Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 54

• 72 047
  • 759
  •   1
Отговори
# 705
Петя, честито.

Аз не разбрах какво трябва да пусна, че да участвам за наградка?

# 706
  • Сандански
Поне за 4 лв. залог и веднага разбираш.
Аз пък все едно съм сънувал, че утре ще получа награда дано пък и да е така, но съм си го наумил.  Laughing

# 707
Благодаря, назад мисля, че имаше линкове, сега ще прочета, мм си пуска фишове от време на време, аз не знам как става.

# 708
  • Телиш/Плевен
Аз не разбрах какво трябва да пусна, че да участвам за наградка?
На лотарията ли?
Фиш или талон за бърза игра на стойност поне 4 лева за някоя от лото игрите - Големият джакпот, Златната топка, Лото 6/47 или Лото Спорт. Ето информация за лото игрите, а тук пише за бонус печалбите. Hug

Писали са преди мен. Peace

# 709
Лале, благодаря и на теб.

# 710
  • Под Слънцето
Ей, да ме ориентирате къде да гледам за игри в сайта на Арена?

Вчера си изхарчихме кодовете , даже бяхме сами в залата

# 711
Ей, да ме ориентирате къде да гледам за игри в сайта на Арена?

Вчера си изхарчихме кодовете , даже бяхме сами в залата

Мисля, че тук: http://www.kinoarena.com/bg/promotions

# 712
  • Под Слънцето
Благодарско, Алекс, успях да го открия и регнах билетите. Ще се радвам да забърша някоя наградка и от там Wink

# 713
  • София
Да благодаря и тук на АниММ, която сподели билети си за кино и зарадва децата. bouquet

# 714
Ивекс, благодаря и на теб  Simple Smile Сега си регистрирах старите билети за кола - бяха от цяла година и няколко пъти печелих джакпота, та имам към 1800 участия, но едва ли ще я спечеля (и друг път съм събирала така и накрая нищо)  Laughing

# 715
 yovanka имаш прекрасни деца радвам се че им хареса филма!

# 716
Какво разнасят Спиди ? Съпруга ми има СМС за пратка без НП. Чакаме само книжката от Бондюел. Възможно ли е да са те?

# 717
  • Варна
Не е от Бондюел. Друго е.... и аз имам такъв СМС.  newsm78

# 718
Аз пък нямам SMS  Mr. Green
Да се похвалите после какво е момичета, че ми стана интересно.  Hug
И честито на всички за наградките. Лаленце много е хубава монетата, чак ме изкушава да пробвам и аз, не съм играла до сега на такова чудо, но сигурно в лафка ще ми обяснят подробно.

# 719
  • Телиш/Плевен
И аз нямам SMS, но по принцип това, дето чакам (две котешки драскалки от играта на Гурме), трябва да дойде с Тип-Топ куриер. Стана ми интересно какво ли чакате толкова много хора, че даже един не е сигурен какво е точно, та ще чакам утре с интерес да споделите. Flutter

РосМар, благодаря ти. Hug Да, питай на място, със сигурност ще ти обяснят. На самите фишове също има информация отзад. А най-лесно е с талон за бърза игра, но тогава не избираш ти числата, а и трябва да гледаш да е такъв за 4 лева, че има и по левче.

Пуснах тази вечер един фиш за предстоящите две тегления на Големия джакпот, но нямам бонус печалба. Да не се приема като оплакване, защото наистина не е, а като споделяне. Wink

Общи условия

Активация на акаунт