Отговори
# 210
Танзу, дъските са чудесни, ако са здрави ги оставете тях. А за стените наистина ми е трудно да го видя цвета и структурата, но щом сте купили вече боя е решено Simple Smile

Герда, много оптимистична история с портмоненцето - точно като за коледа, радвам се

Уанче, благодаря. Аз сега с един мокет ще се оправя както с другата стая, но лятото като почнем да сменяме част от покрива и после отвън мазилки, вар и подобни, може да те питам или тм за съвети. Инжинерът, който идва ни посъветва да намерим майстор специалист реставратор Wink за да се използват правилните материали и да нямаме проблми с влага и тн.

# 211
На мен много ми харесаха тухличките, бих си ги оставила така да си стоят в съвсем малко по стилизиран вариант.

# 212
Амини, честита месечинка на прекрасните ти слънчица !
Иначе, да се оправя бързо Л.
Танзу, много е сладка бялата писана!

# 213
Добро утро момичета
Лейди, кашона е доста тесен и висок и първоначално беше поставен на масата, където Марая няма достъп. Маца с един елегантен скок се настани вътре, обаче с главата надолу  hahaha След доста намествания успя да се завърти и полегна. Преместих я с кашона на леглото, защото ме достраша да не се кълбучне заедно с него от масата. Тогава беше обследван външно от куче Марая, но като получи няколко лапички от дупките, загуби интерес  Joy Joy Joy

Мимче, реалния цвят на стените в момента е циментово сив. А структурата на мазилката е ситно зърнеста. Дъските и на мен много ми харесват. Тотално увредени са само на две места - едно петно от 20 на 20 см. пред входната врата. И в едно миниатюрно килерче, в което предишните собственици са се опитвали да правят "кухня" и буквално са изтърбушили половин квадрат за да прекарат тръби за чиста и мръсна вода  ooooh! В останалата част се надявам, че с едно циклене ще добият много добър вид.

Кафенцето ...

# 214
Добро утро!

Танзу, потекоха ми лигите от кафето и сладките. Много сладка пухкавата маца в кашона. Ще стане много хубава къща, като я завършите. Много ми харесва колко си организирана и успяваш да свършиш толкова много неща.

Уанче, дано да оздравее Леу  Praynig

Мимче, ще ви трябва реставратор, като живеете в музей  Simple Smile

# 215
  • На остров
Танзу чудни снимки и нашата е първа кипра във всяка опаковка. В последно време много ме нервира обаче, явно протестира и прави пакости.

Благодаря ви момичета, няма днес температура и е по активен. Дано не се повтаря .

# 216
Уанче, радвам се, че Л е по-добре  Hug Той започна ли да поспива повечко нощем и да хапва месце?
Танзу, много е хубава котараната  Heart Eyes аз ти се възхищавам как успяваш да се справиш с всичко, та чак и кафето тук да сложиш  bouquet

# 217
  • В градината...
Уанче, дано да е било инцидентно.
На Зази госпожицата и тя да оздравява  Naughty

ммм, сега ги видях чудните сладки с кафето...

Ние снощи бяхме на тържество - запалване на лампичките на елхата, голям студ беше, но геройски издържа снежният ни човек с червена камба на раменете на баща си.

# 218
  • гр.София
Случвало ли ви се е,като гледате снимка и да усетите вкуса на това което е снимано? От днешното кафе на Танзу,направо усетих колко е силно и горчиво  Simple Smile Много е миличка плюшената ви писана!
Зази,какво даваш на малката? Аз да ти кажа вече втори път опитвам цинабсин за задна хрема и при Вики действа. След 4-5 хапче и почват да се стичат сополите гадни. И инхалации за кашлица. Да оздравява малчуганката!
Ние сме в тотално неведение какви да ги скроим за празниците. Много ми се ходи при нашите,а мм е на работа. А пък и не ми се иска да го оставяме сам. Ама пък много ми се иска да идем при нашите  Rolling Eyes

# 219
Мария, няма ли вариант той да се присъедини след работа?

# 220
Включвам се, за да благодаря на Две в едно за препоръката за уреда за миене на прозорци. Купих си и аз и съм супер доволна. Сега ако намеря и читав уред за миене на под ще бъде супер.

# 221
  • На остров
Ан много се радвам  Hug . Как е каката студентка ?
Аз се чудя къде е най хубаво на морето от гледна точка на хубава храна.

# 222
Момичета, не съм чак толкоз организирана. И не успявам с всичко, с което искам. Пусто време все недостига. Винаги има нещо, което стои на заден план и чака. Но за това, на което му е дошло времето да се свърши, първо обмислям ситуацията, съставям план и действам. Не губя време в разтакаване и размотаване, следвам си плана. И каквото се получи. Трудно позволявам някой да ме отклони от плана, което доста дразни околните на моменти. Ама съм си такава.

Днес успяхме да грундираме всички тавани в къщата и повечето стени. Всъщност останаха стените на двете спални. Даже успях да мацна една ръка с боя на тавана и на една стена на коридора. Че да добием представа за цветовете вече положени, преди да се развихрим в голямото помещение. Хареса ми как се получават цветовете и утре смело ще подхващаме оцветяването  Mr. Green Доставиха и гранитогреса. Демек материала е осигурен  Wink  Остава бачкането. Татко удари едно рамо за грундирането. И добре, че го направи. Мен ме няма по катеренето по стълби, имам някаква фобия от височините. А той пое точно тази част върху стълбата.

# 223
Уанче, за българско море ли мечтаеш?

Лени, един приятел все така ни казва, че сме си взели музей. Майсторът на сламени помриви идва днес, ще махаме един комин дето е само за красота и прави влага долу и ще сменя лятото една пета май от покрива. Но първо банката трябва да отпусне заема де Simple Smile

Днес уж щяхме да вземаме мометни плочки, бежовия цвят излизаше скъп, защото е на пакети. От сивия евтин нямаше достатъчно, накрая го питах колко ще струва да дойде някой да сложи цял мокет и излезе че ще е по-евтино та избрахме набързо един и другата сряда ще дойде майстор и толкова, тез моите планове все не излизат. Ама доволна

# 224
Танзу, сигурно си зодия Дева!
Като те чета и се вдъхновявам, че и аз ще  творя из новия дом.
Много се вълнувам - мм съвсем скоро ще бъде при мен, до няколко дни.Пет месеца го няма вече.

Много ми беше трудно, защото трябваше да съобщя от разстояние на мм, че  негов много много близък, е с мозъчен тумор и на химиотерапия.Неговото семейство е многодетно, а дечицата са малки.Здрав, деен и оправен мъж в разцвета на силите си, капацитет в професията си, припада веднъж и  от там нататък..... Вече обмисляме варианти как и с какво да помогнем на семейството.

Общи условия

Активация на акаунт