Отговори
# 165
Уф Перу, да се оправя бързо И. Нали знаеш, че Ц е с атопичен дерматит, ходихме два пъти на алерголог, пуснахме изследвания за алергии и нищо. Никакви кремове не помогнаха, а купихме най-доброто на пазара. Постоянно се чешеше горкото. Алерголожката ни даде направление за дерматолог, естествено предписа кортикостероидни кремчета, от две намазвания се видя ефекта, а мажа много пестеливо само на засегнатите места.
Количката ни е 13 кг, децата по 8, и вече младежа е по-тежък Simple Smile Аз престанах да слабея и дори качих едно кило, но не съм доволна от факта Grinning
Всяка захаросъдържаща рецепта за сладкиши правя със значително по-малки количества. Когато бях в Турция преди време купих на баба ми точно от тези кори за баклава, страхотна стана Simple Smile
Рансън, нама да се сдухваш, мисли позитивно и се радвай на срещата с човечето  Hug

Последна редакция: пн, 12 дек 2016, 22:48 от amini

# 166
Охооо, Амини, ами те децата днес навършват осма месечинка  Hug  Осма месечинка, по осем килограма  Mr. Green  Честито! Скоро ще изравниш килограмите с количката и малчуганите значи.

Рансън, аз съм пропуснала да прочета скрития текст  ooooh! Всичко ще е на ред и при ФМ, ще видиш  Hug  Наслаждавай се на виртуалните срещи с малкия човек и се пази много!

# 167
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ама сме завеяни Simple Smile Честита осма месечинка на сладките близнаци  Heart Eyes

# 168
Добре,че не ям почти нищо от вашите менюта!  Mr. Green Баклавата обаче... мммм  Сестра ми я прави с локум,смлени орехи,маргарин и повече канела!
Амини,да е здрав и щастлив ТМ!Честита месечинка на А. и Ц. Да са ви здравички и послушни!
Честит имен ден на всички Анита и производни!
Нашето дюшеме е на около 30 г и тази година надвих на майка и го освежихме с блажна боя.
Лейди,не е ли рано за ФМ?
Тази вечер бях на преглед. Бебе Цецко вече е 2300 гр .Седалищно,с ръчички и крачета към гр ми стълб. Седнал по турски. Новата дата за секцио ще е към средата на януари(при термин 6-02) заради ранната ми ОВУ  и голямото бебе(според АГ-то),ще я уточним на 5-01. Започва обратното броене,а аз още не съм купила доста неща.
Отношенията с татенцето се подобряват.
  Hug за всички малки и големи сладурковци!

# 169
Баклава с маргарин. Бляк. Кажи и да сложи масло. Със сигурност вкуса ще е друг.

# 170
Благодаря ви, но месечинката е утре, демек след половин час  Mr. Green
Дидка, добре е пораснал младежа  Hug

# 171
И аз това щях да кажа, че маргаринът е много опасен за здравето. Прави се от пластмаса.
Дидка, защо се налага секцио? Заради седалищното придлежание ли? Не се тревожи, ще купиш. На едно бебе му трябват дрешки и памперси. Храната  е от тебе, ако не- и тя ще се купува, ако трябва.

# 172
  • Истински се вижда само със сърцето.
Лентичката ти подвежда  Mr. Green тъкмо си мислих че съм объркала датите и днес е 13ти Simple Smile, нищо важи за след малко Wink

Дидка, ако няма медицински показания, няма смисъл да е секцио,според мен де Simple Smile

# 173
Здравейте девойки,
голямо оживление е било вчера в темата - въпроси всякакви са обсъждани.
На близнаците на Амини - честит осми месец! bouquet
Мимче, тортата е от готварска книга, ето снимка и отделно рецепта (на стр. 197 Burgenländer Mandeltorte). Ако имаш нужда от превод, кажи.
Интересни ястия по Скандинавието, особено при Две в едно е много пищна трапезата - само не знам как ще се надигна след това Simple Smile
tanzu, важното е любов да има, остави другото.

Приятен ден!

