Аблация на сърцето - 8

• 107 886
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
  • ...от там,където гарга не каца...
Моля да ми обясните какъв е редът за записване на час за ЕФИ.Не съм от София,но ми се иска в Токуда да се направи.Колко време се чака за час и какви документи са необходими?

# 691
Моля да ми обясните какъв е редът за записване на час за ЕФИ.Не съм от София,но ми се иска в Токуда да се направи.Колко време се чака за час и какви документи са необходими?

Всички холтери и ЕКГ, които показват някакви аритмии.
За чакане - обади се по тел. и питай. Просто си запиши час за преглед.

# 692
  • ...от там,където гарга не каца...
Благодаря Дева.А с направление ли е и кой трябва да ми го даде?Че те нашите кардиолози все се опитват да прехвърлят топката на личния....

# 693
Да, с направление, от ЛЛ. За кардиолог. Те вече ще кажат дали си за ЕФИ, или не. Ако има нужда от друг холтер, може и при тях да ти сложат.
Аз съм била преди почти 4 години, сега са с друг собственик и не знам какъв е реда.

# 694
Как се справяте с екстасистулите? Какво пиете за тях?

# 695
На мен лично до сега нищо не ми е помогнало, а какво ли не опитах! Даже лекарите вече нищо не искат да ми изписват , било по опасно да пия нещо от колкото самите екстрасистоли! Не че се успокоявам, напротив всеки ден се чувствам по зле ,стават все повече !

# 696
И аз съм в същото положение. Не знам вече какво да правя и при кой лекар да ходя.

# 697
Колко и какви са екстасистулите ви ?

# 698
Честно казано и аз незнам, когато попитам след холтер никога не ми дават директен отговор! В повечето случаи казват да не обръщам внимание това било машина, давало отклонения даже като се почесвам...пълен абсурд! Аз от листа който ми дават накрая нищо не мога да разчета и така вече 4 години се лутам, а усещам че нещата стават по зле! И приемам съвети всякакви, но аз съм голяма паника и ми става все по трудно да живея така, особенно с две малки деца! На Вас какво казват ? Каква е причината? При мен последно казаха че било от нервно вегетативната система, но как така си прескача през 15 мин. не знам.

# 699
Моите екстрасистули са 12000 камерни. Това се вижда и на листа от холтера. Никой не ми казва каква е причината. Изпих много и най - различни хапчета, но никакъв ефект няма. Много съм объркана и не знам какво да предприема.

# 700
Къде правихте холтера?

# 701
В Токуда  и в един медицински център не се сещам за точното му име.

# 702
Здравейте, следя Ви, няма да припомням моята история има я в темата, но бих искала с моя случай да помогна за справянето с екстрасистолите, след 20 г и претърпяна аблация за пристъпно сърцебиене през м.11.2017 г и появили се отново ужасните екстрасистули плюс камерна тахикардия през м.02.2018 г и продължили 1 месец. Лечение: Само с Амаритон два пъти дневно по 50 мг и Конкор от 2.5 мг сутрин- терапия предписана от др. Трайков от Токуда и повторена от доц. Шалганов от НКБ, най добрите електрофизиолози. Успех!

# 703
Имате ли странични ефекти от тях? Аз само като чета листовката и изтръпвам.
Конкор до скоро пих но без никакъв ефект !
А изобщо как се владеете при аритмия, аз умирам от страх. Все си мисля че това е края! Вие какво усещате при екстрасистоли и аритмия?

# 704
Пила съм амаритон и  конкор и никаква полза нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт