Априлски мами 2016 - Тема 6

• 31 524
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Mamanorge,каква косичка има сладураната.
И аз като Тедка вече си мисля,че на това дете му има нещо.Мая си легна снощи към 12,е в 4ч скандалите бяха почнали.
Да са зъби,няма бяло..няма червено и подуто.Незнам вече.

# 586
  • Стара Загора
И ние още нямаме зъбчета, но венеца е бял и подут от поне 2 месеца, че може и повече да е.
Тъй като кошарата е залепена до спалнята и е без преграда и през нощта като се събуди и идва при мен и почва да ме бута, а на мен ми се спии  Blush Ако не заспи с гушкане, на гърдата заспива.
Последните няколко дни взе да ме буди още в 7:30, но много нежно ме гали и ставам веднага да взема гърнето  Crazy
Вече се справя мноого добре с гърнето и докато я сложа след секунди си е свършила работата. Вчера след обедния сън памперса й беше сух и като я сложих на гърнето на секундата се изпишка. Е, изпускам я понякога и се нааква в памперса, но не очаквам чудеса на 9 месеца.
Според вас кой зеленчук да въведа като следващ - спанак, грах, целина или цвекло?

# 587
И Дани много свикна с гърнето - както каза Деси - веднага си върши работите. За 2 седмици два пъти е акал в памперса, и то защото се заиграваме и забравям да го сложа. Много съм доволна!  Sunglasses

А днес малкото ми момче порасна - вече е на 9 месеца! Heart Eyes

Софи, честита месечинка и на вас, както и на всички останали, разбира се Heart Eyes

# 588
  • Karnobat
Привет и от мен!
Тези дни едва успявам да ви изчета,много сте активни! Браво момичета!
Честита месечинка Криси!

Нашето неспане се казва почти пробил 6 зъб. Като са го почнали,че един след друг. С по седмица, две разлика. Няма време да си отдъхне детето, че и тъкмо почне да се храни и хайде новото напира и пак отказва. Вчера бяхме на консултация и вече е 8,400кг/71см.,ами 240гр е качил,но това е така последните няколко месеца. Роди се 2,580кг и го изписаха 2,480 ,така че мисля че си е идеален

# 589
Деси, аз бих избрала първо сезонните зеленчуци и плодове. Бих въвела зеленчуците, които мога да готвя и с месо, с грах има много вкусни гозби.
Калоян е готов да бори студената карнобатска зима с шапката Heart Eyes много е сладък!
Екслузив, здравей отново, според мен детето само показва, че не е готова за твърда храна, а иска да суче. Защо мислиш, че кърменето е проблемът? Щом си се интересувала и чела, знаеш, че колкото повече кърмиш, толкова повече кърма ще произвеждаш, като нощното кърмене е определящо, не бива да го махаш Hug колко тежи детенцето ти?

# 590
Криси,благодаря и на теб!:-)
Мисля да взема единична количка и да ги извеждам отделно,ще ми бъде по лесно.

# 591
decuto първо грах, после спанак. Целината била много силен алерген, аз я въведох без да чета и после се хванах за главата. За цвеклото нищо не знам.

Аз днес дадох спанак, учудващо за мен го харесаха.

Аз имам единична количка, ама още за излизане не съм я ползвала, младежът спи в нея през деня, а напоследък и девойката, в кошарите не заспиват  ooooh!

# 592
Мая много дълго си спише в количката,и нямахме тези проблеми като сега.
Но вече е голяма и не се събира в зимния кош.
Та в тоя ред на мисли нашата е доста използвана,изби си парите.
Но извън квартала с количката съм излязла точно 10 пъти.

# 593
Честити месечинки на всички априлчета  Hug живи и здрави да са, другото ще го преживеем  Laughing
Големи сладури сте качили да им се порадваме Simple Smile

Sofinka, не знам как е при вас, но снощи Викито заспа в 20ч, събужда се 4 пъти. Накрая 1:50ч като се събуди и така до 5ч. После поспа до 7ч и това беше  Sad милото много му е криво, не иска вече даже и на ръце да я нося... Преди малко едва я приспах, но в шезлонга, защото в кошарата се върти и се събужда. Дано поспи, че се изтормози вече.

Грах и аз наскоро въведох, много се харесва. Сега мисля спанак и после пилешко.

На нас много ни липсват разходките, но с това време във Варна изкарваме повече време в къщи.

# 594
Момичета, два дни с температура 37,4 , а когато няма, главата й е гореща. Зъби?
Аз бях приготвила спанак да давам на 7 месеца и лекарката ми каза, след година, но чета, че много майки дават и по-рано и нямат никакви проблеми. Иначе ние сме зациклили със захранването от месец. Не смея да дам нова храна, защото ако стане нещо, няма да знам от какво е.
Бройте ни и нас в клуба на " имащите им нещо" . Буди се често и няма наспиване за мен.Simple Smile

# 595
Аз пък в супата му слагам целина от време на време.Никъде не бях срещала нищо за нея, не знаех, че е алерген.
Грах и спанак също се харесват. То при нас май нищо не се отказва... Mr. Green
На цвеклото му се каня, че имам едно в хладилника, купено уж за фрешове...Ама с какво да го комбинирам?  newsm78

# 596
С ябълка и морков си отива  Peace с ряпа също, ако си въвела.

# 597
  • Варна
Честити месечинки, прекрасни снимки с прекрасни дечица  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Спанак съм въвела отдавна, целина също давам отдавна, имам един микс от зеленчуци, който съм си приготвила лятото, накълцани на ситно - целина (глава, стрък) зелен и червен пипер, пащърнак, моркови , та си го ползвам за приготвяне на храна на беба.
От месото съм въвела - пуешко, патешко, пилешко, свинско и риба.

Някой давал ли е червена леща вече, мисля да я въвеждам  newsm78

# 598
Да, днес даже яде на обяд.Остана му и за вечеря. Много я харесва Simple Smile)

Адиктед, ряпата не е ли газообразуваща? Сякаш ще дразни на стомаха. Но с ябълки може да пробвам Simple Smile)

# 599
  • Варна
Супер, още утре ще приготвя, дано стомахето я понесе леко, че и тя от пръдливите храни Wink

Общи условия

Активация на акаунт