Отговори
# 105
Герда,неприятно за портмонето.Добре,че си нямала много документи в него.Като писа за шунката се сетих за подобен случай като бях бременна първият път.Казах ,че ми яде шоколад Милка,но цял лешник(ако не е цял ще ми приседне)и това в 2ч посреднощ.ММ обиколи целият град и ми донесе в 4.30ч.Хапнах едно парче и ми се догади.

Мария,в Раятоис имаха намаление на играчки.От там купих фигурки на "Замръзналото кралство".Тук бяха 16лв,а там ги взех за 7лв.Виж какво правих с тях.
Скрит текст:

# 106
Каква красота с тези фигурки на Замръзналото Кралство.

# 107
Герда,благодаря.Отстрани е с 55бр. шоколадчета Милка,но ги обвих в синьо,за да запазя гамата.Поръчаха я за почерпка в детска градина.

# 108
Шери, златни ръце имаш  bouquet

Ние пък 2 дни се отдадохме на чистене и изнасяне на всичко излишно от къщата. Да си призная, на мен много добре ми се отрази. Раздвижих се, че иначе все съм залепена за компютъра и чертежите. Дойде ми прилив на енергия, настроение, едно такова ми е леко и усмихнато отвътре. А ММ е точно наопаки - нацупен, мрънкащ, направо нетърпим! Но съм доволна. Много работа свършихме. Светна всичко. Остана една прахосмукачка да пусна за обиране на финия прах от подовете, но вече не можех да го издържам ММ с мрънкотенето. Имаме си вече и по една крушка във всяка стая, така че и утре след работа мога да осмуча на бързо с прахосмука.

# 109
Танзу, докъде сте с къщата? Сложи снимки ако си правила Simple Smile

Мистик и Герда, много ще стискаме палци  Praynig

Леони, много са хубави сладките, ще останат ли до коледа? Направихме днес линзерите, аз две тава слагах без да се сетя да правя дупчици на половината, ще ги слепяме така Simple Smile

Добре мина днес с момиченцето, яли, играли, за два часа ще става. Другата неделя искаме да излезем с каката за рожд и ден предварително и пак ще и се обадим.

Мистик, обещавам ще разкажа за празнуването тука Simple Smile тази година вместо в свекървата ще сме у нас, поканихме нея, бабата, брата на мм със семйството, защото имаме повече място. Ясно, че си имат традиции и неща, които са свикнали да си правят за коледа, но леко се дразня, че не се замислят, че все пак идват на гости и би трябвало и аз да имам нещо какво да кажа, та се опитвам да дишам/издишам и да подхождам с разбиране Innocent

# 110
Дано като  чета Танзу и аз да се запаля, че имам да обзавеждам нов дом, а нещо ...
 За 4 месеца съм ходила веднъж на строежа,а гледам, че с фасадата съвсем са напреднали, почти е готова.Сега в студа ще вървят вътрешните довършителни работи.

# 111
Мимче, а не искат ли и ти да покажеш нещо традиционно  българско, свързано с Коледа?

Шери, чудесно нещо си показала!

И ние сме готови с три тави коледни сладки, които отлежават до Коледа. Ще правим и още толкова, но другата неделя.
Леони, чудни са ти сладките!
Герда, в кой град е ТМ?
При нас вали пухкав бял снежец, очакваме към 10-15 см. Като се събуди госпожицата я грабваме и отиваме да се порадваме дружно навън.

# 112
Сорел. Да видим откъде ще лети, къде ще кацне, за да си го прибера.
Праща ми снимки - голяма красота.

Последна редакция: пн, 12 дек 2016, 17:42 от Анонимен

# 113
  • Истински се вижда само със сърцето.
Герда, направо му завидях на ТМ Simple Smile

Танзу, чудна работа сте свършили.

Тите да направиш снежни снимки Simple Smile така искам и аз пухкав бял снежец и да се разхождаме с Рошлето - ама няма Simple Smile

Днес си помързелувахме в къщи, утре ММ на работа, а ние ако не вали ще направим една разходка по поляните зад нас и до езерцето Simple Smile

# 114
Тите, не Simple Smile ама аз смятам да си направя каквото аз обичам и ще го сложа и него на масата и така Wink

Аз пък не искам сняг, нанагорно ще ми дойде бутането на количката, много натежаха. Амини, ти как си с вашата? Доволна ли си?

# 115
  • Истински се вижда само със сърцето.
Мимче аз искам малко за празниците Simple Smile

А празненството го направи както ти решиш - ти си домакинята Simple Smile

# 116
Мимче, зависи от терена  Wink Днес се наложи да минем през едни подлези, голям зор... На вас сякаш вече не ви трябва количка  Thinking
Леони, страхотни сладки  bouquet Аз съм решила тази година да правя за пръв път баклава, има ли специалистки тук   Grinning

# 117
С локум и орехи става най-лесно.Навивам и препичам хубаво.Оставям я да изстине.
Преди да залея с врял захарен сироп с ванилия слагам дребни бучици масло, което после се разтопява и придава невероятен вкус.

Последна редакция: нд, 11 дек 2016, 23:29 от Анонимен

# 118
Благодарря Герда, ще имам предвид това с маслото. А иначе мисля да я правя с орехи наложена.

# 119
Е, скачаш в дълбокото! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт