Отговори
# 60
  • На остров
Танзу честит имен ден  bouquet !

# 61
Танзу честит празник и от мен.  Бъди жива и здрава и много щастлива.  Пожелавам ти също това което най-много искаш се сбъдне и само положителни емоции занапред.

# 62
Танзу, честит имен ден  bouquet Честито и на всички останали малки и големи именници.
Мария, виж как знае детето  Wink
Лейди, стига ти толкоз работа, опъни се на леглото  Grinning

# 63
Танзу, честит имен ден! Само с добро да споменават името ти!

# 64
Танзу, честит имен ден и от мен! Пожелавам ти много здраве, любов, чувство на пълнота и удовлетвореност от живота и повече време за нещата, които те правят щастлива!

# 65
Честит имен ден , танзу!

Две в едно, с този линк за Канадската гъска ми късаш сърцето. Мъжо тия дни се прибира от Канада и ми прати линк на същите якета.Ех! Но аз такова лудо скъпо яке не желая да нося - така  му отказах.
А той ме занася, че якичките на тия якета са от истински койот, а моето е с булана. Crossing Arms
Булана, булана , ама като си я среша с гребенче си е досущ сребърна лисица!

Гледам пускате ми и рецепти за свинско филе, но аз мисля, че рибицата няма нищо общо с обикновеното свинско филе - таково чудо не съм срещала в живота си.През ден си готвя от това месо по различен начин. Утре ще я пробвам или в йена с капак или в гювече, дано се получи мекичко месце. И скалопините ще пробвам. Потече ми слюнка от снимките на немската рецепта с горчица и бекон.

Аз тези дни съм на вълна черна рокля за новогодишната вечер.

Нещо напоследък не се чувствам красива, все се окайвам, че малко си развалих фигурата, пък нито бебе има, нито хубава фигура.Но ако си обновя гардероба с някоя нова дреха с хубава кройка, ще компенсирам. Записах си час за фризьор за следващата седмица - имам страх от фризьорите.

Последна редакция: сб, 10 дек 2016, 17:09 от Анонимен

# 66
  • гр.София
Честит имен ден на всички именници! Да сте здрави и да се сбъднат желанията ви  bouquet
Танзу,специално за теб нашият ранобудник и сервиращата най-разкошното кафе,желая ти още един член в семейството,а може и два Wink  Hug

# 67
Дайте ми някаква идея за подарък за сестра ми ....

# 68
Може да е бижу, хубав часовник, стилен портфейл, луксозен парфюм.
Ваучер за фризьор,за някакъв  магазин.
Зависи каква е  професията - има разкошни комплекти писалки.

# 69
  • На остров
Герда и аз отказах това яке, независимо дали човек може да си го позволи или не. За мен е против моите разбирания да нося толкова скъпи дрехи както казах определила съм си макс бюджет наполовина.

Имам в предвид такова месо аз

Даре ние си подаряваме козметика в последно време  Heart Eyes .

# 70
  • Истински се вижда само със сърцето.
Уанче точно това е рибицата или филето на прасето Simple Smile

# 71
Бижу или портфейл стават. Това ще бъде РД дето й мина.
А идея за семеен подарък за Коледа и НГ?

# 72
Хайде гледайте тука, може пък да си харесате нещо. Шипингът  пише, че е  безплатен, ама пак разучете.
https://www.canadadown.com/ca/

Танзу, да си жива и много здрава! bouquet

Даре, крокпот? От тия тенджери, които са с таймер и изпълняват ролята на гювечник.

Последна редакция: пт, 09 дек 2016, 22:38 от a_tita

# 73
Леле,колко намалени цени.
Семена подарък за кумовете ще бъде комплект прибори, а за друго приятелско семейство картина.

# 74
  • гр.София
Такааа,аз само да кажа,че миналата година освен здраве за всички, си пожелах и часовник,по-голямо жилище с гардеробна и да преодолея страха си и да карам отново. Е,часовник получих. Жилището очевидно не. Ама ей на,тамън в в края на годината отново яхнах колата и се почувствах невероятно спокойно и приятно. И аз един път да кажа гордея се със себе си! Даже сега,щото се прибирах сама и се пошматках из софийските улици,мноооого яко  Simple Smile
Та похвалих ви се,лека нощ сега.

Последна редакция: сб, 10 дек 2016, 01:11 от mariq13

Общи условия

Активация на акаунт