Отговори
# 135
  • Пловдив
Благодаря!
Не вярвам,че ще ми кажат нещо различно...и честно казано колкото е по-сложно,толкова по-силно ме отказва.

Последно ходих при Др.Даскалов.

# 136
Ще пусна едно клипче с баклавата, в него няма локум, но аз си слагам.
Маслото го слагам на бучици преди да залея студената баклава със врелия сироп.

https://www.youtube.com/watch?v=kihEFGqownM

# 137
  • На остров
Gerda много хубаво и аз съм правила подобна баклава с локум и орехи някога  Sunglasses .

Мистик решете дали ви е наистина важно и дали и колко услия сте готови да вложите.
Според тукашните специалисти за двойки над 30 35 инсеминация е само губене на време и не се практикува.

Танзу нашият под е дървен паркет, но са дълги плсокости и изглежда като тип дюшеме, това също е вариант. Нещо подобно имам в предвид

# 138
Амини, то наистина страшно звучи, не бих се пускала и аз по тия релси с двойна количка.

За дюшемето - ясно, и аз бих го оправила вместо ламинат, вкъщата първия етаж е с дървен под, отдолу подово, много е хубаво наистина. Значи, Танзу, непременно ще чакам снимка на мазилката, любопитно ми стана много. Ами те хората наистина нарочно си оставят незамазани тухли или бетон...перу да се включи тука

Мистик, и аз бих говорила са друга клиника. А инсеминацията е общо взето най-лекия начин да се опиташ да увеличиш шансовете си, но да пак ако нма нищо друго.

Уанче, тежи двойната, иначе бих си ги возила дълго Simple Smile но нали взехме една степенка за макларъна, тоест едното ще седи, другото ще стои отзад на степенката, ако е за разходка някъде. Вие голям трапеза, много интересно, как се казва тортата, пусни линк моля Simple Smile

# 139
  • В градината...
Мимче, много интересна вечерята в Дания, накапах се  Whistling

Уанче, много практични и хубави подаръци сте избрали.

Ние за бабите още се чудим, снимки ще извадим на малкия бандит, ама какво още,  че те все нищо не искат.

Като студентка влакът ми е минавал стотици пъти през Хитрино. Много гадно, а журналистите са понякога истински лешояди.

И. е с изприщено дупе, което става все по-зле и се чеше до кръв. Оняден ходихме на кожен - атопичен дерматит. Все е кисела, реве и се сърди, а то го сърбяло до болка. Сега мажем, пък да видим.
Същите лишеи и аз имах зимата по лицето от студа, явно е и до наследство.

# 140
Привет, момичета!

Танзу, точно пък на теб да ти откаже кафеварката!!! Joy  Супер гадно! Ама пък турското кафе, което си сложила изглежда супер!

Амини, и аз за сефте ще правя баклава тази година. Утре ще ходя да видя баба и пак ще я разпитам за рецептата. Помня само, че слагаше и малко запържен в масло грис и заливаше с много разтопено масло цялата нарязана баклава. Рецептата беше от някаква туркиня. После за сиропирането трябва ако баклавата е топла - сиропът да е студен или обратното. Ще пиша като я попитам, но нейната баклава става наистина страхотна!

Герда, ти как го слагаш този локум?

Леони, страхотни са ти сладките  Hug

Мистик  Hug  Аз може би нямам право да говоря по темата, но ако бях на твое място и аз бих потърсила още мнения. 
Скрит текст:
Знам за случаи, при които проблемът се е оказал повишена киселинност на влагалището. Изследвахте ли такова "тривиално" нещо? Защото ти спомена по едно време гъби, а и те обичат такава среда, а пък тя е пагубна за сперматозоидите.

# 141
Има един крем от гъша мас по аптеките -Витасин,родопско чудо, омекотява много хубаво кожата.
 Локумът го ръся с орехите и завивам корите, запичам да стане препечена и хрупкава.Изстива, отгоре хвърлям ситни бучици масло и заливам с  врял захарен сироп.

# 142
  • Пловдив
Ред,
Скрит текст:
това май не съм изследвала...ама аз ли да казвам да докторите бе Tired Crossing Arms

Перу,всички кремове за кожни проблеми са с кортико.Т.е. вредни.Виж за някоя бабешка рецепта,може и да помогне докато е в началото.Аз за такъв дерматит и то по дупето сефте чувам Rolling Eyes обикновенно се проявява на др.места.

# 143
  • В градината...
Мажем с кремове без кортикостероиди. Има по дупето и по крачетата
Топикрем и един крем, който ни приготвиха в аптеката /майка ми потвърди, че години се е приготвял за мнажене на бебета / с вит.а, алантоин, калциева вода и още нещо.

# 144
  • На остров
Перу дано се оправи Идка бързо  Hug , аз знам за подсечено дупе въздуха най помага.

Мимче ето http://www.helahalsingland.se/mat/halsingeostkaka , но свеки винаги купува  готова от една ферма.

# 145
Перу, ако и помагат кремовете ги мажете тях. Ако не, виж по аптеките на А-дерма кремовете. Стои кожатс като лишеи суха на места нали така, обукновено ако не е тежък дерматит като се овлажнява редовно и се оправя бързо.

Уанче, много инъересно, то като някакво прясно сирене с десертен сос става, така ли?

# 146
  • В градината...
Сутринта плака, горкото, и все ръчичката на дупето, иска да се чеше, но памперсът пречи.
Измихме я и я оставихме гола, голям кеф беше. Но има и по крачетата вече, затова ходихме на кожен. Тя каза първо с омекотяващи и охлаждащи кремове да пробваме. И малко диета, без алергени.
Мимче, суха, да, но зачервена, а на дупето и разранена от чесане. Даже кожната ни посрещна с въпроса - има ли следи от нокти?

# 147
  • На остров
Точно така Мимче, реже се като сирене се затопля после се слага сметана бита и това сладко.

# 148
Уанче, подобно ще изглежда и дюшемето в къщата ако се изцикли и поправи. Даже на цвят може да го докара като на снимката. Иначе на широчина дъските са подобни. Само фугите са по големи, защото едно време не са правили кликове на дъските. Сегашните дюшемета са си направо като паркет, с жлебове и просто се сглобяват.

Амини, голямо приключение си е с количка по софийско, а какво да говорим за двойна с две деца вътре  Shocked  Те скоро количката и децата ще те надминат на килограми! Ти още ли слабееш прогресивно?

Аз пък баклава не обичам  Crossing Arms  И не правя. А тази година май пак ще сме на пуйка със зеле за Коледа тъй както ги усещам нещата  newsm78  Но я правя на порции, с кисело зеле в гювеча. Цяла не се наемам да пълня или да пека. Който иска, може да опита. Но няма желаещи поне в къщи   Rolling Eyes

# 149
  • В градината...
сега пък пуйка с кисело зеле, 12 стана, имайте милост  Rage

Амини, освен да ги метнеш на гръб ...  sling

Общи условия

Активация на акаунт