Месечни помощи за дете /детски надбавки/-инфо,документи,въпроси-11

• 117 329
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
Случайно някой да може да ми каже къде се подават документите за помощи за р-н Кр. село - Сф.?

http://pomosti.oneinform.com/adresi/
Д"СП"- Красно село   ул. Ами Буе № 79

# 361
Здравейте искам да попитам този месец трябва да подавам документи за детски трябва ли ми бележка от училище детето е 6 клас

# 362
  • София-Младост
Здравейте искам да попитам този месец трябва да подавам документи за детски трябва ли ми бележка от училище детето е 6 клас
Не.

# 363
Ок благодаря за отговора

# 364
Здравейте, в момента съм в майчинство и искам да подам документи за детски надбавки. Интересуват ме следните неща:
1. Има ли дати, на които се подават или може по всяко време?
2. Какви документи се подават? Като се има в предвид, че декември месец получих коледна заплата.
3. За последните 12 месеца мъжа ми 1 месец е бил на трудов договор, 4 месеца е получавал обезщетение от борсата и през останалото време е безработен. Какви документи трябва да представи той?
Благодаря Simple Smile

# 365
Здравейте,имам следното питане понеже за първи път подавам документи за детски.
С приятеля ми нямаме брак и не се водим на един адрес по документи т.е трябва ли да подам и неговите доходи,макар че той е осигуряван на мин.заплата и няма да надвишим дохода предполагам?
Аз съм била 4 месеца на борсата миналата година и след това  до  януари  тази година бях безработна  и до момента преди раждането се водих в една фирма следователно какви доходи да впиша?
За месеците в болничен преди раждане сумата,която получих по карта от нои ли трябва да впиша?
И последно студентка съм и взимам социална пенсия за това че съм с един родител този доход трябва ли да впиша?
Извинете за многото въпроси просто изобщо не съм наясно ще бъда благодарна ако ми отговорите!

# 366
Ако си отворя нова банкова сметка като подавам документи за детски ще им излезе ли по егн-то ми на специалните им компютри?

# 367
  • Ямбол
Ако си отворя нова банкова сметка като подавам документи за детски ще им излезе ли по егн-то ми на специалните им компютри?
Не. Ще им занесеш документ за променената сметка. Те не са врачки, че да знаят по коя сметка желаеш да ти превеждат парите.

# 368
  • София-Младост
Здравейте, в момента съм в майчинство и искам да подам документи за детски надбавки. Интересуват ме следните неща:
2. Какви документи се подават? Като се има в предвид, че декември месец получих коледна заплата.
3. За последните 12 месеца мъжа ми 1 месец е бил на трудов договор, 4 месеца е получавал обезщетение от борсата и през останалото време е безработен. Какви документи трябва да представи той?
Благодаря Simple Smile
1. Няма дати, в работен ден през месеца. Трябва все пак детето да е родено.
2. Хайде прочит на първа страница, евентуално закона и правилника и след това, ако има нещо неясно питайте

# 369
  • София-Младост
Здравейте,имам следното питане понеже за първи път подавам документи за детски.
С приятеля ми нямаме брак и не се водим на един адрес по документи т.е трябва ли да подам и неговите доходи,макар че той е осигуряван на мин.заплата и няма да надвишим дохода предполагам?
Аз съм била 4 месеца на борсата миналата година и след това  до  януари  тази година бях безработна  и до момента преди раждането се водих в една фирма следователно какви доходи да впиша?
За месеците в болничен преди раждане сумата,която получих по карта от нои ли трябва да впиша?
И последно студентка съм и взимам социална пенсия за това че съм с един родител този доход трябва ли да впиша?
Извинете за многото въпроси просто изобщо не съм наясно ще бъда благодарна ако ми отговорите!
За времето на борсата се вписва изплатеното обезщетение. От фирмата ще си вземете удостоверение за дохода. За месеците в болничен полученото обезщетение.
Пенсията-също е доход и се вписва.

# 370
Благодаря Simple Smile
1. Няма дати, в работен ден през месеца. Трябва все пак детето да е родено.
2. Хайде прочит на първа страница, евентуално закона и правилника и след това, ако има нещо неясно питайте

Четох го, но не ми стана ясно за парите от майчинството трябва ли да дам някаква бележка или просто го вписвам в доходите и те си проверяват. Също и за обезщетението от борсата

# 371
  • София-Младост
При всички случаи трябва да има удостоверение от работодателя макар, че за месеците с обезщетение за майчинство той ще впише 0.00 доход. ОТделно на база примерно банково извлечение вие си вписвате получените суми в месеца, през който са получени.
Същото е и с обезщетението за безработица.
Бележки от НОИ, Бюро по труда и т.н не се представят.

# 372
При всички случаи трябва да има удостоверение от работодателя макар, че за месеците с обезщетение за майчинство той ще впише 0.00 доход. ОТделно на база примерно банково извлечение вие си вписвате получените суми в месеца, през който са получени.
Същото е и с обезщетението за безработица.
Бележки от НОИ, Бюро по труда и т.н не се представят.

Много благодаря Simple Smile

# 373
Здравейте. Днес подадох документи за детски, но по-късно разбрах, че е трябвало да се пише и дохода от борсата. Съпругът ми беше на борса за 1 или 2 месеца. Дори и с този доход,пак влизаме под минимума за получаване. Приеха ми документите,като питах кои доходи трябва да пиша изключих да питам за борсата, и те нищо не казаха. Въпроса ми е, дали ще ми направят проблем,че не е вписан? 

# 374
Да, трябва да занесеш и трудовата му книжла,както и заповед за освобождаване от работата му. Поне на мен ми ги искаха преди няколко години, когато съм била на борсата.

Общи условия

Активация на акаунт