Лидл 95 - Започва да става все по-коледно

• 103 402
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
Ти си от изключенията, които потвърждават правилото просто. От скоро си в темата, аз пиша от три години и мога да кажа, че просто си имала късмет Peace

# 91
Може да е до човека, който те обслужва. Аз също съм се обаждала няколко пъти за различни неща, но ме отрязваха. За това вече не звъня.

# 92
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ти си от изключенията, които потвърждават правилото просто. От скоро си в темата, аз пиша от три години и мога да кажа, че просто си имала късмет Peace

Късмета на начинаещия  Laughing Просто вчера сутринта нямаше как да отида, според ММ съм куку, да ходя да "отварям магазина" , снощи в Лидл-а до нас нямаше, а вече беше решено да е такъв подаръка;

# 93
  • София
Шапчици много и всякакви имаше днес в Лидл Лозенец. Може да се обадите по телефона да Ви изпратят в най-удобния Ви магазин.

Joy Joy това ме развеселява искрено...като знам как си изпочупват краката да ти намерят нещо и да ти го доставят Laughing
Мира, не е към теб...да не се обидиш, просто тези от телефона никаква работа не вършат...

Пробвах гел фулмастерите аз току-що, на мен ми допадат - цветовете са ярки и силни, мекичко пишат - бързо ще свършат вероятно, но са готини. Иииии - има любимият ни СИВ цвят вътре Laughing

На мен преди 2 години ми запазиха едно влакче с релси, инхалатор също са ми запазвали. Е, сега розова шапчица може и да не се съгласят да запазят и изпратят. Simple Smile

# 94

Късмета на начинаещия  Laughing Просто вчера сутринта нямаше как да отида, според ММ съм куку, да ходя да "отварям магазина" , снощи в Лидл-а до нас нямаше, а вече беше решено да е такъв подаръка;

И аз съм от късметлиите. Като се обадих ми казаха, че ще проверят наличност на ракла и ще ме информират къде има, за да си я взема. При връщане на отговор, направо я бяха изпратили в близкия ми магазин

# 95
  • виртуално
Вчера нямах възможност, дано днес има останало термо бельо...

В момента в ТСМ е пълно с термо бельо за деца и възрастни

# 96
Здравейте,извън актуалната брошура в момента-някой купувал ли е тротинетка от Лидл,от тези с трите колела?Как са като качество?Ще съм мн благодарна на отговор!Мерси!

# 97
  • В полите на Витоша :)
Кинетичният пясък и джъмбо флумастерите дали се прецакват от студ? Забравихме ги в колата и са пренощували там...

Не вярвам....в пясъка няма течност, която да замръзне...прахообразна е сместта..

Ох, дано си права! Simple Smile На Коледа ще разберем.

# 98
Имам апрескки от тези с черно и розово размер  24, ако някой го иска да ми пиоше, само да подчертая че са теснички, ако никой не ги иска ще ги върна в магазин. Дъщеря ми е на 2 години и половина и си носи 24 номер и тези и стават но и стягат според мен защото като и ги обуя и вика да ги свалям всякаш са и неудобни. Единствено ако някой ги иска бих искала да дойде да ги вземе на място от кв Дианабд съм в София че не мога да ги нося никъде

Аз ви казах, че тези ботуши са с някакви дървени кройки-отпред на пръстите са яко сплескани, сякаш слон ги е настъпил, и също така са тесни на пръстите отпред. Гумените за дъжд, които пускаха септември, бяха същата работа - затова и не купих от тях. Тези апрески са същите - старите са с изпъкнало бомбе отпред, и широки в пръстите. Тези са направо заострени отпред Stop
Синът ми носи 30 номер, сега взех 32 номер и като ги обу, каза, че му стягат....направо ще ги връщам и ще търся от друго място. Язък ми за чакането Tired

# 99
Кинетичният пясък и джъмбо флумастерите дали се прецакват от студ? Забравихме ги в колата и са пренощували там...

Не вярвам....в пясъка няма течност, която да замръзне...прахообразна е сместта..

...че отвори ги кутиите и провери....какво толкова, те са с тиксо само захванати и двата артикула, няма найлон отгоре, че да се разбере дали са отваряни Peace

# 100
Здравейте,извън актуалната брошура в момента-някой купувал ли е тротинетка от Лидл,от тези с трите колела?Как са като качество?Ще съм мн благодарна на отговор!Мерси!

Ние имаме такава - жълта.
Доволна съм много - дъщеря ми се научи на нея да кара тротинетка и много си я харесва.
Отначало ми се струваше , че не е никак маневрена, но като се научи  да я кара и направо лети и завива доста добре с нея.

# 101
На мен от националния телефон на Лидъл са ми казвали, че могат да ми намерят при наличност артикул и да го изпратят в удобен за мен магазин, с изключение на облекло

# 102
  • В полите на Витоша :)
Скрит текст:

...че отвори ги кутиите и провери....какво толкова, те са с тиксо само захванати и двата артикула, няма найлон отгоре, че да се разбере дали са отваряни Peace

Опаковах ги веднага вчера... Simple Smile Ще си чакам Коледа.

# 103
Снощи видях в лидл, до мол софия, че има от този кинетичен пясък.

Да питам и аз някъде в София дали има останали от дървените торти?

https://www.guga.bg/bg/%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%BA%D0%B … D0%BE%D0%B2%D0%B5

Не са точно торти, ама пак е от типа на "храна за дървояди"...

# 104
  • по пътя
Успяхме да вземем от скиорските якета, материята ми харесва,но ме е яд,че от по-големите нямаше разцветката,която исках. Къщичка също взехме, комплект с фулмастри за подарък.
Чудя се на това суфле с бял шоколад от луксозната серия,ако е пускан преди и някой знае? Хвърлила съм око и на комплектите прибори за хранене, но съм се парила с некачествени, преди пускани ли са и имате ли отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт