Отговори
# 90
Уанче, а за Леу какъв подарък? И за Маца? За нея лакомство в консерва Simple Smile
Мимче, знам че е в стрес. Но каквото и да попитам или кажа съм виновна. Отказала съм се вече. Дистанцирано ми е по-добре. Имам си достатъчно неща, с които да се справям, че и с нея.
Амини, аз ходих преди време на Московския цирк и останах разочарована. Не е като едно време в детството ни. А и повече е като акробатично представление. На цирк София бих отишла, обаче на тия дати не знам дали ще успея. Къде е разпънат?
Ох, за мен циркът е .....
Израснала съм до стария цирк в Сф. Като деца там играехме, съученици бяхме с Кехайови и останалите. Че и училището близо и всички бяха записани там. От прозореца гледах пожара. После година сигурно стърчаха останките. Та ми е много вътрешно тая работа с цирка.

# 91
Даре,  в зона Б5 май в градинката срещу Лидъл, близо е до мола на Стамболийски. От 19.00 часа са представленията. И на мен ми беше много мъчно за цирка  Sad А иначе аз харесвам точно акробатиките.

# 92
Амини, и тук ще идва дьо Солей март месец и ще се чудя дали да ида. Гледахме ги в лас вегас в специална зала за тяхното представление и беше невероятно, О, сцената се пълнеше с вода и какви ли не чудесии, аз бях абсолютно и безнадеждно влюбена...дойдха тук с друго шоу, не беше същото, то е ясно, че сцената не може да бъде толкова специална и с такива ефекти. Но ако отида пак ще купя поне билети кокото се може по-напред.

Герда, добре че не е имало нещо важно в портмонето, но е неприятно.

# 93
  • На остров
Герда много неприятно  Hug

Мимче Hug няма да се предаваш на тъмното врем еи депресията. Имаш чудни слънца  Hug Heart Eyes Heart Eyes !

В мола беше фраш с хора, но купихме кукла на Рапунцел за племеничката и дрешки за малчо и ранзи други неща.

Даре на Л. сме взели един тигър и проходилка. На писанка хубава храна и някоя играчка  Simple Smile

При нас писаха по новинарските сайотве за тежка  влакова катастрофа със загинали в България. Много тъжно.

# 94
Уанче, дерайлира влак с цистерни, които избухнаха на гара. Голям кошмар наистина!  Tired

Герда, много е гадно това с портмонето. Майка ми, миличката, си забрави нейното в пощата, докато плащала тока с два лева вътре и и изчезна. Портмонето беше хубаво, та и нея я беше яд много. Аз пък онзи ден съм си изпуснала шапката в халите и някой си я прибрал.... какъв човек трябва да си, за да го направиш, не знам. Лошото там да ти е отишло!  Hug

Леони, ще ти идвам на гости с твоите сладки, дето ги правиш  Laughing

И аз много искам на Цирк дьо Солей, ама няма да стане ...

Аз днес рязко откачих за скариди и в 9 часа ходих с колата до Кауфланд да купувам. Crazy  Това ми е първата подобна изцепка за сега, като изключим топеното сирене с лук в началото, което изядох на екс на паркинга  Laughing  Откъде ми дойдоха на акъла още се чудя. ММ като се прибере по късна доба и като види скариди в кухнята ще се опули!  Joy

# 95
Хехе, Ред, само скариди ли хапна чисто? А за сиренето на паркинга не помня да съм те чела, ама направо си те представих Simple Smile лошо няма.

Уанче Simple Smile направо си го представих Л с тигъра, ще му хареса. На Т това му беше една от първите думи

Ужасно е за експлозията, че не е и обезопасено май още всичко

Мария, много ме зарадва, че си подкарала колата, аз събирам добри примери тука само

Утре ще дойде момиченцето на бавачката да пробва да гледа дребните за два часа, каката и тя ще е тук, така че се надавам да е ок, те и я познават и я обичат, но все пак ще е без майка си, но пък е оправна мацка та се надявам да потръгне, да имаме понякога на кого да ги оставим за час

# 96
Разсмя ме, че аз като бях бременна вдигнах "скандал" на мм за спешна шунка,  и когато ми я донесе така ми приизля от вкуса й, че със страшна сила я изплюх.Никога няма да забравя шокирания поглед на мм - е, защо беше целия труд да ти я намирам. Joy

Последна редакция: нд, 11 дек 2016, 11:54 от Анонимен

# 97
  • На остров
Мимче дано всичко е наред утре  Hug

Аз отвярях буркан с к.краставички директно в магазина  Mr. Green . ММ си знаеше, че 1 буркан на пазаруване минимум си е задължително.

