Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 54

• 72 151
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
Абсолютно! С малкият ми син,като влезем в магазина и види промотърки или скреч карти на касата,ме пита дали ползваме дадения продукт,или дали ми харесват наградите...

# 676
Честито и от мен на всички!  Hug
И един малко страничен въпрос, но сега се разрових в олх за чанта за количка и попаднах на едни на Памперс,белички. Дали са от игра някаква?Че цвета е точно като количката,която купих и се чудя да дам ли 30лв или да търся някъде друга.  newsm78 Понеже знам какви цени слагат на подаръците,за това питам.  Rolling Eyes
2012 раздаваха такива чанти в Кауфланд при закупени 2 пакета Памперс

# 677
  • при късмета
Лале, честито, много късмет и още пари да донесе монетата!

# 678
  • Телиш/Плевен
Лале, честито, много късмет и още пари да донесе монетата!
О, много ти благодаря! Hug
Ще си я нося цяла година навсякъде с мен и се надявам да ми носи късмет. Heart Eyes

За мен участието в игри също е нещо като хоби, макар че внимателно подбирам къде участвам. Ако продукта не го използвам по принцип, ако не харесвам марката или ако наградите не ми допадат, няма начин да се включа. А темата ми е сред най-любимите във форума. Heart Eyes

# 679
  • Русе
Темата определено ми е любима, иначе точно като хоби определям участието си в игрите, приятна ми е тръпката, нооо и печалбите!! bouquet

# 680
  • при късмета
От националната лотария спечелих 5 лв. за игра в сайта. А фишовете тепърва ще видя дали печелят.
Ще разуча и тези 5 лв. как да изиграя

# 681
От националната лотария спечелих 5 лв. за игра в сайта. А фишовете тепърва ще видя дали печелят.
Ще разуча и тези 5 лв. как да изиграя

И аз спечелих май 10 лева, но ми е много объркано и нищо не разбирам. Едва намерих къде да въведа 10-цифрения код за да видя колко ми е депозита.
Сега ми пише бонус баланс - 10 лева. Толкова ли съм спечелила или тези се дават автоматично, а аз пак не съм уцелила къде се въвежда кода  Laughing

# 682
  • при късмета
До колкото разбрах, с тези пари може да играеш само в платените в сайта игри. Има и някаква допълнителна платена игра, само за Коледа. Още не съм разучавала, но ми излизаше като реклама, предпочитам да не правя залози в сайта, а да играя с хартиени фишове и до сега не съм се зачитала как точно става.
Дано само не ни зарибят в сайта да играем и да попълваме кредита hahaha

# 683
  • Телиш/Плевен
tooclose, нямам регистрация там и не разбирам много, но едва ли ти дават автоматично някаква сума. По-скоро трябва да е печалбата ти. Или ще е голямо съвпадение, ако е друг бонус.

ма ко, ще кажеш как е в сайта, но едва ли е чак толкова интересно. Аз си предпочитам хартиените фишове и билетите. Старомодна съм. Mr. Green

Вчера пуснах два фиша - единият е с числата, с които обикновено играя, когато се наканя, той ми донесе сребърната паричка и нищо от тегленето снощи. Другият е със случайни числа, никаква бонус печалба нямаше, обаче печели 5 лева от тегленето снощи. Има някакъв баланс. Mr. Green Да видим тегленията довечера. Ще пусна и за следващите две, вчера се колебаех дали да играя, ама и да не спечеля нищо повече, те тези 5 лева са ми предостатъчни за такъв залог, та ще направя.

# 684
  • Русе
Понеже не мога да разбера много националната лотария, направо питам- ако пусна фиш за 4лв ще играя ли за тази сребърна паричка?

# 685
  • при късмета
Понеже не мога да разбера много националната лотария, направо питам- ако пусна фиш за 4лв ще играя ли за тази сребърна паричка?
Тези награди се падат на случаен принцип и не са само паричка. На мен се падна 5 лв. за залози в сайта. )регистрирах ги, не съм ги играла още), казаха, че има и други награди. Обаче не ги запомних  ooooh! А, имаше и шоколадова паричка, като миналата година
Принципа на печалба е както беше с детелинките

# 686
  • Телиш/Плевен
Да, точно това е условието. Късмет! Hug
Ето другите награди: https://7777.bg/christmas_promo/

# 687
О, ще се пробвам и аз за паричка.

# 688
  • Телиш/Плевен
Късмет на всички! Flowers Four Leaf Clover Hug

Аз ще се радвам, ако ми се падне и свещта, но да не бъда алчна. Blush Ще играя за следващите две тегления на джакпота и ще си помисля за другата седмица (то всъщност зависи от това дали ще спечеля - ако не се върнат никакви пари, няма да играя). И нищо повече да не ми се падне, нямам право на мрънкане, доволна съм си от късметчето. Heart Eyes

# 689
  • София
Получих книжката от Бондюел, не е лоша, има вътре и стикери. Тъкмо навреме дойде, че заминавам след малко при племенниците в Бургас .  Hug

Общи условия

Активация на акаунт