С вълшебства пълен е света - тупкат юлски сърчица!

• 33 150
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Мда,и моя син се мъчи да се разболява.От вчера кашля и се сополиви.Само това ми липсваше в момента #Crazy Почнах да му давам сиропи,капки и други щуротии.Притеснявам се само това разболяване да не възбуди пристъпите,които прави заради астмата.Като цяло,откакто живеем в Шумен(година и половина) нито веднъж не е направил пристъп и астмата не се е отключвала.Като си живеехме в Бургас нямаше месец,в който да не прави пристъпи.
Да ви попитам-имате ли домашни любимци(кучи,котка)? Как се държат те с вас? Моето лабрадорче преди ме посрещаше на вратата и ми скачаше отгоре,пред последните 2 седмици не скача.Все се вре в мен.Не знам дали си въобразявам,но понякога имам чувството,че ме гледа доста странно Rolling Eyes

# 166
Аз имах котка! Най-яката и най-добричката котка на света, но нали ми е първа бремвнност и ме наплашиха и я пратихме на село Sad Беше при мен почти до края на втория месец и не знам дали и аз си внушавах но беше станала супер миличка, където о да отида идваше след мен и св гушкаше в корема ми и започваше да мърка! Дори започна да спи при мен по цяла нощ иначе все спеше на дивана или в коридора.

# 167
Приказки много ще чуеш. Имах и овчарка,за съжаление почина точно преди месец(на 14 години). Сина ми порастна обрижван от нея. Нямаше такава любов. Буквално бяха неразделни. В неговите очи тя беше герой,приятел,довереник в белите,конче,играчка. Сега си имаме само лабрадорчето,което е още на 7 месеца. И на мен ми мрънкат да го махна но няма шанс това да се случи.

# 168
Имам три котарака, обезпаразитявани и ваксинирани, ако някой ми каже да се разделя с тях, ще си има работа с много разярена мама.  #2gunfire Аз съм много против махането на домашни любимци при бременност. Иначе си мисля, че усещат, особено най-малкият винаги гледа да ми лежи на корема и си слага гушката там, където е бебето, и мърка  Heart Eyes

# 169
Аз имам куче, което е много игриво, а сега около мен е по- спокоен и внимателен. Усещат всичко душиците Simple Smile
За течението и аз имам някакво, чудя се дали не жълтее от Утрогестана? Thinking Иначе като бях в болница преди  месец го имаше, взеха ми секрети и всичко беше ок.

# 170
  • Grozni, Russia
Има ли мами от гр.Велико Търново

# 171
и ние си имаме мъжка източноевропейска овчарка и никаква промяна,скача,играе, същия дивак си е
чудила съм се само един ден количката как ще опазя от него  ooooh! иначе с бебета ги пази много,като майка се вживява  Joy

# 172
Аз имам куче, което е много игриво, а сега около мен е по- спокоен и внимателен. Усещат всичко душиците Simple Smile
За течението и аз имам някакво, чудя се дали не жълтее от Утрогестана? Thinking Иначе като бях в болница преди  месец го имаше, взеха ми секрети и всичко беше ок.

Аз пия 3х2 утрогестан и 3х2 но шпа и също имам течение на моменти само обаче не е постоянно и аз пък се зачудих дали не е от но шпа-то но може и от утрогестана да е...и аз бях в болница и мен ми е ок всичко и затова не се притеснявам за сега но на следащия преглед в края на месеца все пак ще попитам док.

# 173
И ние си имаме вкъщи 5 годишен космат персиец! Не ми е минавало и през ум да го махна! Това са бабини деветини! Ако някой се притеснява, има информация в интернет... За всеки случай си пусках изследване за токсоплазмоза миналата бременност и забраних на мачока да спи при  бебето Simple Smile

# 174
и ние си имаме мъжка източноевропейска овчарка и никаква промяна,скача,играе, същия дивак си е
чудила съм се само един ден количката как ще опазя от него  ooooh! иначе с бебета ги пази много,като майка се вживява  Joy
Моята овчарка беше източноевропейска. Изключително умно куче. С очи говореше.

# 175
  • Варна

Ms. M В девета седмица съм Simple Smile

# 176
Jelly-belly стискам палци всичко да е наред  Hug

# 177
Jelly-belly стискам палци всичко да е наред  Hug

Благодаря 💋

# 178
Здравейте, понеже видях, че сте писали за темата за животни, аз имам куче и четох много в интернет и поразпитах каква е процедурата, за кучетата има специална ваксина, която им се слага, а при котките е по сложно, имат някаква болест която пренасят, не си спомням точно как се казваше, започваше с буквата т. Не трябва да се има достът до тоалетната на котката никакъв за да не се прихване болестта.

# 179
Токсоплазмоза е болестта и не е толкова страшна, колкото се пише навсякъде. По-вероятно е да се хване от неизмита маруля, откокото от домашна чиста котка, така че всички сме еднакво застрашени, не само тези, които имат котки.  Mr. Green Всичките ми приятелки с котки, които са се изследвали, не са я карали, както и аз. Докато друга, която през живота си не е имала досег с котка едва ли не, има антитела, т.е. я е прекарала, най-вероятно по друга линия. Така че аз лично изобщо не се тревожа. От тоалетна на здрава котка няма как да се заразиш, просто няма такъв филм, а самата болест, ако котката отянкъде я прихване (което е малко вероятно за апартаментно животно, което не излиза), е заразна в рамките на нещо от сорта на 2 седмици, доколкото ми каза ветеринар. Самото заразяване става от изпражненията на болно животно при недостатъчна хигиена, да се чете - пипаме акото на котката с голи ръце и след това си правим сандвич без да се измием. Надали някой би направил нещо такова. Сами си направете сметките доколко котката реално може да е опасен домашен любимец и доколко това е поредната масова истерия.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт