Отговори
# 720
  • На остров
Зази много е хубаво !
Танзу страхотно кафенце, а в твоето легло е много уютно Simple Smile !
Замръзна езерото при нас да видим дали ще задържи леда.
Благодаря за пожеланията на всички !
Тук днес е почивен ден 13 ден след Коледа.
Ако имам именици в темата да са живи и здрави !

# 721
  • Истински се вижда само със сърцето.
Уанче кога пътуваш? Лек път ви пожелавам с Леу  Hug

Зази много хубаво заглавие  Peace

Ред, ако можеш пусни темата, като изпишем тая, Simple Smile Шери е доста заета и не мисля, че ще и остане време и за това.

Танзу, ах че сладури Simple Smile

При нас е мрачно, искам сняг, ама няма Simple Smile Май и днес ще си стоим в къщи, а утре ще се разходим. Най- много да излезем на двора, ако не завали.

# 722
Няма проблем, ще я пусна довечера  Grinning

При нас вали много пухкав сняг, може би защото нашата уличка е тиха и има градинка - много е романтично  Grinning  Не ми се мисли обаче, за хората, които трябва да се придвижват с коли из града, много затрупано изглежда!

Честит Йордановден!

# 723
Привет, много снежно и студено днес, много ме е яд, гаража е позатрупан и май няма да можем да идем на именния ден на племенника   Sad

# 724
  • На остров
Ели в неделя вечер.
Качих 3 коледни снимки.
Амини как си ?

# 725
Привет.

Аз моето гърло успях да го пооправя единствено с мед и сода, нищо друго не помагаше.
Имам някакви странни сърдечни оплаквания и мисля, че са или от тсх-то или от утрегестана, който го пия през уста.

Много е красиво навън, вали ли , вали.
Втората ми важна крачка е понеделник, много го чакам да дойде и да мине.
Много се пазя, да опазя двете чертички.

Танзу, кученцето и котенцето са много сладки - котето персийка ли е, а кученцето каква порода е?
Извинявам се, ако някъде си споменавала, но нали отсъствах от предишната тема доста време.

# 726
Само така, Герда. Пази се.

Уанче, много сладък Леу. Голям мъж с папионка  Heart Eyes

# 727
  • В градината...
Аз до града нямаше как да стигна. ММ няколко пъти днес рине снега, но то постоянно навява. Ток нямаме. Пускат го за малки и пак спира. Пека 2 кекса на пресекулки. Голяма зима. В града имало няколко коли по улиците 
Добре, че имаме генератор.

# 728
  • На остров
Лени благодаря сладурче е голямо  Heart Eyes и според мен ще е синеок но ще се види след някоя друга година.
Перу при вас много навява, и си представям какви преспи са. Добре, че имате генератор.
Герда ще стискаме палци Hug

Реших да дам суруво пилешко крилце на писанка ама тя хич не го одобри.

# 729
Уанче, то и в Сф е голям сняг, не е спряло почти да вали от вчера, вземете си по-топли дрешки.
Прекрасен е малкия Л.

# 730
  • Варна
Ей, Перу, ако щеш ми вярвай, ама от вчера си мисля все за вас и какво ли би било сега да си пием виното заедно, а децата да дивеят...

# 731
Уанче прекрасен Леу, особенно на последната снимка с тези сини очи  Heart Eyes

И аз ви качих една снимка на София до елхата с коледната рокля, но е леко размазана, че едвам успяхме да я снимаме - все бягаше и искаше да свалим роклята  hahaha

Перу, завиждам ви за зимата Simple Smile така с мечтая за преспи, камина и винце, а тук е едно зелено и дъждовно...

# 732
Герда  Hug  Praynig пази се, пращам положителна енергия

Дидка, кажи как си, къде точно ще е раждането? Прекрасна среща ти желая с бебчо

Уанче, а в Сф ще те посрещне ли някой? Мен това по ме притеснява отколкото пътуването обикновено. И май, да, направо помоли някой да ти помогне с чантата, тя няма да е голяма и без това. С Райън май не сме летяли, но Изиджет са подобни, един път пристигаме на гейта едни от последните и вече нямало място за ръчния багаж в кабината и ни взеха малките чантички и ги пуснаха към чекерания багаж, а ние точно бяхме за два дни и искахме да не се бавим с чекиран багаж.

Тук няма сняг, но беше -12 като водихме дребните 8.30 днес, уж щяло да се стопля от утре.

Ели Simple Smile аз пък искам да е поне над нулата

# 733
Мимче на -12 без сняг и аз не съм съгласна   Mr. Green искам само снежец за няколко дни да се отъркаляме и попързаляме Simple Smile

Герда и от мен много положителна енергия  Hug

# 734
Уанче, много е сладък синеочко!

Ние нямаме изобщо сняг, стопи се още на Нова година, но настана студ. Тази сутрин беше -19, а пък слънчевоооо.
Гледам какво става в БГ, ами зимно време си е, но в Добруджата и Делиормана хората са си свикнали с тези зимни обстановки.

Герда,  Hug
Танзу, твоите любимци ми пълнят душата!

Общи условия

Активация на акаунт