Отговори
# 75
Танзу, и от мен честит имен ден! Тук е голям празник и е неработен ден.

Илейн Simple Smile, правя основно класическите маслени сладки - линцеровите (Linzer Augen) и ваниловите кравайчета (Vanillekipferl), ето и видео, както и меденките (Lebkuchen), кокосовите (Kokosbusserl), шоколадови (Schokokekse) - това е приблизителна рецепта, моите са опростени и едни звездички (Zimtsterne).

mariq13, значи може да се каже, че повечето желания са се сбъднали.  

За подаръците - ние си падаме по практическите неща. За жена става и хубава готварска книга, ако обича да готви или градинарски лексикон, ако е градинарка. За семеен подарък нямам много идеи, ние подаряваме на всеки по отделно, на таткото - бутилка марково, на майката - бонбони, на децата по играчка.

Приятен ден !

# 76
Добро съботно утро!
За крокпот няма място в кухнята. Имам чувството, че ни готви моята сестра. И май не е градинарка. Има 3 китки в саксии.
Бе сложни са ми тия хора. Много са фръц. И тя та всичко се сърди. Пожелавам й за РД спокойствие, тя ми обяснява как с малко дете спокойствие не може да има ...

# 77
Добро утро девойки
Най накрая съм наспана и отпочинала. Нищо, че цялата се събудих отекла - обърнати устни, пръсти като кебапи и очи почти затворени от отичането.  Joy Така става, като си изтезавам тялото и спя по три, четири часа на денонощие и после се отпусна до 9,00  ooooh! Но поне съм бодра. Сега смуча кафето и се наслаждавам на тишината и слънцето. Домочадието е още в леглото - маца и мъж под завивките, кучето на моята възглавница  hahaha
От днес до края на годината оставам само на служебната работа и натоварването ще е значително по малко. Приключих си всички поети проекти, дори последните 10 дни помогнах на един приятел с неговите, че яко беше закъсал със сроковете. Справихме се дружно и затова почивката ще е повече от заслужена.
Днес мисля да го даваме лежерно. Ще напазаруваме това онова, ще направим една разходка, ще пием кафе навън. А след обяд ако ми е на кеф и ми се занимава може да поразчистим малко из къщата.

Аз подаръците за тази година съм ги решила. На сестра ми - безжична мишка, че ми разнася един лаптоп напред назад с една ужасна мишка с кабел, която много ме дразни. На племенницата вече съм купила блуза и няколко бодита. На малкия ще взимам различни неща за рисуване. На двамата бащи - дрехи, защото имат нужда а не могат да се престрашат да избират. На ММ луксозни чорапи и хубаво бельо. На баба - голяма покривка за маса и чаши за уиски за 12 човека.

Герда, месото за което съм писала е точно рибица - най сухото и не мазно свинско месо. Аз хапвам само такова. Не обичам мазнотии за разлика от ММ. Пробвай с фолио, няма да съжаляваш.

Слагам кафето и ви пожелавам слънце и приятни емоции!

# 78
Еха, хубаво кафе!

Тази година най-много материални  подаръци съм приготвила за мъжо! Embarassed

След това за деца на нашите близки -  кукла Фрозън с кожени ботушки,  комплект за бижута от мъниста,
конструктор, макети за самолети, малки възглавнички във форми на коледни човечета, часовници за три момиченца.

# 79
Сутринта от устата на 3 годишно звучеше- яката дупара, яката дупара, кой ли Ши я бара  #Crazy
Мойто тригодишно.

# 80
  • Истински се вижда само със сърцето.
Сигме  hahaha в детската май доста неща се научават Simple Smile

Даре аз на такива дето са все сърдити и недоволни не подарявам нищо Simple Smile картичка за спомен от празника  Mr. Green

# 81
  • гр.София
Ох не,ще умра от смях с тая Лия  Joy
Нещо на Криско или Гери Никол ми се чини това произведение  hahaha
Герда от къде тая кукла Елза!? Моля те прати ми линк,може и на лични.

# 82
Не Елза, Ана купих от намаленията в един сайт, около двадесет и няколко лева октомври месец към края.

# 83
Свате, ГиритУ Никол е  Peace

# 84
При нас подаръците са основно за децата, на големите лакомства или нещо символично. Аз обработвам ММ за билет за цирк, ама няма да ме огрее  Grinning

# 85
На кой цирк искаш да ходиш?

# 86
  • На остров
Аз на свеки една книга на един дизайнер, който е много популярен и го харесват.
На бащата на мм кафеварка ибщ подарък от нас и сестрата на мм.
На сестрата на мм подложки за храна.
На моята сестра машинка за готвене на пара.
Най трудно е брата на мм много са капризни като на Дарето сестрата.
На децата играчки.
На мм риза и пуловер. Общо сме си купили свещници много хубави Simple Smile.
На младежа парфюм бельо и чорапи.
Танзу чудно звучи вашата програма !
Ние отиваме на обяд с приятели и после шопинг.
Голям сняг вали при нас Simple Smile .

# 87
Благодаря за темата и много късмет на всички!

Перу, много ме изненада и зарадва, много красива картичка си сътворила, благодаря за пожеланията  Hug

Лесно е свинскето филе за готвене, но цената е доста висока при нас за често готвене.

Направихме една доза тесто за еврейските сладки (Уанче Simple Smile ) и е във фризера, сега чакаче маслото да омекне за линзери. Каката прави, аз само намирам рецептите.

Даре, сестрата ти май е с някакъв стрес или депресия още, била съм така и е жалко, но трудна работа да се помогне, някой ден сама ще си стигне до промяната. Иначе портмоне ново за подарък

Аз направих една фотокнига за мм от американската екскурзия, за срам нямаме една снимка извадена от преди пет години, та това ще е подаръка ни общ, за него изненада. За каката ще мисля, тя има рожден ден на 22, малките ще получат толкова подаръци накуп от роднините, че не виждам смисъл и аз да купувам плюс рождените им дни са все около коледа и става прекалено.

Да са живи и здрави именниците, поздравления с малко закъснение  bouquet

Сложих снимки от рожд ден на Т и няколко в общия, много снимки не се виждат, нещо не е в ред сайта

Последна редакция: сб, 10 дек 2016, 15:23 от mimche

# 88
Даре, на Цирк дю Солей искам аз, но днес видях плакат и за представления на 16, 17 и 18 дек за цирк София, 120 години български цирк - юбилеен спектакъл. На него не мога да ида за съжаление.

# 89
Ходих на пазар за заленчуци и съм си изтървала портмоненцето с 10 лв. и монети и банкова карта. Cry

Добре, че имам навика да държа дребни суми и една карта за банката, с която нищо не може да се прави и в нея сметка има малко лева.

Много ми е неприятно, че не съм внимавала, и най-вече за портмоненцето ми е криво, защото с голямо желание си го купих от Миниа Тюрк - като червеното летящо килимче беше. Cry

Общи условия

Активация на акаунт