# 174
Добро утро девойки
Амини, ще ме извиниш за избързалите поздравления, но и аз се подведох по лентичката ти. И защото при мен календара е заседнал на 28.11 и изобщо не съобразих коя дата е. Още веднъж честита осма месечинка на прекрасните ти деца  bouquet

Перу, снощи те пропуснах, но просто не мога да бъда полезна със съвет за проблемите на Ида. Дано по скоро да намерите решение и малката калпазанка скоро да е пак в настроение за пакости  Hug

Дидка, ами то не останало много време до голямата среща  Hug

Тази сутрин пак на турско кафе  Wink

# 175
Добро утро ! Амини, честита месечинка на децата -  кога мина това време  bouquet bouquet bouquet
Дидка, ама верно не останало Hug
Взимам си кафенце и се завивам в леглото - куч в тъмни доби реши, че му се излиза, а навън е отврат  Sick

# 176
Добро утро!

Честита месечинка на близнаците!

Много интересни коледни трапези сте описали. Потекоха ми лигите  eat

Рансън, спокойствие и силна храна. Всичко ще е наред с феталната морфология  Hug

Перу, пробвайте да махате памперса. Сега зимата е доста трудно.

Танзу, много хубаво кафе

Дидка, много е пораснал бебе Цецко. Браво на него. Дано да се сдобрите с таткото. Пиши по често.

Леони, много са хубави сладките и тортата.

Аз се чудя какво да направя за РД другата седмица на малкия да почерпи в училище. Предните години съм правила мъфини и украсени меденки. За сега съм измислила или еклери или линдзерови сладки.

# 177
Добро утро и честити месечинки на бебоците на Амини, големи човечета вече, 8 кг. Пълзят ли, какво правят сега, разкажи моля Simple Smile

Леони, благодаря bouquet

Дидка, тя ранна или късна овулация няма никакво значение, термина се определя съвсем точно и без да се знае кога е била. Три седмици преди термин ми се вижда рано, но ти си знаеш, наслаждавай се на последните седмици!

Герда, чудесно си го решила, лесно ще напазарувате заедно Simple Smile

Танзу, ще премеря ей сега фугата на нашите плочки, където има подово. Защо вие ще купувате и четки за боядисване, вие сами ли ще боядисвате?
Да питам и тука някой дали има мокетни плочки или някакви отзиви за тях? Утре уж ще купуваме и сама ще си ги слагам. В стаите на втория етаж над градореда просто са сложени едни шперплат дъски, отгоре имаше едни филцови квадрати и мокета накрая. Едната стая махнахме мокета, за да видим дали от него мирише и сега ще слагаме нов филц (така ли се казва) и мокетени плочки.

# 178
Здравейте, по случай месечинката качих една снимка в албумчето, от ноември е, малко намръщени, но бях обещала и да ви покажа количката  ooooh!
Иначе не пълзят още, сякаш малко изостават в това отношение. Мъчат ги зъби и очаквам тези дни да има зъбовалеж  Wink

Много ми харесаха описаните трапези, макар аз вероятно да не харесам повечето неща, но бих опитала  Wink

# 179
Мимче, сами ще боядисваме. Поне да си знам, че като не се получи добре си е моя вината. Лятото се доверихме на едни майстори за едно помещение на село, и останах ужасно недоволна. При това сме познати, вършила съм им хиляди услуги и работа. А цената която платихме беше умопомрачаваща. Ама тогава аз нямах никакво време и избор. За фугата - фирмата която монтира подовото казаха минимум 3 мм, по добре 4 мм. А този, който ще лепи гранитогреса си държи на 2 мм. С 3 или 4милиметра щяло да стане грозно  Rolling Eyes  Аз си мисля, че при размер на плочката 15/90 см няма да е толкова грозно с по голяма фуга. Пък и в случая е по важно да осигурим място за разширението на плочките при нагряването. Щото като се начупят и надигнат от липса на място за разширение, пак няма да е много красиво.
За мокетените плочи съм чела, но никога не съм ползвала или поставяла. Не мога да дам меродавно мнение. Но принципно са като мокета. С тази разлика, че могат да се подменят само там, където са амортизирани или е невъзможно да се почистят.

Общи условия

Активация на акаунт