Седми клас, Да изпратим годината стара с подаръци камара!

• 53 181
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Но нашата тема не прилича много-много на миналогодишната седмокласна. Simple Smile
Че какво й е на темата? Много си е добре.  Grinning
Приликите между седмокласните теми през годините силно нарастват в периода между средата на май и средата на юли.  Mr. Green

# 571
  • Русе
  Миналогодишната седмокласна май беше по лежерна в тоз период или аз съм била далеч от емоцията. Ние май сме много всеотдайни и целенасочени.  При мен малко стана - Ква я мислех, ква стана.

# 572
  • София
На мен темата си ми е идеална.  Hug Тук малко повече на веселба го избиваме.  Simple Smile
В миналогодишната тонът като че ли беше доста по-сдържан. И нещата повече се въртяха около проблемите, свързани с кандидатстването и това, за което пита gabiplus - което беше много полезно, разбира се.

# 573
Много си ни е хубава темата, хем весела, хем сериозна на моменти.   Hug
Болните, да оздравяват .   Praynig

# 574
  • София
На мен темата си ми е идеална.  Hug Тук малко повече на веселба го избиваме.  Simple Smile
В миналогодишната тонът като че ли беше доста по-сдържан. И нещата повече се въртяха около проблемите, свързани с кандидатстването и това, за което пита gabiplus - което беше много полезно, разбира се.

Ами то тази година кашата е пълна, че според мен никой не знае какви са проблемите около кандидатстването  Wink Wink Wink Поне на мен вече нищо не ми е ясно...тотална мГла. Чакам да й видя оценките и ще почна да мисля.
Та затова май е такава тишина още  Crazy

# 575
М-да. Няма за какво от сега да се тръшкаме в размисли около кандидстването.  Laughing
Ще видя колко точки ще изкара връстиника и тогава ще му мислим.  Mr. Green
Весело посрещане на Новата година!  hug  ura newsm24
Във връзка с настъпващия грип съм забранила всякакви директни контакти на нашия тиийн с приятели и съученици.  Може и да е прекалено , но поне през ваканцията да успеем да го опазим здрав.  Praynig

# 576
  • Русе
  Кандидатстването за мен не е най-основното, въпреки че той има ясно формулирани цели да учи руски като основен език . Държа да се представи обаче максимално добре тази година, не само заради кандидатстването, а и като своеобразен изпит за неговата целеносоченост и отговорност. Както и да си вземе всичко, което му се предлага от системата - добра или лоша,тя дава и е редно да се вземе колкото може повече. Оценявам, че тази година материалът е доста и трудничък, затова се трудим повечко(особено аз), с надежда да останат знания и навици за по-дълго време.

Снощи ММ чете някъде за предложение 5 и 6 да не са учебни дни в цялата страна заради грипната вълна. За сега само предложение.
   Нашата компания от Коледа е 50% болна. Тийновете, дето тичаха голи по двора, за сега се държат. Днес трябва да пътуваме, но аз не съм особено здрава и хич не ми се тръгва.

# 577
Добро утро!

Ние и тримата сме клюмнали. Мен ме тресе, че и температура, главоболие, гърлото ...всичко. Девойката е много хремава и се оплаква от гърло, баща й, снощи да не остане назад, спомена небрежно, че го дере гърло. Всички сме дрогирани, за да се вдигнем по-бързо. До края на ваканцията сме на ски и се зарадвах като споменаха за удължаване на ваканцията до 6 януари. Такава недомислица до средата на седмицата да почиват децата скоро не бях забелязала. Ще настане едно лудо търчане на 4 януари  , че не е истина.

# 578
  • столицата
Болните бързо да оздравяват, че празник идва! Simple Smile
Росита, и моята девойка е от вашата категория.
Чиби, и аз забраних срещите с дружки, кина, молове. Само грип ни липсва в момента.
Адмирирам разходките на въздух, но тя не е много навита. Сега като почивам по празниците , ще я поизкарвам навън, че то не може само в къщи пред компа.

И аз се надявам да удължат ваканцията с тези два дни. Защо им се видя тооолкова дълга, че им ги взеха , не разбрах. В някой области покрай грипа вече обявиха четвъртък и петък за неучебни. И без това много деца са по провинцията и родителите изобщо не предвиждат да си ги прибират в сряда, т.е. очаква се камерно присъствие  на 5 и 6 януари.

# 579
Рядко пиша,но следя редовно темата.И на мен ми харесва това,което споделяте.Аз засега не се притеснявам от кандидатстването,вижда ми се далече тази одисея.Това,което много ме интересува,но не знам как мога да го изчисля е например бал от миналата година около 35,500 да се приравни на точки по новата система на кандидатстване.

# 580
  • Русе
Това,което много ме интересува,но не знам как мога да го изчисля е например бал от миналата година около 35,500 да се приравни на точки по новата система на кандидатстване.
 Ми примерно изчисляваш какъв процент от 36 е половин точка. И този същия процент гледаш колко точки е от 500 точки и ги вадиш от 500. Предполагам

# 581
Аmber,благодаря ти.Ще пробваме твоята формула.Аз не съм математик и ми е трудно да се оправям със сметките,но синовете ми ще изчислят всичко.Те умуваха някаква формула,но в крайна сметка не успяха да стигнат до нещо задоволително.

# 582
Аmber,благодаря ти.Ще пробваме твоята формула.Аз не съм математик и ми е трудно да се оправям със сметките,но синовете ми ще изчислят всичко.Те умуваха някаква формула,но в крайна сметка не успяха да стигнат до нещо задоволително.
486
Аз го сметнах така. Извадих 12 за две шестици от удостоверението. После разделих полученото на четири. Намерих точките в таблицата. Умножих ги по четири и прибавих 100 за две шестици от удостоверението.

# 583
  • София
Мисля си, че Министерството трябва да покани  A m b e r    и   Дидева за консултанти, защото бас хващам, че още се чуди  как да стане туй чудо с точките  Mr. Green

bouquet

# 584
Дидева,благодарности и на теб!И вкъщи ми казаха горе-долу такова число,обаче на мен ми се видяха много точки.Направо се чудя как ще е възможно да се изкарат толкова точки.Ще се подготвяме засега с БЕЛ и МАТ ,а ще го мислим вече след матурите.Моите представи бяха за поне 420т,но явно летвата е мноого висока.

Общи условия

Активация на акаунт