След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -209ღღ

• 27 561
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
  • Perla
Те па ем им се каза, че по време на шедьовровата премиера е имало предложение и пак кат магарета  ooooh!

Сега изгледах вече епизода, ами чак  ми се насълзиха очите накрая като каза Дафа- няма нужда да говориш вече с баба ми, изглежда вече нямам семейство  ooooh!

Скрит текст:
Застанала там като Жана Дар"к пред инквизицията  #Cussing out #Cussing out
И тоя Пантофас, ма как имаш очи бе, как бе, какъв човек била Дафа, ми ти какъв си че ги остави без покрив, ако не беше Омер и Дафа, де щеше живееш бе Пантоф  bash bash bash bash
Тая  Нихан, безсрамница мръсна и тя, то па бива, бива егоист и заслепен от нейната си изненада и годишнина, че вече много ядосана де не дошла Дафа как преди и да й се моли  Crossing Arms
Как наливаше масло в огъня, ми нали си приятелка ма, то приятелите са за това и в добро и лошо. Само Исо не я нападаше тоя път и той ще е единствения застанал на нейна страна, защото я разбра че не може да се бори със сърцето си, колкото и да е грешно в очите на другите.
Тюрканата, ако можех щях я хвана за забрадката през екрана  newsm61
Кориша и бебока, много сладки, там си се посмях  Mr. Green
Синан и Седа таман взех ги харесвам, и то айдааааа бивши разни дойдоха и тя детето да прекара малко време с баща си, се лиши от почивка с Синоша, дето така се радваше като малко  дете милия . Ми не е честно пък спрямо него  Crossing Arms Много тъпа Седа, мечешки услуги прави на дъщеря си.
Нера, много ми хареса как им каза Омер- Ще изгоня някой от вас, до довечера вие решете кой ще е от двамата и ми съобщете. И драмите си ги изживейте от другата страна на офиса, че имам много работа. Хайде  hahaha hahaha hahaha
Нера, такава, онакава, ама веднага с един поглед усети Памирико, че е влюбен. Милия ми той, как страда все повече и повече, и той ще е тоя де ще си тръгне, за какво го вкара като главен Мера не мога да разбера  ooooh!
Значи има няколко тъпи момента, ама като цяло сме гледали и по-тъпи, тъй че епизода си биваше за мен тая тайна верно взе да става тегава и това свиване на очите през минута, това пеене на Дафина ми беше толко смешно  Laughing А би трябвало да е драматичен момент.
И накрая ми хареса Дафа, как избра Омер тоя път и реши., че той има по-голяма нужда от нея в дадения момент от това псевдо семейство.
И за мен тоя де пише по стените, определено няма е Омер  Thinking

Ирка  Peace За всичко!

# 106
Е ма снимката с предложението не е лайкнал  hahaha  лек намек  Joy да не чака гхахаха и че не му харесва  hahaha

Те феновете много добре знаеха,че имаше предложение преди  Peace
А и пачоза е написала - предложение на сета,а сега вече не са на сет,та да е имало и друго предложение  hahaha
Ма инак така кат мернеш тая снимка и си в лек шок,докат не се сетиш  hahaha а феновете не мислят много хаха направо почват да плюят

# 107
  • в подножието на планината

Верче, Hug Heart Eyes

Не знам друго, ама ми съсипаха сериала... ooooh! Гледам и 309, но не е същото...Ляле и Онур ми харесват, ама къде са Дефмерите, къде са те... Rolling Eyes

# 108
  • София
То като се замисля феновете са тъпите, тя Гупата пусне нещо и те се ловят на гола кука от кулокран  ooooh!
Вчерашната случка е прост пример  Crossing Arms
И Гупа им знае акъла, затова им играе много успешно по нервичките. Много ясно, че като пусне такава снимка, те ще реагират. На нея ѝ е ясно, че в първия момент ще си помислят за нея и Борко.

# 109
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте  Hug Hug Hug
сварих да ви навестя  Laughing Laughing Laughing

То като се замисля феновете са тъпите, тя Гупата пусне нещо и те се ловят на гола кука от кулокран  ooooh!
Вчерашната случка е прост пример  Crossing Arms

Терка  така е  Peace, те феновете кой каквото им подаде и веднага кълват  Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Ми тя и оная противница от това се възползва  #Cussing out #Cussing out #Cussing out.

