С вълшебства пълен е света - тупкат юлски сърчица!

• 33 558
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • Перник
Аз коремче си имам отдавна, но не ме сърби Grinning Мажа се от 3 седмици с кокосово масло и се старая да не пропускам вечер. Това на Икаров олиото мирише лошо. Предишният път редувах Икаров и кокосово масло, но после го спрях Икаров. Много гадна и силна миризма има и не ми понасяше.
Иначе ползвам Dove душ гел и шампоан Syoss. Имам себорея и понякога се налага и по-силна козметика да ползвам. И лошото е че от хормоните още повече ми се възпалява  #Cussing out

# 211
Маменцето, лежи и почивай Simple Smile Пий хаповете ...всичко ще се залепи Simple Smile
Ама много сте пораснали, браво, чудесни новини Simple Smile
Колко седмици и дни си ?

+Cveteto , и аз съм със себорея и сега се обостря Sad
Ползвам катранен сапун за лицето - две/три измивания и спира да ми се бели около носа.
Иначе имам безценен крем - Тридерм, но не смея да го ползвам сега Peace

# 212
и на мен ми видяха отлепване и бях малко в болницата, на теб препорачаха ли ти да си почиаш и разрешават ли ти ставане и разходки

# 213
Относно козметиките,аз си ползвам обичайните,нищо не съм сменяла,само парфюм не слагам,че много ми мирише.А за корема- при предната бременност ползвах много редовно мед.козметика,Елансил се казваше кремчето(беше към 40лв тубата ),но въпреки това ми се появиха много стрии и по корема,и по бедрата,ханша.....чудо!А качих само 7 кг тогава,представям си ,ако бяха 15-20 ooooh!

От вчера  и аз имам кафяво зацапване Weary . Звъннах на АГ-то и каза да увелича Утрогестан'а и да спра Аспирин Протекта'а,но не  ми каза да ходя ли на работа,да си стоя вкъщи ли...... Thinking
Сега уж нищо няма и се чудя какво да правя.

# 214
Брр,голям студ.
За козметиката-В предните теми бях писала,ползвам само какаово и кокосово масло. Купувам ги в твърдо състояние,без да са обработвани. Кокосовото няма нужда от топене,защото при допира до кожата се топи. Какаовото го разтапям на водна баня и после мажа. Лицето си също мажа с тях но само вечер,все пак е масло и лъщи. За почистване на грим и лице ползвам вода с лайка,пак от същото място я поръчвам. От години ползвам тези масла. С предишната бременност се мажех със зехтин но той цапа и не ми мирише приятно. Стриите се появиха месец след като родих,но са малко и не се виждат изобщо. Грим-не обичам да се гримирам особенно но се налага. Всеки ден се гримирам с минимално количество,няма как.
Да чукна на дърво,нямам течение и не мога да ви помогна. По принцип имам само когато настъпи овулация.
Днес влизам в 12 г.с.

# 215
11гс+ 4 дни съм, и този размер 7 см ми се вижда голям, но не съм сигурна какво точно мереха, все пак ми правиха измерване за БХС. Не ми каза да лежа,на работа съм си,но болки имам постоянно,като контракции. но шпа-то успокоява и едва чакам празниците, да си полежа вкъщи. Иначе   нямам други симптоми, апетита ми е като за трима  ooooh!
от къде си купувате кокосово масло? Аз имах , но ми свърши и искам да си поръчам, че много ме сърби кожата.
 За интимните гелове ползвам Лактацид-вече 5-6 години,както и интимните мокри кърпи и съм доволна, че с тези течения с нещо трябва да се освежавам...

# 216
за козметиката и аз съм се замисляла но не съм питала и не съм променяла нищо  Whistling
в сряда съм на преглед да видим дано всичко да е наред и за Коледа да кажем на бабите и дядовците  Heart Eyes

# 217
11гс+ 4 дни съм, и този размер 7 см ми се вижда голям, но не съм сигурна какво точно мереха, все пак ми правиха измерване за БХС. Не ми каза да лежа,на работа съм си,но болки имам постоянно,като контракции. но шпа-то успокоява и едва чакам празниците, да си полежа вкъщи. Иначе   нямам други симптоми, апетита ми е като за трима  ooooh!
от къде си купувате кокосово масло? Аз имах , но ми свърши и искам да си поръчам, че много ме сърби кожата.
 За интимните гелове ползвам Лактацид-вече 5-6 години,както и интимните мокри кърпи и съм доволна, че с тези течения с нещо трябва да се освежавам...
аз поръчвам от domashensapun.com,вчера пак поръчвах кокосово масло.Какаовото е по-хубаво,но не ми се занимава водна баня,и понякога забравям да го сложа да се топи.

