Отговори
# 705
  • На остров
Хоуп ясно ще го проуча за багажа. Количката си я искам ако може до последно.
Дидка успех и леко раждане !

# 706
  • Пловдив
Дидка, Hug не остана!Ще имаме ли още един Наско Wink

# 707
  • София
Дидка, хубава дата сте избрали, дано всичко мине по мед и масло!

Перу, като научиш повече за празника на клиниката, сподели моля. На 13.01. празнуват 4 години болница Надежда, по обяд ще има нещо като концерт в самата болница. Аз имам час за мамограф по това време....

Уанче, дано пътуването бъде приятно и безпрепятствено!

Мария, готови ли сте за рождения ден? Каква торта ще имате?

Последна редакция: пт, 06 яну 2017, 10:54 от Zazzy

# 708
То и аз май към 13-ти трябва да съм там, ако нещата вървят по план.

# 709
Дидка, ама ти си съвсем на финала  Hug
Май няма да съм налице за 21  Sad ММ ще ходи да колят някакво прасе и значи ще съм си в къщи.

# 710
  • Истински се вижда само със сърцето.
Дидка леко да е раждането  Hug

# 711
Герда, стискам палци!
Мария, хубав рожден ден ще направиш, сигурна съм! Весело изкарване!
Дидка, много малко остава! И все не пишеш как си ти?
Танзу, не си ми видяла въпроса вероятно - проверяваш ли си пощата редовно?
Изабела ме храни със сушени череши...
при нас вали сняг на парцали! Направихме си страхотна разходка и сега май ще я метна в колата да вземеме баща й от работа

# 712
Дидка, леко раждане  Hug  Много хубава дата! Стискам палци!

Ееех, Уан, как ми се пътува и на мен някъде надалече  Tired   Пък било то и с Райън! Laughing

Абе хора, нормално ли е да усещам бебето толкова ниско? Имам чувството, че ме рита директно в пикочния мехур и на моменти толкова силно се мята, че имам чувството, че ще излезе със взлом Shocked  Опасно ли е това? 

# 713
  • Варна
Не. И аз си спомням, че доста рано имах усещането, че кракът й ще се подаде отдолу. После на прегледа се оказа, че не било крак - с лакет ме ръчкала гадинката...

# 714
Добро снежно утро момичета
Аз пак съм на крак от 3,30  #Crazy Като завали снега и на работа става страшно  ooooh! Справихме се със ситуацията без да пътувам до там, но е неприятно стресиращо събуждането по телефон в такъв час. Някой ден ще получа инфаркт, докато разбера че звънят от работата  Sick

Коте, адреса е на къщата на татко, защото в квартирата не получаваме нищо. Но нямам още картичка от теб. Той взима всяка сутрин пощата. Не се притеснявай, ще дойде  Hug

Дидка, ами то не останало време до срещата с малкия човек! Да си изчака прилежно датата за секцио и да е леко, бързо и безпроблемно раждането  Hug

Да ви покажа какво се случва от моята страна в леглото, когато ме извадят колегите от там рано рано Mr. Green
Скрит текст:

Да сложа и едно сгряващо и ободряващо кафе  Wink

# 715
  • Пловдив
Добро снежно утро!Снега е гаден и мокър,но не е много при нас.

Давайте предложения за заглавие...пак ви сръчквам Grinning И освен Ред пак да я прави...ако Шери не се появи?

# 716
Добро утро!

Танзу, страхотно зимно кафенце. Дано да няма повече среднощни обаждания от работа при теб.

Дидка, започва предстартовото броене  Simple Smile Пожелавам незабравима първа среща с малкия Цецко  Hug

Лек път на Уанчето.

Хубав зимен ден  newsm51

# 717
Добро снежно утро, момичета и за много години  Hug

Аз се домъкнах на работа. Не работя в града, в който живея, та тази сутрин определено си попътувах повече  Peace. Като цяло виждам, че са минавали снегорини, но определено има много сняг по пътищата.... дори и на магистралата.
Прекрасно е да отброяваш последни дни Дидка, преди срещата с малкото човече  Heart Eyes
 tanzu хубави работи се случват в леглото ти  Laughing. Топлинката от тялото ти не е отишла напразно  Laughing.

# 718
  • София
Добро утро и от мен. Зарадвах се сутринта, че снеговалежът е спрял, а то пак заваля.......

Ето едно предложение за заглавие: Януарски сняг и студ две чертички носят тук

# 719
  • Пловдив
Зази,страхотно е! Peace

Общи условия

Активация на акаунт