С вълшебства пълен е света - тупкат юлски сърчица!

• 33 171
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Мадленче, така ми ги изписа още след инсеминацията и така до 10.01... Най-интересното е, че докато лежа нямам нищо, но стана ли... усещам как потича (извинявам се за израза, но реално си е така). Sad

# 556
Момичета, аз пак съм с кафяво зацапване от преди малко ... тъкмо беше спряло за 2 дни и отново... Sad не зная вече какво се случва и утре ще ходя до болницата... Сетих се нещо- лекарствата, които пия са утрогестан 2х2 и дуфастон 2х1. Днес пих в 20ч. двете хапчета утрогестан и едното дуфастон наведнъж... Възможно ли е да се е получило така заради прекалената употреба на прогестеронови препарати в един и същи час? Sad 

Ms.M ,пия същите медикаменти , по същата схема, нямам зацапване .... болки имаш ли ?

# 557
Щом така са преценили, аз не съм лекар, просто ми стана странно. Нормално е като лежиш да няма. Иначе като е кафяво е старо, но ако много се притеснавяш говори с лекар.

# 558
Не, нямам болки.

# 559
Спокойно тогава, пий си хапченцата ,почивай си и всичко ,ще е наред . Има жени през цялата си бременност им зацапва . Не се притеснявай излишно , доки ще каже Simple Smile

# 560
Весела Коледа на всички! Simple Smile
С пожелание да имаме леки и безпроблемни бременности до края! Simple Smile

Моята дребосъчка вече се пооправя, след като 3 дни поддържаше висока темп. около 38.8, сега започна хрема и кашлица, но е значително по-жизнена и игрива. Лошото е, че днес аз се събудих с болки в гърлото и май нослето ми ще потече... Аман от болести!  Close-mas:

# 561
Честито Рождество Христово и от мен
Желая Ви предимно здраве, мир, любов и благоденствие за Вас и хората, които обичате

И аз да се включа в клуба на настиналите Weary, колкото и да се опитвах да се пазя не ме подмина. Лекувам се с плодове, чай и Инфлуцид
Интересувам се и друго, кожата на краката и ръцете ми стана много суха, мога ли да се мажа с обикновените мазила като Nivea, Dove и т.н. или е препоръчително да си купя такива, които са предназначени за бременни/ има ли изобщо такива  newsm78/

# 562
Купи си нещо по-натурално. Може и да не е предназначено точно за бременни.

# 563
Интересувам се и друго, кожата на краката и ръцете ми стана много суха, мога ли да се мажа с обикновените мазила като Nivea, Dove и т.н. или е препоръчително да си купя такива, които са предназначени за бременни/ има ли изобщо такива  newsm78/

С първата си бременност ползвах Elancyl против стрии - пише, че е подходящ за бременни от 4-ти месец нататък, точно когато кожата се опъва... тогава се изсушава и сърби Simple Smile Много добре хидратира. Сега мисля пак на него да заложа. Но той е най-вече за корем, бедра...
Мисля си, че Dove i Nivea също са ок. Аз ползвам душ-гел Dove. Simple Smile

# 564
Не съм влизала няколко дни и викам те ще са изписали света.. Но явно качествено разпускате  Hug Честита Коледа! Нека всички да сме живи, здрави, с леки бременности и още по - леки раждания, а на финал хубави, здрави бебета Хихи.

# 565
Честита Коледа и от мен Simple Smile
Вчера ходих на преглед,всичко е наред,7см е голямо,има си всичко и даже един атрибут в повече,за който съм в шок още,тъй като каката си беше поръчала сестричка,а и предните пъти по пулса казваха момиче.Та,малко съм изплашена, не знам как се гледа момче,но до там да стигнем.Докторката каза,че е възможно понякога да го усещам  и тя го усети под апарата,ама  той (Боже Господи ТОЙ) много рита и се опитваше да изрита и избута това,което го безпокоеше.

# 566
Момичета, снощи започнаха едни много силни и остри болки в областта на срамната кост и продължиха около 2-3 минути. После ми олекна и не съм имала повече, но се притеснявам. На 5ти ще записвам ЖК и не знам да изчакам ли дотогава или да отида тези дни.

# 567
Момичета, снощи започнаха едни много силни и остри болки в областта на срамната кост и продължиха около 2-3 минути. После ми олекна и не съм имала повече, но се притеснявам. На 5ти ще записвам ЖК и не знам да изчакам ли дотогава или да отида тези дни.
А след това доходи ли ти се до тоалетна - по голяма нужда например? Питам, защото аз имам хроничен гастрит и колит, постоянно подуване на корема и газове, както и спешност, когато трябва да използвам тоалетната. Също така всеки път получавам остри болки, много ниско долу в корема, като сигнал, че трябва веднага да намеря тоалетна. Много е неприятно, но не успяха да ме излекуват преди и сега знаех, че вероятно състоянието ми ще бъде още по-неприятно през бременността, но ще го изтърпя. Ако е нещо, подобно на моето и нямаш никакви други симптоми като кървене или друга болка, не мисля, че трябва да търсиш лекар, изчакай, до 5-ти и тогава отиди. Ако обаче получиш отново болки или друг вид симптоми, по-добре да се презастраховаш и да потърсиш лекар. Надявам се да съм била полезна.

# 568
И аз по принцип имам проблеми с подуването на стомаха след ядене още преди да забременея, а сега 1 залък да хапна и ставам като плондер. Преди болката изядох 1 кисело мляко и много се подух. Помислих си, че може да са газове, но не знам.. беше много ниско болката около пубиса. Може и нещо с пикочните пътища да е, бактерии някакви.. Ако пак се появи със сигурност ще отида веднага, иначе кървене нямам. Благодаря ти!

# 569
  • София
Весела Коледа и от мен момичета! Желая ви здраве, позитивни емоции, мир и разбирателство в семейството и живи и здрави бебчета да гушкаме след няколко месеца!
За жалост изкарах Коледа и Бъдни вечер без половинката - милия вдигна температура и ме изгони при наще на безопасно. Всички са болни! Страшно е направо. Вчера и майка ми се оплака, че не се чувства добре та бързо бързо се прибрах. За момента удържам фронта, дано не ме повали, че като гледам всички са болни.  Sad
Иначе очаквам с нетърпение утрешния преглед. Нямам оплаквания, симптомите ми намаляха и естествено съм доста притеснена преди прегледа. Надявам се да видим едно пораснало бебче, ритащо с краченца.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт