Отговори
# 30
Мария, благодаря  Grinning питам по-скоро за друг вид свинско, че точно такова рядко имаме.

# 31
  • На остров
Филе със глазура чиполит
Глазура 2 с.л. мед и 4 с.л. табаско чиполит. Разбъркват се табаското и меда и се затоплят в някакво съдче на котлон като се бърка и не завира.
Филето се осолоява и опеперява от всички страни. На грил тиган или на грил външен се изпича добре от всички страни. (Свинскито не може да е леко розово) После се намзва обилно с глазурата преди сервиране и се нарязва като на кръгчета ако си представим, че филето е дълго като плитка режа перпедикулярно на дължината. Поливам останалата глазура. Сервира се с картофено пюре със чесън и сметана вътре и леко задушени зелени аспержи.

Тази ми е много любима имам и за филе под италианско @ одеало@ ама е много дълга. Филе със сос от сидер и картофи със розмарин. Ако има интерес утре може да ги напиша.

Шери  Hug

Харесва ми, че бремените мами имат лентички  Heart Eyes

# 32
Лейди, ама много ти е хубава лентичката!
Шери, радвам се, че си тук!
Аз винаги съм харесвала Коледа! На хиляди километра от БГ пренасям традицията тук, в моето си семейство, обичам коледния дух, обичам миризмата на Коледа, обичам да зарадвам близките си и да виждам, че и те се радват. Правя всичко не защото трябва, а защото ми е хубаво да го правя. Чувствам уют и комфорт в душата си, защото ми е приятно. За блъсканицата по магазините- разбира се, че не я харесвам, но съумявам да се справя навреме с тези неща. Съчетавам коледната атмосфера с домашния уют, коледната музика и филми, украсата, ехата, коледните светлинки, надписването на традиционните коледни картички и всички онези коледни сладкарски вкусотии!
 И все още чувам камбанката..... (ще ме разберат тези, които са гледали филма" The Polar Express").

# 33
  • Истински се вижда само със сърцето.
Тите страхотно си го казала  Hug, а филма е  Heart Eyes

Лейди, честита ти лентичка - гледам имаш си лайм в момента Simple Smile - да расте здравичко  Hug

# 34
  • На остров
Видях в снн една статия за детенце осиновено от България. Много се надявам отношението и мисленето да се промени някой ден и в България.

Мария ще пробвам и твоята рецепта, много ми харесва как мислиш !

Тите толкова спокойствие и топлина струи от теб  Hug

Днес навъртях 10 км  bowuu пеша .

# 35
Уанче, кажи за картофите с розмарин  Grinning Какво е сидер?

# 36
Сидер ми звучи като сайдер   Mr. Green

Хубави рецепти момичета Simple Smile

Уанче, браво на теб Simple Smile

# 37
Ако е сайдер, значи е приложима в бг Simple Smile
Табаско чиполит не знам какво е, май някакъв сос също, може и да не се продава тук.

# 38
  • На остров
Амини утре ще я напиша, Ели е казала сидер е сайдер  Blush .

# 39
Амини има сос Табаско в БГ. Май този който Уанчето е написала е този http://www.tesco.com/groceries/product/details/?id=266990826 и ако е той значи е с опушен вкус.

# 40
  • На остров
Аз намерих перфектното зимно топло яке, но ми е скъпо. Половината съм си определила като макс лимит за яке, но ми хареса това яке признавам си.

https://www.canadagoose.com/ca/en/rowan-parka-3202L.html?cgid=sh … =shop-womens-FW16  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 41
Уанче, много е хубаво наистина. И наистина е скъпичко.

# 42
Страхотно е якето, харесва ми в синия вариант  Grinning ама наистина много скъпо.

# 43
  • гр.София
Ехаа да наистина е много хубаво.и скъпичко.
Сега гледам,че пише че модела е с размер S,а е 1,78. Значи на мен ще ми дойде тамън до коляното с моите 1,60  Crazy  и ще изглеждам като карикатура.
Амини,става за всякакъв вид свинско месо! Аз рибицата по често я готвя на детето.,защото неиска да яде месо,а това като го сваря и го врътна в чопъра се смила перфектно направо,не остава парчета понеже е сухо. И така пробутвам малко.  Та искам да кажа,че и за пържолки от други части е идеално сосчето.
Зази,мина ли благотворителния продан?

# 44
  • На остров
И аз в синьо го харесах  Heart Eyes , няма лошо да му се полюбуваме заедно поен виртуално.

Мария аз си представях, че си поне 1.75 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт