С вълшебства пълен е света - тупкат юлски сърчица!

• 33 183
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Мен ме записаха в 8 седмица на ЖК по здравна каса без никакъв проблем , хем кабинета на лекарката е частен  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked, но честно казано на повечето места на които питах и бяха платени, също ми казваха , че преди 12 седмица няма да ме запишат  #Crazy

# 541
Ще се побъркам вече #2gunfire
Сина ми от няколко дена не е добре. От една година не е правил астматични пристъпи и се зарадвах,че мооооже би болестта отминава. Снощи за пореден път нещата излязоха извън контрол. Адска задушаваща кашлица... Пооспокои се и заспа. В 3 часа пак на ново. Наложи се да го разбутам да му дам лекарствата и да включа инхалатора и той се разбуди. Помислих си,че ще поспи още малко,да ама не. Изкарах го на въздух на двора(пристъпите му винаги са само на затворени пространства) поспря за малко. Прибрах го,че вън никак не е приятно времето. Естественно разсъни се изцяло и сега гледа детски... За капак кучето реши,че щом съм станала значи е време за разходка  Sick а мислех уж да поспя повече днес. Супер весело ще си изкарам празниците,за пореден път.
Оплаках се,поолекна ми малко.

# 542
kici, и аз съм по ЖК в болница Сердика т.е в Св. Петка, която е в болница Сердика, но АГ-то ми е жена. Миналата година пак там се следих. Имаше май една по-кофти сестра, която все се държи така, все едно не тя, а ти си здравният работник и трябва да знаеш всички процедури, срокове и т.н. и ти се кара, ако не знаеш. Помня, че ми се беше накарала и на мен обаче й се озъбих, че все пак ДОСЕГА НЕ СЪМ БИЛА БРЕМЕННА!!!! И дали е омекнала или не съм се падала с нея, не помня, но не съм имала други такива кофти случки.

# 543
  • София
Добро утро момичета, искам да ви попитам ..... с мойта лекарка говорихме за БХС, който се пада да направя след НГ . Та лекарката ми каза, че ако искам да го направя, мога да отида в МЦ Фемина в София, вчера звънях там и ми казаха, че изследването струва 165лв.  Shocked Shocked Shocked
С какво там процедурата се различава от Майчин дом , където в момента е безплатно , а ако е платено е 45 лв. не  мога да разбера, като от МЦ ми казаха , че и те пращат изследванията в МД .
Струва ли си да дам 165 лв. или да си отида направо в МД, предвид и това, че лекарката 3 пъти ми повтори , че не съм в рискова група, защото съм на 24г.   Rolling Eyes
Какво ще ме посъветвате ? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 544
 ohayo,да не би сестрата да е една руса,другата е с много къса коса,пак руса?
Аз нали ходя там при доктора ми,и се запознах със сестрите,едната се държа много мило с мен,видях,че те водят Жк-мерки,теглилки ,тонове.

# 545
Мари, често да ти кажа не си спомням. Кривата сестра не съм я виждала от над 1 година, но беше по-възрастна. А сега последно като ходих беше една младичка, руса, Галя се казва - тя е готина.

Гери, вероятно в БХС-то ти влиза и Фетална морфология. БХСто в МД иска да имаш предварително ехографски преглед (най-много от 24ч по-рано, ако може) и на него да са ти записали разни размери на ембриончето. По време на ФМ ще ти ги дадат тези размери също. И аз се бях записала в друга клиника за 140 лв, но отказах после прегледа, АГто ми взе размерите, които трябват за БХСто и отидох в МД.

# 546
Честито Рождество Христово и Весела Коледа на всички Simple Smile
Желая ви здраве, любов и прекрасни, здрави, пухкави бебоци догодина Simple Smile
Виртуално ви черпя с тазгодишните творби на нашето семейство Simple Smile

# 547
Весела Коледа! Нека домовете ви са пълни със здраве, топлина и любов! Нека коледната магия да  донесе на всички щастливи мигове и много радост! 🎄🎁☃

# 548
Честита Коледа! Здраве, щастие и много късмет на вас и семействата ви!  Hug  Нека всички имаме щастието догодина да гушнем нашите бебочета, живи и здравички!  Praynig

бебка, напълниха ми се очите.. страхотни творби Simple Smile Браво!

# 549
  • Варна
Весела Коледа! Бъдете много много здрави и щастливи!

# 550
Весела Коледа на всички от мен!!! Бъдете здрави най-вече, много обичани и щастливи, нека да изкараме заедно оставащите 7 месеца безпроблемно и догодина всички да гушкаме малки сладки бебчета!!! ❤❤❤

# 551
Весела Коледа на всички и от мен.Аз да ви се оплача Sad вчера цяла нощ бях с повръщане днес имах цял ден температура и от напъните леко из кървих и по спешност ходихме до болницата.Доктора каза,че вс е наред и бебчо е жив и здрав.На 28 имам час при моита си лекарка и вече ще излизам болничен няма да си правя повече експерименти.

# 552
Весели празници момичета!Нека всяка от нас има най-прекрасната бременност и най-съвършенния резултат!
Аз пак съм с гадене!Хайде дано да си отиде и остане в старата година!

# 553
Момичета, аз пак съм с кафяво зацапване от преди малко ... тъкмо беше спряло за 2 дни и отново... Sad не зная вече какво се случва и утре ще ходя до болницата... Сетих се нещо- лекарствата, които пия са утрогестан 2х2 и дуфастон 2х1. Днес пих в 20ч. двете хапчета утрогестан и едното дуфастон наведнъж... Възможно ли е да се е получило така заради прекалената употреба на прогестеронови препарати в един и същи час? Sad 

# 554
Весела Коледа и от мен. Желая ви много здраве и щастие. Леки и безпроблемни бремености до здрав и пухвав бебешки финал на термин.
Ms.M. защо си с два прогестаронови препарата. Един не е ли достатъчен? Аз бях само с утрогестан. Питай лекаря си, но според мен само един е дастатъчен.

Общи условия

Активация на акаунт