Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 54

• 72 106
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
# 571
  • Пловдив
В игрста на Нукрема изпратих 23 картички и в профила ми пише,че участвам 0 пъти за голяма и малка награда..
Дали правя всичко правилно?Изборам си картичка,после пиша примерно Весела Коледа@Елена Томова и публикувам на моята стена публично,но картичката не излиза на стената на този,който съм одбелязала newsm78

# 572
  • София
Petq211, картичките излизат само на твоята стена, защото тагът е в резюмето на публикацията, а не самата публикация. А в сайта не пише колко участия имаш, защото може да участваш само веднъж. Пише колко картички ти ОСТАВАТ да изпратиш, за да участваш за съответната награда. (затова пише 0) След като направиш 10, мисля че няма значение дали ще пращаш повече или не. Явно шансът не се увеличава.

# 573
  • Велико Търново
Идвам да се похваля с подарък от „Българска роза АД Карлово от игра във форума. Grinning

# 574
Честито.

Чакам обявяването на Савекс, но и смс нямам, а точа зъби на чантата, изглежда хубава, но май само с точеното ще си остана. hahaha

# 575
  • Велико Търново
Честито.

Чакам обявяването на Савекс, но и смс нямам, а точа зъби на чантата, изглежда хубава, но май само с точеното ще си остана. hahaha

За Савекс става дума за онази игра със сортирането по бяло и цветно пране в стаята или се бъркам?

# 576
Да, точно тази.

# 577
Идвам да се похваля с комплект бебешки хавлийки от фейсбук игра. Simple Smile Тъкмо на време идват, щях да взимам нови на дъщеря си.

# 578
  • Русе
Да се похваля и аз с ваучер от Активия от играта им в Била Hug

# 579
Искам да попитам тези, които спечелиха книга "Писмата на леля Евдокия" получиха ли я? Аз ли много бързам, или не съм я получила?

# 580
  • Велико Търново
Искам да попитам тези, които спечелиха книга "Писмата на леля Евдокия" получиха ли ги? Аз ли много бързам, или не съм я получила?
Не съм. Онзи ден ми писаха,че ми благодарят за данните и ги насочвали към организатора.

# 581
На мен не са ми благодарили за данните, а ги пратих още същата вечер след обявяването им  Confused

# 582
  • Велико Търново
На мен не са ми благодарили за данните, а ги пратих още същата вечер след обявяването им  Confused
Скрит текст:
Благодарим за предоставените координати. Препращаме ги към организатора за изпращане на наградата.
Желаем весели и спокойни празници!

Това вчера.

# 583
  • Варна
Да се похваля с награда - тениска - от кино Арена, игра във ФБ. Party

# 584
Благодаря sttellito. Писах им отново /за всеки случай/. Така като гледам 2 книги, ще пътуват към един и същи край на България  Wink

Общи условия

Активация на акаунт