Седми клас, Да изпратим годината стара с подаръци камара!

• 53 168
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • гр. София
...Прогнозата за времето е много батална за края на седмицата - що не ги оставят децата още малко  у дома? Ама не вярвам за София да се случи.
Maria_P, и ние това си го обсъждахме с колегите ми в работата... И на мен ми се иска децата да си останат на топло у дома още някой друг ден, но... newsm78

# 631
  • София
aunt Ogg, признавам че ви завиждам за ските - ние ще пропуснем тази година любимата ни Австрия. Къде ходите, aunt Ogg?

Бяхме в Каринтия, Зеебоден се казва селцето. Между няколко ски-курорта- Качберг, БадКлайнкирхен и Голдбег. На тези карахме, но има и други. Абе да ти се скиорства само! Simple Smile А ски-пасовете важат за цялата област и отиваш там, където е най-добро времето.

Аз мисля, че и в Сф ще обявят ваканция. Постоянно нещо се говори, предполагам още го мислят.

# 632
aunt Ogg, ние сме били там преди няколко години, по-точно в Sankt Michael im Lungau - Стефи беше малка още и на трудните участъци я вземах "под мишница".
А как ми се скиорства!!!! О, как се размечтах...........
Я давайте задачи, да не се занимаваме с глупости!!!

# 633
  • София
  Никакви задачи не ме интересуват!  Mr. Green От снощи планирам екскурзийка по 24 май, че няма да издържа на истерията. Като почнат да изскачат: 2-грешна, 6-грешна, 12б-грешна...Няма да ми издържи сърчицето.  Cry
 А кога ще изнесат окончателно условията за прием в НПМГ? Ще имат ли изпити, няма ли да имат, ще се признават ли някакви оценки от олимпиадите?

# 634
За Русе, обявиха грипна ваканция до края на седмицата, засега!!!
Новината е качена на сайта на РУО!!!
"Домашният арест" на тийна продълхава.  bowuu
Тъкмо ще си е вкъщи в големия студ. Peace

# 635
Дали някой има верните отговори на ПИ в Междучасие за 11.2016г.?
Във фейсбук в групата ги има, по моя молба ги пуснала една добра душа!
https://www.facebook.com/groups/1654451634831976/permalink/1821480301462441/

# 636
Chibi, завиждам ви. Дано и нас да ни огрее.

# 637
Мдааа, аз обмислях един Кипър по 24.05., но май няма да успея да скътам токова пари.
Иначе и аз живо се интересувам от приема НПМГ, въпреки че моят син от два дни"запя" за ТУЕС нещо...

# 638
Rolling Eyes май не се очертава... на 29.12 има едно съобщение, че регионалната едикаква си комисия е съобщила за рязък спад в заболеваемостта! (че как иначе, като в София бяхме единични луди работещи  Whistling, децата си кашляха при баба си Wink)

# 639
Иначе и аз живо се интересувам от приема НПМГ, въпреки че моят син от два дни"запя" за ТУЕС нещо...
И двете училища изгубиха правото на собствен ред и условия за прием на ученици. Ако не се случи някакво грандиозно чудо до 15. януари, нещата ще останат така.

# 640

Дано! Praynig

Местните институции като никога досега реагираха навреме.

# 641
  • софия
Закъсахме с една задача днес от пробните матури - Средната възраст на 11-те играчи в един фут.отбор е с 1 година по-голяма от средната възраст на 10-те футболисти без капитана. С колко години възрастта на капитана е по-голяма от средната възраст на отбора? Много съм зле с тези играчки закачки Embarassed.

# 642
  • Русе
Закъсахме с една задача днес от пробните матури - Средната възраст на 11-те играчи в един фут.отбор е с 1 година по-голяма от средната възраст на 10-те футболисти без капитана. С колко години възрастта на капитана е по-голяма от средната възраст на отбора? Много съм зле с тези играчки закачки Embarassed.
  11 години ?

Ако означа общата възраст на всички футболисти ез капитана с Т и възрастта на капитана с К
(T+K)/10 = T/10 +1
от където се получава
10К - T = 110
Обаче Т го представим като 10* средната възраст на футболистите
К и средната възраст = 110/10

# 643
  • софия
  11 години ?

Ако означа общата възраст на всички футболисти ез капитана с Т и възрастта на капитана с К
(T+K)/10 = T/10 +1
от където се получава
10К - T = 110
Обаче Т го представим като 10* средната възраст на футболистите
К и средната възраст = 110/10
и аз получих средна възраст 11, но не зацепих , че става въпрос за детски футболен отбор  Embarassed

Последна редакция: вт, 03 яну 2017, 20:07 от gabelas17

# 644
  • Русе
  Всъщност се търси разликата между възрастта на капитана и средната възраст на отбора.

Общи условия

Активация на акаунт