Отговори
# 480
Кали, твоята от онези най-дългите ли е? Които са по 2 метра? Гледам, че има и едни малки като подкова.

# 481
  • В градината...
И аз мислех, че не може да е фалшиво положителен тестът. Затова споделих, но пък си изживях радостта, не съм разочарована 

# 482
Кали, Здравко е наследникът, нали Mr. Green Как се казваше оригиналът Heart Eyes

# 483
  • На остров
Перу съжлявам  Hug.
Ред моята е от дългите 2м и е само за бременни, за кърмене имам друга. Много удобна ми беше до края си я ползвах.

# 484
  • Варна
Кали, Здравко е наследникът, нали Mr. Green Как се казваше оригиналът Heart Eyes
Да, първо имах Ванката. Ама бързо каталяса горкия. Здравко излезе здрав наистина.
Ред, не е от най-големите. От Хиполенд го взехме за около 50 лв. сякаш беше. Ванката беше около 15-20 лв., ама кьопав излезе...

# 485
Привет на всички,
Перуника, а защо не направиш още един тест? Аз само на един не вярвам точно по тази причина - може да е с фабричен дефект, неправилно съхраняван или повреден. И все пак се надявам да хубав край при теб!
Ние добре си прекарваме празниците - децата са заети с новите играчки, бабата чисти и подрежда, а мама и тати имат възможност да си починат Simple Smile
Ред, и аз като Мимче си ползвах обикновена възглавница между краката.
Приятен ден и
Весело посрещане на Новата Година - да е мирна и благодатна!

# 486
Добро утро момичета
Кали, честита 11 месечинка на прекрасната Ралица  bouquet Да расте здрава, красива, умна, упорита и палава!

Перу, съжалявам  Hug И аз не съм чувала за фалшиво позитивен тест за бременност. Има нещо в тази мистерия  newsm78 Но здраве да е, пак ще ги видиш чертите. Много скоро!

Днес се очертава вълнуващ ден. Имаме доста задачки с ММ. Вчера направо се побърках от скука на работа. Шефа в отпуска, половината колеги също, работа няма, голямо скучно висене  ooooh! Добре че една маца се появи, та да убия някой час в игра с нея, иначе ми идваше да хвана пътя през полето и на където ми видят очите  Mr. Green

Слагам кафето и ви пожелавам усмихнат ден!

# 487
  • В градината...
Тази нощ здраво ни разтресе, леглото ми се люлееше. Пак в Румъния, 5,6 по Рихтер.

# 488
Земетресение ли е имало???? Аз сънувах кошмари  Confused

# 489
Честита месечинка на Раличка  bouquet

Танзу, а защо стоиш на работа, трябва някой да е в офиса ли?

Ние вече всички с вируса и така ще е тази ваканция

# 490
Мимче, ами няма начин, трябва да има някой из администрацията. Вече не е толкова натоварено. От декември до март сме от 3,00 до 18,00 часа, не като лятото денонощно. А администрацията от 8,00 до 16,00. След обяд е направо пусто, няма кой да те напсува. Особено между празниците е много тегаво  Rolling Eyes И днес е същата скука. Добре, че колежката ще дойде към 13,30 и аз мисля към 14,00 да тръгвам  по нашите задачи с ММ. Като не съм свикнала да няма работа и ми е трудно да стоя мирна   Mr. Green

# 491
  • гр.София
Честита ви месечинка Кали!  bouquet
Ох Танзу,някои се чудим как да помързелуваме,ти се чудиш каква работа да си отвориш  Joy
Сигме,ела да кажеш как е Лия? 
Мойто дете постоянно повтаря че му било скучно. Направо ми иде цялата катакомба от играчки у нас да излетят през терасата. Ще вземе да ми писне,ще ги набутам в един чувал и ще ги сваля в гаража. Да го видя тогава как ще му е по-весело.

# 492
Приятелките така правят - скриват една част от играчките и после ги изкарват.

# 493
Честита месечинка на Раличка, Кали я кажи как сте, колко е пораснала малката госпожица, получава ли се ходенето?
Уф Мария, много бързо им омръзва всичко  ooooh! Аз произвеждам в ранг играчка всяка празна кутия,шишета от прясно мляко дори. Като им омръзне хвърлям.

# 494
Свате, не ме питай, че вече ми иде да се хвърля от някъде. Вчера педиатърката чу и хрип и вече имаме и антибиотик и инхалациите са вече три. Снощи проведох разговор на високо равнище със създателя и, че не мога да отсъствам толкова от работа и той да  я погледа малко. Човека ми се накара и приключихме разговора по живо, по здраво  Joy

Общи условия

Активация на акаунт