Отговори
# 45
  • гр.София
Ехеее Уанче де да бях. И кое те накара да ме мислиш за видна манекенка  newsm78
Айде 1,63м съм хахха Simple Smile За това пък си нося токчета и платформи на застрашителни височини.
Да се посмеете.Днеска си избирам боти и мм вика за едните с по-високия ток- Е тия са по представителни,супер ти стоят на крака и са секси. Детето беше с нас и уж си играеше с една количка. Прибираме се и викам на Вики- сваляй ботушите и бързо да измием ръцете. А той-неискам да ги свалям,с тях съм сески(секси).  Shocked  Joy
Та такива смехории с туй детенце.

# 46
Здравейте момичета,
прекрасно коледно настроение струи от темата! Дано добрия Дядо донесе на всяка по нещо, а може и по две Simple Smile
И ние в кюпа на работните джуджета: вкъщи - приготовления, навън - обикаляне и партита, в училище - контролни и празнуаване. (Вече ми писва от коледни сладки - 6 пъти правих и то по няколко вида.)
В професионално отношение - моя милост започна пробно в една фирма на половин ден и се надявам да ме назначат на постоянно. А може и да си остана само с надеждите. Mr. Green
За свинското филе имам бърза и лесна рецепта  - увива се в бекон и се намазва с горчица. За гарнитура и аз сервирам картофено пюре с грах или броколи, плюс салата. (Като картофите за пюрето ги пека във фурна, не ги варя и придават страхотен вкус. )

mariq13, весело ви е вкъщи Laughing

Приятен ден!

Последна редакция: пт, 09 дек 2016, 08:23 от Leonie

# 47
Добро утро девойки
Изпуснах ви наистина много, но нямаше как

Ред благодаря ти за страхотната тема  bouquet bouquet bouquet

Герда, аз си падам по сухите меса, ако може да се каже изобщо , че си падам по месо  Rolling Eyes  Рибицата я приготвям нарязана на пържолки, осолена, подправки каквито обичам - чубрица, малко черен пипер, и поставям в тавата с малко вода. Завивам с фолио. Може да се сложат гъбки, за който обича, топено сирене, сметана. Стават божествени, крехки. Фолиото не им позволява да изсъхнат при печенето.

Лейди, прекрасна лентичка си имаш  Heart Eyes

Слагам едно кафе и ви пожелавам слънчев и усмихнат петък!

# 48
  • Пловдив
Добро утрооо!Петък е... Wink
Скрит текст:

Много сте писали...
Герда,за рецепта изрових тази...http://www.bonapeti.bg/recepti/skalopini-ot-svinsko-meso/  Peace

Много хубаво говорите за Коледа...ние никога не сме я празнували така,както си трябва.Като бях малка се празнуваше само Нова година.Спомените ми са хубави от този празник Heart Eyes

Лейди,мн.готина премяна Peace Не се спичай!

Уанче,якето и на мен ми харесва...ако спечеля от тотото ще поръчам дружно за всички! Laughing
Харесвам и тези аз...http://store.moncler.com/bg/long-jacket_cod41660087qp.html#dept=dvwllcps

Нещо ми е скапано на мен...

# 49
Добро утро!

Танзу, благодаря за кафето. Много е красиво

Лейди, честита лентичка. Много си красива в зелено  Heart Eyes

Мистик, без лоши мисли. Може пък да са само твои внушения.

Мария, страшен е вашия Вики  Simple Smile

Много ви се радвам на Коледния дух и красивите думи. Ние днес дано да намерим време да украсим малката елхичка в къщи.

# 50
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро Simple Smile

Честит имен ден на всички с красивото име Ана - да са живи издрави  bouquet

Танзу, благодаря за кафето Simple Smile

Мистик  Hug вдигай горе главата и се усмихни Simple Smile

Леони какви коледни сладки правиш?

# 51
Привет и от мен! Верно много сте писали!

Шери, лично съм наръсила всички от чакащия списък! Heart Eyes

Герда, липсваше ни  Hug

Уанче, много хубаво това яке, ама тя колата ми струва толкова  Joy  Иначе не бих го отказала, де  Laughing

Мария много хубаво е описала Коледата. И ние така празнуваме. Това ни е най-светлия празник в къщи.

Мистик, отивай бързо да изядеш някъде една торта и малко на шопинг да си купиш обаче нещо на теб, а не за подарък Laughing  Аз само така си оправям настроението!

Лейди,
много ти е сладка лентичката  Heart Eyes  Не се сдухвай  Hug

Аз да попитам, тази бялата глазура на коледните курабийки, с която се украсяват как се прави?

# 52
Ред напиши айсинг глазура и ще ти излезне как се прави Simple Smile много пудра захар и белтък е - ето рецепта http://www.mycookingbookblog.com/aising-icing-ili-beltachna-glazura-wilton/

# 53
doh doh doh doh doh doh doh doh doh doh doh doh doh doh

Покрай личните и служебните проблеми, забравих собствения си имен ден  Sick

bash bash bash bash bash bash bash

Нося с гордост едно от най-хубавите /поне за мен/ български имена! Да ви почерпя, макар и виртуално, и да си пожелая здраве! С всичко останало човек може да се справи някак си.

На всички, които празнуват днес пожелавам да вярват и да се борят за мечтите си! Да са здрави и да имат човек до себе си, на когото да разчитат в трудните моменти! И разбира се много здраве и късмет!  bouquet bouquet bouquet

# 54
Танзу, Честит имен ден! Бъди здрава и си давай повече почивка:)  bouquet

# 55
  • Пловдив
Танзу,жива и здрава да си и злото да те забрави bouquet Hug

Ред,имам и тая идея,ама кога ще е...купих си днес ръчно приготвен и крем за лице с масло от шипка Wink Ся кат си опна бръчките Mr. Green шъ стана на 25 Whistling

# 56
Пракрасна нова тема, благодарности!
Честит имен ден на малки и големи Анита, специално на Танзу, Анн, Ана-Мария и бебка на Симона! Както и всички други да са здрави и с много късмет.
За шарана и традициите,
Скрит текст:
не го правя само и единствено заради традицията, хапваме си го, тази година между впрочем се получи супер, мъничък взехме, немазен, но просто не ми е фаворит за рибно ястие. Всъщност само един път в годината правя шаран, на Никулден, иначе ядем повече други риби
Уанче, якето е супер, може пък дядо Коледа да му отпусне края.

Последна редакция: пт, 09 дек 2016, 19:06 от MianaNia

# 57
Честит Имен Ден на Тазу и всички други Анита в темата  bouquet

# 58
Честит имен ден, Танзу. Имаш прекрасно име. Със здраве да си го носиш.

# 59
Честит имен ден, Танзу - бъди здрава и щастлива и само с добро да чуваш името си bouquet
Честит празник на всички, които носят това прекрасно име bouquet
Аз купих някакви ребра с кост и съм в дилема да ги режа за скара или да ги пека така цели... ама утре ще му мисля. Днес се събудих с главобол и цял ден нищоправя и спя - е, пуснах една пералня и прострях, напазарувах и нарязах една салата - стига ми Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт