Август роди се малко човече, а първата си Коледа очаква вече!

• 28 390
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
mdpd Колко кг ти остават да свалиш? На мен 12, но напоследък кантара не мърда.
Янна може би наистина вкуса на това АМ не се харесва на бебето. Дея пие Селия и доста добре й се отразява. С него й минаха и коликите и запека, който получи като пиеше Фризолак.

# 586
  • Габрово
И ние сме на Селия, и малката много го харесва. В началото сменихме няколко вида АМ.

# 587
Дея от болницата да към края на първия месец беше с Фризолака, но откакто го сменихмеи престана да плаче от колики.

Стасси честит имен ден!  bouquet

# 588
ansy81 точно с лактана био се опитвам и не иска и не иска. ММ ще купи днес аптамил, ако не става с него, ще пробваме милумил (било за злояди деца), ако не става и с него, ще се мъчим още малко и почвам със захранването.  Той след два дни ще направи 5 месеца, така че...

Аз официално съм си болна... много ме е яд. Винаги като отидем на гости на бабата (тя не е виновна горката), аз се връщам болна и така е вече три години. Дано не го лепна на детенце, че ...  #2gunfire

Подариха му на Дамян един плюшен пингвин с много нежни мелодии и звуци, и светещо коремче, страхотно попадение за гушкане и приспиване.  

Честит Стефанов ден, ако има празнуващи да са живи и здрави и да носят имената си с гордост!  Wink

# 589
При нас празниците минаха добре и без гомели драми. Малкият обичайно вечер ни побърква с рев. Скок в растежа или каквото и да е откакто се е родил е все така. Ако не си поплаче всеки ден порядъчно не е той.
 Дето пишете за килограмите. И аз имам. Не вярвам да се стопят отсамосебе си, както и корема да се стегне сам. Прибра се до един момент и до там.

# 590
ansy81 точно с лактана био се опитвам и не иска и не иска. ММ ще купи днес аптамил, ако не става с него, ще пробваме милумил (било за злояди деца), ако не става и с него, ще се мъчим още малко и почвам със захранването.  Той след два дни ще направи 5 месеца, така че...

Аз официално съм си болна... много ме е яд. Винаги като отидем на гости на бабата (тя не е виновна горката), аз се връщам болна и така е вече три години. Дано не го лепна на детенце, че ...  #2gunfire

Подариха му на Дамян един плюшен пингвин с много нежни мелодии и звуци, и светещо коремче, страхотно попадение за гушкане и приспиване.  

Честит Стефанов ден, ако има празнуващи да са живи и здрави и да носят имената си с гордост!  Wink

И на нас ни подариха едно плюшено морско конче, което има светещо коремче и свири една проспивна музика. С него запсиваме всяка вечер. Играчката е на фишър прайс

# 591
Надя, благодаря ти!  Hug Heart Eyes
Честит имен ден и на Shaw7y  bouquet

# 592
Мами , някои от вас спазва ли диета ? Чудя се другия месец да започна 90 дневната. ..Сега чета из форумите...вие как мислите? Мен ме притеснява само кърменето да не прецакам. ..Но вече ми тежат кг...А и не мога да се контролирам направо в яденето ; ( пък така поне ще имам режим и някак ще планувам ядене ...готвене и т.н.

# 593
Аз за 5 месеца отслабнах 40 кг. с Хербалайф. В момента се чувствам прекрасно. От 2.1 и аз ще съм на прочистващ режим 90 дневна Simple Smile

# 594
Аз ограничих хляба. За една две седмици съм свалила 3 кг. Не бързам, като захраня бебсън ще се вкарам в лек режим без тестени, сладко (аз много не обичам сладко) и разни там по- калорични вкусотии. До юли трябва да съм 57-58, аз съм 173см сега съм 66кг. и ми тежат, винаги съм била слаба.

# 595
Аз свалих 20 от 25 кг. без диети и т.н. и се чувстВам много добре. Но дупето висна,корема и той  Confused Чудя се дали, ако правя някакви леки упражнения ще пречи на кърменето.

# 596
Преди около две години на майтап запичнах една 6 месечна програма с домашни тренировки. Изкарах я почти цялата. Имаше добър резултат върху обиколките на тялото, че даже и върху кг. Тогава нямах идея да отслабвам, а само да се постегна. Успеха идва с постоянство.

# 597
Да, има една програма на Синди Крофорд за упражнения вкъщи. Аз преди правех insanity workout, обаче това е наистина инсейн работа, една приятелка свали поне 10 кг. с нея, направи страхотно тяло и се задържа така бая време, сега е бременна. Упражненията не пречат на кърменето.

# 598
Щом не пречи значи остава само да се наканя да започна  Tired

# 599
Надя след раждането свалих към 10 но откакто ограничих храната последния месец и повече свалих 6кг.Без глад не става.Целта ми е да сваля още м/у 10-15 кг .На пролет трябва да съм както бях преди да забременея.Сега покрай празниците се отпуснах тотално но ще се стегна.За виснало дупе,отпуснат корем и гърди като печени чушки няма да говоря хаха.Започнах коремни преси и разни упражнения които гледам в you tube на Руми.Според мъжа ми съм си много добре,преди съм била скелет ама аз ба него ли да вярвам или на очите си???
Днес мъника не иска да яде а малкото което изяде го повръща защото постоянно се обръща по корем.Не е кисел,спи спокойно.Имам 3 опаковки осанит ако продължи така ще започна да му давам.

Общи условия

Активация на акаунт