Сега изгледах вече епизода, ами чак ми се насълзиха очите накрая като каза Дафа- няма нужда да говориш вече с баба ми, изглежда вече нямам семейство

И тоя Пантофас, ма как имаш очи бе, как бе, какъв човек била Дафа, ми ти какъв си че ги остави без покрив, ако не беше Омер и Дафа, де щеше живееш бе Пантоф

Тая Нихан, безсрамница мръсна и тя, то па бива, бива егоист и заслепен от нейната си изненада и годишнина, че вече много ядосана де не дошла Дафа как преди и да й се моли

Как наливаше масло в огъня, ми нали си приятелка ма, то приятелите са за това и в добро и лошо. Само Исо не я нападаше тоя път и той ще е единствения застанал на нейна страна, защото я разбра че не може да се бори със сърцето си, колкото и да е грешно в очите на другите.
Тюрканата, ако можех щях я хвана за забрадката през екрана

Кориша и бебока, много сладки, там си се посмях

Синан и Седа таман взех ги харесвам, и то айдааааа бивши разни дойдоха и тя детето да прекара малко време с баща си, се лиши от почивка с Синоша, дето така се радваше като малко дете милия . Ми не е честно пък спрямо него

Нера, много ми хареса как им каза Омер- Ще изгоня някой от вас, до довечера вие решете кой ще е от двамата и ми съобщете. И драмите си ги изживейте от другата страна на офиса, че имам много работа. Хайде

Нера, такава, онакава, ама веднага с един поглед усети Памирико, че е влюбен. Милия ми той, как страда все повече и повече, и той ще е тоя де ще си тръгне, за какво го вкара като главен Мера не мога да разбера

Значи има няколко тъпи момента, ама като цяло сме гледали и по-тъпи, тъй че епизода си биваше за мен тая тайна верно взе да става тегава и това свиване на очите през минута, това пеене на Дафина ми беше толко смешно

И накрая ми хареса Дафа, как избра Омер тоя път и реши., че той има по-голяма нужда от нея в дадения момент от това псевдо семейство.
И за мен тоя де пише по стените, определено няма е Омер

Ирка