. Иначе ние вчера гости, днес гости, но спокойно мина. Аз съм много доволна, че вкъщи посрещаме, вместо да ходим някъде - по-комфортно ми е, а и не ми се пътува изобщо.
.
А ако наистина мислиш, че е гладен и не му харесва млякото, пробвай да го смениш
Чувала съм, че Хип Комбиотик се харесва на почти всички деца, аз му давам от време на време и няма проблем. Иначе да се похваля, незнам на какво се дължи, но в последно време усещам, че имам доста добро количество кърма, отделно от това малкия се храни доста добре последните дни
Разбира се той получи най-много подаръци, на които мама се радваше повече от него. В последно време иска всичко да пипа, протяга ръчички,хваща,дърпа. .
До скоро хващаше само като му подавам нещо директно в ръката, а от 3 дни-коренна промяна
Има доста бебенца, които ги слагат седнали на 4м. за по малко, а аз дори с лекарката не съм говорила на тая тема
От време на време той се мъчи да се изправя ,например докато е в шезлонга или на поставката във ваната
Та се чудя дали да си запиша час за профилактичен преглед за следващия месец или да изчакам още един цикъл
чудеса. Но най-хубавият е бънджито от сестра ми. Оххххх най-накрая не ме боли кръста, гърба, ръцете. Супер е. По един час през два часа седи в бънджито, слуша музика, пее си, вика адски силно и след това спи като къпана непробудно. За млякото АМ аз използвам Лактана Био, Яна пробвай, няма нищо общо с другите АМ. Не е тежко за бебето, има вкус на сметанка и моята красавица много го харесва. От другите плачеше. Може да е само така при нас, но аз съм изключително доволна,
от години все работя. Тази година и малката и таткото и свекито ще са с мен да помагат с детето. Ах как ми се иска да пия един коктейл на някой топъл остров..... но си имам най-голямото щастие на света, моята малка Анна Мария.

Давам Осанит по 8 , само вечер.Препоръчани теми