Тая па Тюркян  ooooh! ooooh! ooooh! Месеци я била лъгала Дефо  Tired Премълчала е, но чак па да я е лъгалаа  Tired
Да я питам ако е била на мястото на Йо и цяла година всички я лъжат и манипулират как щеше да реагира, ма сега седнала драми да ми прави  Tired Tired Tired
Па и чак малката пикла я нападнала Дефа  ooooh! ooooh! ooooh!
Там ги хрантути от сума време са й на гърба, ма сметка й държат за живота й  Tired
Да не говорим заради кой започна кашата  #2gunfire

Още не съм изгледала изцяло епизода  Whistling ама като ви чета коментарите и ми иде да си направя среща на 6 очи с кухата Скала и Злобната му ханъма  smile3511 smile3511 smile3511 smile3511

# 110

Верче, Hug Heart Eyes

Не знам друго, ама ми съсипаха сериала... ooooh! Гледам и 309, но не е същото...Ляле и Онур ми харесват, ама къде са Дефмерите, къде са те... Rolling Eyes
Звезде  Hug
Те продуцентите много обичат да съсипват края на сериалите си винаги  Crossing Arms
Ми аз да ти кажа и от 309 се разочаровах, и там се опитваха да разтягат нещата ма видяха,че запда рейтинга и ги ожениха и сега пак пробват някакви интриги с бившата му  ooooh! пък и вече от сериите гледам по 10-15 мин колко да съм в час и Сис квото ми покаже в чата и това е..изнервих им се и на тях с тъпия пълнеж  ooooh!
При нас поне Кориша се гледа и тук таме Нера,а Бетюл и дъртите развратници в 309 не ги дишам  ooooh!

# 111
Звезде  Hug
Те продуцентите много обичат да съсипват края на сериалите си винаги  Crossing Arms
Ми аз да ти кажа и от 309 се разочаровах, и там се опитваха да разтягат нещата ма видяха,че запда рейтинга и ги ожениха и сега пак пробват някакви интриги с бившата му  ooooh! пък и вече от сериите гледам по 10-15 мин колко да съм в час и Сис квото ми покаже в чата и това е..изнервих им се и на тях с тъпия пълнеж  ooooh!
При нас поне Кориша се гледа и тук таме Нера,а Бетюл и дъртите развратници в 309 не ги дишам  ooooh!
Оф и на Ляле лигавщините понякога ми идват в повече... ooooh! Според мен, романтичните комедии не трябва да продължават повече от един сезон... Peace

# 112
  • Perla

И кво от туй?!!!!! Cry

# 113
  Cry Cry Cry

# 114
Ирка, благодаря за уютния дом! bouquet
Благодаря на всички момичета, участващи в темата!

newsm51

Епизодът снощи, макар и дълъг, не ми достигна..
Много баластра, плява..
Как не разбра тази жена (Мерич Аджеми), че хората искат да гледат
Елчин и Баръш в загадъчни, романтични, закачливи, щастливи
моменти..
Много е упорита и това ще й изяде главата и кариерата..

А оная тролка (Гупса) скоро ще е в девета глуха, помнете ми думата..
Ако вече не е..

Спокойна вечер и прекрасна неделя! love001

# 115

Верче, Hug Heart Eyes

И аз съм така, Илде Hug, гледам 309, но не е същото, мога да загледам и някой друг сериал като спрат нашия, но няма да е същото, Дефмер така ме грабнаха. Яд ме е, че Мера така съсипа сериала, от романтична комедия го превърна в нещо, което даже не знам как да го определя Tired Confused Такава прекрасна харизматична двойка има за ГГ, но не използва правилно потенциала им  Tired Cry
Дано разкрие тайната, че ако я влачи и другата серия, не ми се мисли какво ще стане с рейтинга ooooh!  Не разбраха ли от екипа, че всички драми и проблеми е добре да се разплитат за по-кратко време, а не да се проточват във времето и да трябва рейтинга да падне, за да им стане ясно, че това вече е досадно, та направо банално ooooh! Разбира се, не само в това е проблема с отлива на зрители  Tired

# 116
Звезде  Hug
Оф и на Ляле лигавщините понякога ми идват в повече... ooooh! Според мен, романтичните комедии не трябва да продължават повече от един сезон... Peace
Аз последните 3-4 епизода почти не съм гледала  ooooh!  а толко ми харесваха Лале и Онур Crossing Arms
Сватбата гледах предния епизод,а от новия само от инста за момента ooooh!  още не съм се навила да го гледам

# 117
Явно аз съм единствената дето не е чак толкова разочарована от 309 Joy хвана ме яд, че избързаха с Йозге и че Лалето направи голяма работа, ма сериал да става hahaha  Бетюл и Курти и мен ме дразнят, ма това е. Като махалата и Нера при нас Joy

Ма аз съм си така, ако много ме завладее двойка не мога да се откажа, каквато и тъпотия да дават, защото ако не харесвах Дефмер и Лале и Онур, отдавна съм ги зарязала и двата  Joy

# 118

От коя ще му е това бебе на Памирико Joy Joy Joy Joy Joy

# 119
  • near Sofia, Bulgaria
Рускините си намериха нова дъвка - туитове на Волкан с фотошоп, включително и въпросното VAR на Мерич  Wink

И "обещания" за още 10 епизода се раздават...  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт