунче не се обръща, даже и опити не прави.. за сметка на това когато е седнал в мен, което много му харесва и иска само така, се набира и свива да го изправя. Опира се на крачета и като го държа така замята и все едно ходи.. много е сладък  Blush
Мони, за цикъла - на мен ми дойде за втори път. Миналият месец на 17ти, сега на 22ри като още ми върви. Както преди си е, само болки нямам и дано не се и появяват.

# 584
Светли празници момичета, здраве и топлина в домовете Simple Smile
При нас празникът премина в рев. Моя човек реве със захласване от всички без мен, баща му и баба ми, която ми помага. Бабите си и дядовците си и прочие ги приема все едно вижда чудовища. Ама то реве та се къса, просто кошмар. Бяхме в къщи, че няма как с бебе да се размотаваме и в момента съм парцал буквално. Едва долазих до банята да се изкъпя.
ЯННА, аз го храня с Хип Комбиотик от раждането му. Харесва му, наддава, ака редовно. При АМ това е тънкостта- няма най- добро мляко, има мляко, което понася и се харесва на твоето бебе. И все пак с най- хубави отзиви се ползват Хип Комбиотик, Лактана, Аптамил ( последното запича).
Ние също не се обръщаме, само се върти наляво надясно, но по корем не е лягал. Иначе с тия венци е приключение, онзи ден ми лапна пръста и такова гризане му хвърли Simple Smile Давам Осанит по 8 , само вечер.

Общи условия

Активация на акаунт