Мария и аз много се радвам точно като Мимчето за теб и пример трябва да взема  Simple Smile !

Леони много хубави сладки  bouquet !

# 98
  • Истински се вижда само със сърцето.
Аз налитах на всякакви сокове Simple Smile ММ ми се смя като надигах голяма бутилка фанта на паркинга на супермаркета Simple Smile

Герда много неприятна случка  Hug

# 99
Здравейте,
и по тукашните новини дадоха за експлозията на цистерните. Дано няма повече щети и се вземат бързи мерки за хората в селото.
mimche, сигурно ще са послушни дечицата, ще им е интересна новата обстановка с две каки.
Две в едно Wink, леле, ти колко подаръци си накупила. Shocked
Черпя всички от моите сладки. (Тоя път нямах много време да им оформям външния вид.)

Приятен ден!

# 100
Добро утро девойки
Голяма трагедия в това село Хитрино! Снощи от новините разбрахме какво се е случило. Много тъжно ми стана за тия хора. Особено за онази женичка, която явно бяха снимали преди да разбере, че и мъжът и, и синът са загинали, и за двете момичета, останали без родители. Плаках снощи като ги гледах и сега очите ми пак се пълнят със сълзи. Как живота се преобръща за няколко секунди!

Леони, сладките ти изглеждат перфектно!

Сестра ми като беше бременна с племенницата ядеше само банани, които иначе не вкусва! Още със ставането като обезумяла тичаше към пазара да си купува банани с килограми, и цял ден като някой мамймун беше с банан в ръката ooooh!  А след раждането премина на банички и боза  hahaha Каквото и да готвехме, опитваше по една хапка и до там.

Днес кафето ще е в леглото, с добра компания!

# 101
Добрутру, взимам си кафето и компанията за гушкане и се мятам отново в леглото Sunglasses Днес мисля да нищоправя, че вчера се уморих - стига съм се правила на домакиня, и без това не ми иде отръки и още по-малко от сърце hahaha Мразя да чистя и като ми дойде музата да го правя значи нещо не е наред - обикновено се оказвам бременна Joy И аз гледах за Хитрино - нямам думи, а още по-малко за тъпите журналисти (да ме извинят, ако има тук някой от бранша) Close Правят сензация от мъката на хората, отгоре на всичко сричат, заекват и като цяло са неграмотни - припомням си как някои станаха "репортерки" в местната Скат преди време Sick

# 102
  • Пловдив
Добро утро!
Нашето чудо няма да е за Коледа! Tired имах надежда.... Обаче не е писано! Добзрве, че Наско забрави ,за този коледен подарък.
Да не ви развалям настроението в неделя... Hug

# 103
  • Истински се вижда само със сърцето.
Леони мноого вкусни изглеждат сладките Simple Smile

# 104
Мистик, чудото може да дойде при нас двете в първата седмица с Новата Година. И аз за тогава ще се надявам.
Пошегувах се с  мм, да не опитваме декември да бебеправим, че ако стане, ще трябва да се ражда август месец, а това е кофти, че всички доктори са отпуск и  много го ядосах.

Много е огромно поражението от избухналите цистерни, гледах заснетото с дрон,  но добре че не са избухнали всички.

Следя и положението в Истанбул, и доста се вълнувам, че ходим на прегледи и там в Мемориал.

На мм му харесва в Канада и никак не бърза да си идва, въпреки че там било доста студено в момента.

Аз днес имам много задачки - да мия колите , да ги зареждам, да напазарувам и ако ми остане време ще чистя.

Трябва да отивам да мия колите, но още се ослушвам.

Общи условия

Активация на акаунт