Отговори
# 180
  • Истински се вижда само със сърцето.
Амини всяко дете е индивидуално. София почна изведнъж да пълзи много от около седмица преди само някакви опити даае влачи по корем, но и те след 8ми месец. Изправя се също стабилно вече. Някои деца пък не обичат да пълзят Simple Smile

# 181
  • Пловдив
Амини,големи сладури са  Heart Eyes Да са живи и здрави!

# 182
Амини, големи бонбони са двамата  Hug Общуват ли помежду си? Опитват ли се да си говорят? Закачат ли се?

# 183
Честити месечинки,амини!
 Аз след малко отлитам на фризьор и после да купя узрял кашкавал на Верея, напольонки, тъмна старопрамен ,че мм си ги поръча да го чакат щом се прибере.

# 184
Благодаря отново  Hug Вече си "говорят", някой път много се радват един на друг, някой път ръмжат  Wink

Герда, по какво разбираш, че кашкавала е узрял?

# 185
Мимче, видях в албума и твоите три усмихнати съкровища! Прекрасни са!

# 186
Така пише на етикета,че е узрял и такъв си го харесва мм.

Последна редакция: вт, 13 дек 2016, 11:37 от Анонимен

# 187
  • В градината...
Ели, по-миналата Нова година правих пуйка Уелингтън /с боровинки/ на Дж. Оливър, невероятно върви с тези боровинки  Peace

Амини, да са ти живи и здрави мъниците. Много, много са сладки и им личи, че са с характер.

А Тео е голям вече мъж.

Танзу, в лятната кухня сложихме сив гранитогрес. Аз писах тук, че майсторите бяха забравили как да ги редят и ги бяха сложили не по диагонал, та стана грозно, като мрежа. После развалиха и ги наредиха по диагонал, стана страхотно - не се набиват на очи и помещението стана с 1/3 по-широко визуално. Сива е фугата.

Дупето на Иди е много по-добре. Явно топикремът свърши работа, както и този, който ни направиха в аптеката.

Амини, ако искаш, да ти дам рецептата за него.

# 188
Перу, как се казва крема, ние имаме един правен, който изобщо не помогна.

# 189
  • В градината...
Вит.А, ланолин, вазелин, аква калцис.

# 190
  • На остров
Амини честита месчинка  bouquet !
Перу много хубаво за Ида!

Дидка и аз не виждам смисъл от секцио и то толкова рано, радв се че се нареждат нещата с таткото.

Л. е с темп от вчера вечрта  Sad .

# 191
Уанче да не от зъбки? Бързо да му минава на милото детенце  Hug

Перу, радвам се че на Ида е почнало да и минава.

# 192
  • На остров
Не знам Ели, мислих, че сме приключили със зъбите поне за малко а и ми се вижда доста висока за зъби.

Снощи беше над 39 днес е 38,6/38.9

# 193
Ами мисля, че и от збки се вдига висока Т. Водихте ли го на лекар?

# 194
  • гр.София
Амини честита месечинка на децата.
Мимче,за първи път чувам за мокетени плочки. Само като чуя ремонт и ми настръхва косата,да после е хубаво,ама....
Ели ако еднократно е вдигнал 39• и няма други симптоми (сополи,кашлица и т.н)може и да е от зъбките. Иначе и аз знам,че до 38-38,5• вдигат уж при зъбоник.
Ти даваш ли му нещо?  Дано да спре да вдига вече.
Диде,съвсем не останало вече,много вълнуващо! Таткото ще си дойде ли за раждането ако остане планувано секцио?
И аз я втасах от снощи. Т ,раздразнено гърло и кашлица,отпадналост и болки в мускулите също. Разхождам се не с една ами с две маски и се моля да не заразя детето. Пффф,ама време ужасно.

Общи условия

Активация на акаунт