Отговори
# 195
Уанче, дано бързо се оправи душичката  Hug Не вярвам да е от зъби, все пак те вече излязоха повече от стандартното.

Перу, благодаря за крема, на нас ни е даден в рецептата с име, на кутията не пише какво са бъркали.

# 196
Уанче, ако и утре е с температура звънни на лекар, пък те да кажат дали ще го видят.

Танзу, забравих че ще сте с големи плочи, нашите са малки, тоест стандартния размер и фугата 5-6 мм, ммм странно голяма май ама е така, вижда се, че е широка и без да я меря.

Мария, няма не искам у нас за ремонта Simple Smile мокета стария е хвърлен на двора вече, ща не ща ще слагам нов тази седмица. Другата идват гости няма как да не оправя, сега не можем да се разминем горе от легла и матраци. Оправяй се бързо ти!

# 197
Уанче, давай само температуропонижаващо лекарство от рода на панадол, тайленол през 5-6 часа. Ако е настинка или от зъби ще му мине само с това. Hug Мария, и ти да се оправяш бързо!

Амини, честита месечинка на близнаците! Слагаш ли ги през деня да са в една кошара да се занимават заедно?

Перу, радвам се, че и минава на малката!

# 198
Тите, слагаме ги на активната гимнастика заедно, Т ще се покатери върху сестра си, а тя току дърпа нещо по него  Mr. Green

# 199
  • На остров
Амини много е весело вероятно със близнаци  Hug Heart Eyes .

Вчера когато беше над 39 дадох малко панадол, но той не остана очарован и го повърна.
Днес е под 39 и не давам нищо, оставих гласово съобщение на сестрата, може би утре ще ни се обади.
Няма голям апетит, но го мъча по малко поне да хапва. Вчера изведнъж от какво вдигна не разбрах, не му тече носа, освен да е гърлото и аз да не мога да разбера.

Зъби както писа Амини според мен е малко вероятно, защото имаме 6 броя, което за неговата възраст е повече от достатъчно.

Мария оправяй се бързо  Hug .

Мимче ако можех да помогна с удовлствие щях да се включа в ремонта  Simple Smile .

# 200
  • София
Привет и от мен  Hug

Амини, честити ви 8 месеца, да са здравички децата! Аз пък се радвам на твоето едно кило +  Wink

Уанче, дано започва вече да спада температурата  Hug И моето дете вдигаше висока Т от никнене на зъби.

Мария, май вирус си лепнала. дано опазиш детето!

Дидка, има време, може и да се обърне бебето. По-спокойна ми звучиш, браво  Blush

Перу, супер, че се подобрява вашия кожен проблем  Hug

Аз съм в някаква въртележка, в офиса куп задачи, ММ е в командировка, детето болно, задна хрема и гадна кашлица, имам още някои неща да пазарувам за празниците, в четвъртък съм на едно мероприятие.... ама пък ми е едно Коледно..... Close-mas:

# 201
  • гр.София
Уан,дам,гърлото в главния виновник за Т. Дано бързо се оправи детето!
Ма хора,днеска мм ме гледа като принцеса. Цял ден само той гледа детето,изми чиниите(2пъти),събра прането,пусна прахосмукачка,неможе да готви,но ми направи едни спагети. Фрешче,чайче... То ще вземе да ми хареса  Mr. Green

# 202
Мамина глезанка  Heart Eyes Глези се докато трае промоцията  Naughty

# 203
  Днес загубеното ми портмоненце с 15 лв се върна при мен.
  Обадиха ми се от банката и ми казаха, къде да отида да си го прибера.
  Оставих 10 лв. на момичето да се почерпи.
  По картата от банката, звъннала  там и те ме намерили.

# 204
  • Истински се вижда само със сърцето.
Герда супер и браво на момичето.

# 205
Герда, радвам се, че се намерихте отново с портмоненцето  Hug

Уанче, дано свалите бързо температурата. Сигурно ти е много притеснено  Hug

Мимче, опитах се днес да направя малко снимки на мазилката и дюшемето. Но не изглеждат така добре на снимките, както на живо.

Скрит текст:

Днес като поех командирската длъжност в мои ръце успяхме да свършим всички задачи от вчерашния списък и новите за днес. Боите са избрани и поръчани, грунда също, четки, валяци и други аксесоари също избрани и поръчани. Утре сутрин ще си ги вземем  Mr. Green
Сдобихме се и с кафеварка  Heart Eyes  Даже опаковката и веднага си намери нов квартирант, щом извадих машинката от вътре  Joy Joy Joy
Скрит текст:

# 206
Котка в кашонче - класика, датираща от създаването на кашона  Mr. Green Кучка не пробва ли и тя новото скривалище?

# 207
Кое е първото? Котката или кашона?

# 208
  • Истински се вижда само със сърцето.
Котката Simple Smile

# 209
Леле, че сладко! Бяло писе си подава муцунката от кашончето.

Общи условия

Активация на акаунт