# 218
 Здравейте,аз днес съм на преглед от 13ч,в 9 седм + 2 дни съм. Относно апетита,нищо не се е променило,ям мялко,но пак си качвам килограми.Първият път качих 20,май и сега няма да са по-малко,но поне бързо ги свалих.За козметиката-мажа се с мустела против стрии. Иначе засега нямам някакви неразположения,освен че кръвното много ми пада.Това е засега,ще пиша след прегледа.Хубав ден Heart Eyes

# 219
Аз пък парфюми ползвам, от миризми който са ми харесвали преди и сега са ми ок. За отлепянето, аз като имах такова на плодното скаче преди седмици ми казаха, че трябва повече да си почивам, затова  и съм болничен от повече от месец. Маменце ако можеш си вземи болничен и без това е студено и гадно. Мисли положително,  всичко ще се оправи Simple Smile

# 220
  • София
daniel стискам палчета за прегледа днес и очамвам да се похвалиш с хубави новини после  fingerscrossed Hug
estela ако имаш възможност най-добре почивай.
Маменце ти задължително трябва да си осигуриш почивка и да не се натоварваш... Не знам момичета, но на мен тези зацапвания ми се виждат много страшни...знам че често се случва и не винаги е нещо притеснително, но аз лично не бих рискувала - консултация с АГ и задължително почивка на топличко у дома. Нали сме се разбрали - вече само хубави новини ще имаме в групата  Grinning Пък аз че съм си паника май вече е явно Embarassed

# 221
Аз пък парфюми ползвам, от миризми който са ми харесвали преди и сега са ми ок. За отлепянето, аз като имах такова на плодното скаче преди седмици ми казаха, че трябва повече да си почивам, затова  и съм болничен от повече от месец. Маменце ако можеш си вземи болничен и без това е студено и гадно. Мисли положително,  всичко ще се оправи Simple Smile

Здравей имам въпрос към теб: на следващите прегледи казаха ли ти че отлепването вече го няма т.к. на мен нищо не ми казват, аз попитах и АГ каза щом нямаш болки и зацапване значи си се оправила без да ме е гледала на ултразвук, и вторият ми въпрос е мислиш ли да си продължаваш болничният до раждането или искаш да се върнеш на работа, понеже и аз съм в първи болничен и много се колебая да се  върна ли малко ме е страх особено сега ако падне сняг и става по - студено Simple Smile

# 222
denica_vasileva,  ти кое масло си поръчваш- био или обикновено кокосово? Разликата в цената е голяма  newsm78
Иначе за болничен не мога да си позволя, че имам много работа и ако ме няма става хаос. А още не съм казала на работа и ще ме вдигнат на балон,ако се скатая в последните работни дни. Така или иначе от 23-ти до 4 януари фирмата не работи и ще почивам. Днес кафявото течение е по-бледо и по-малко. Дано върви към подобряване.
Пожелавам на всички хубав ден и положителни мисли   bouquet

# 223
Здравейте момичета, за съжаление моята сутрин започна ужасно... ставам, взимам си душ.. излизам от банята и усещам как нещо ми тече по крака.. поглеждам- като разредена кръв. Изпаднах в шок, звъня в болницата и ме прегледа др доктор, тъй като моята днес я няма. Плода е ок, има пулс, но отстрани до плацентата има субхориален хематом, който предизвиква кървенето. Биха ми прегнил и по 3 пъти на ден но шпа мускулно. Сега кървенето е по-слабо, но по-тъмно. Доктора каза, че така ще стане. Стискайте палци всичко да е наред. Хубав ден на всички  Hug

# 224
denica_vasileva,  ти кое масло си поръчваш- био или обикновено кокосово? Разликата в цената е голяма  newsm78
Иначе за болничен не мога да си позволя, че имам много работа и ако ме няма става хаос. А още не съм казала на работа и ще ме вдигнат на балон,ако се скатая в последните работни дни. Така или иначе от 23-ти до 4 януари фирмата не работи и ще почивам. Днес кафявото течение е по-бледо и по-малко. Дано върви към подобряване.
Пожелавам на всички хубав ден и положителни мисли   bouquet
Не биото. Взимам това,което е 16 лв килограма. Веднъж взех био и не видях абсолютно никаква разлика.
Ох момичета,пазете се.
Мс.М-дано всичко е ОК. Почивай си и се зареди с позитивни мисли.
И при мен в офиса е лудница края на годината. На всичкото отгоре шефовете ми вчера идваха и връчиха заповед за освобождаване на колежката ми. Силно се надявам преди да и изтече предизвестието да назначат някой друг защото ще е зор ако ме оставят сама. Няма да мога да мръдна от офиса.

Общи условия

Активация на акаунт