След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -209ღღ

• 27 565
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
Има си време и място за всички видове целувки! Ние от тези по бузките, вратлето си имаме в изобилие, много са си хубави, упрек нямам за тях. Особено пък в изпълнение на Елка и Борко! Peace
Peace Дани  Hug "айнъсъндан" да кажа като Елка  Mr. Green Joy Joy
Hug

# 631
Аз да пожелая на всички приятно гледане и хубави емоции тази вечер  Simple Smile

# 632
  • Perla
Гледам озета сега и пак ме наскачиха дяволите- Цял ден дедето стои с дрехите, които му донесе Онур! Чак с бейзболната шапка в кошчето! ooooh! Ама иначе ония семки люпят! #2gunfire

# 633
Аз да пожелая на всички приятно гледане и хубави емоции тази вечер  Simple Smile
Hug Мерси!

Същото и от мен!

# 634
В тон с темата на темата  Mr. Green

# 635
Гледам озета сега и пак ме наскачиха дяволите- Цял ден дедето стои с дрехите, които му донесе Онур! Чак с бейзболната шапка в кошчето! ooooh! Ама иначе ония семки люпят! #2gunfire

Доре, Корай му ги донесе  Joy  Joy  Joy
И пести мунициите, че ще ни трябват  hahaha

# 636
В тон с темата на темата  Mr. Green

Joy

За това, ако искат, може и ми затворят вратата под носа, няма да се сърдя, само да ми загатнат за някоя целувчица! Grinning

# 637
  • Perla

Доре, Корай му ги донесе  Joy  Joy  Joy
И пести мунициите, че ще ни трябват  hahaha

Диде, ами аз толкова съм подпалила, че където Корай, там и Онур! Подпрели са я всичките топалови и я разпъват на кръст! Малееее, много ме ядосаха пак!С бабата барабар!  Mr. Green

# 638
Аз още отсега се настройвам да я стрелям Мера, ако заради тайната Дефмер ходят с унили физиономии като кълвани пилета я почвам  #2gunfire #2gunfire #2gunfire и без това знаем, че сериите са преброени и няма как да се надявам и осланям на това, ако в тази серия не са щастливи, то по нататък в сериите ще ни ги дадат , време не остава, затова да я разкрива тая тайна Naughty Crossing Arms Но е ясно, че няма да е в тая серия  ooooh!

# 639
  • Perla
Аз още сега се настройвам да я стрелям Мера, ако заради тайната Дефмер ходят с унили физиономии като кълвани пилета я почвам  #2gunfire #2gunfire #2gunfire и без това знаем, че сериите са преброени и няма как да се надявам и ослоням на това, ако в тази серия не са щастливи, то по нататък в сериите ще ни ги дадат , време не остава, затова да я разкрива тая тайна Naughty Crossing Arms Но е ясно, че няма да е в тая серия  ooooh!

Тая серия ще е може би подчинена на драмата на Дефне покрай Топаловите.Пък дано така, както се появи тая тайна, така и да изчезне. хич не ме и интересува. Само искам щастливи дефмери и дефмерчета. Praynig

# 640
Аз още отсега се настройвам да я стрелям Мера, ако заради тайната Дефмер ходят с унили физиономии като кълвани пилета я почвам  #2gunfire #2gunfire #2gunfire и без това знаем, че сериите са преброени и няма как да се надявам и ослоням на това, ако в тази серия не са щастливи, то по нататък в сериите ще ни ги дадат , време не остава, затова да я разкрива тая тайна Naughty Crossing Arms Но е ясно, че няма да е в тая серия  ooooh!

Виви, той Йомко нали затова на риба отиде, да си прочисти главата, пък и Памир набързо му разкри тайната, така че тук едва ли ще протакат. Серията ще бъде за проблемите на Дафа с Топалови, ама да видим де, то не остана, какво да гадаем  Wink

# 641
  • near Sofia, Bulgaria
Настаних се и аз за рекламата  Laughing
Не мога да се откажа от петъчния си онлайн, но си ми е заседнала буца в гърлото с всички тия писаници в последно време на тема "финал вар му, йок му"  Rolling Eyes
Точно като нашето "тука има, тука няма" стана,  ooooh! всеки ден ще се опитваме да отгатнем датата на последния епизод според това кой с какво е решил тоя път да се прави на много вътрешен!  Crossing Arms

Ако сме до края на Януари, ще го претупат,  ама какво да правим, само да е хубав край, макар и нереално бозав след всички мрачни тайни и загадки, щото иначе язък за близо двегодишното вълнение и надежди, с които тръпнех пред екрана всяка седмица и се лишавах от сън!  Peace
Приятно гледане и да си пожелаем тайната да се разкрие тази вечер!  Praynig Hug

# 642
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Аййй я къде без мен  Hug Hug Hug Hug Hug
нареждам се навреме   Mr. Green
ейй Ирко Hug Heart Eyes ма той Сечо пак може неглиже се движи ма по-прикрито че шъ замръзне в тоя студ  Joy Joy Joy Joy виж с теб как се подредихме  Joy Joy Joy

хайде хубава серия и безпроблемен нет и от мен  Flutter Flutter

# 643
И аз съм тук   Party Party Party Здравейте  Hug Hug Hug

# 644
Е, то ми е ясно, че в серията няма как да подминат драматичните моменти свързани със ситуацията с семейството и аз за това нямам възражения, там си е логично да я има, няма как да се избегне  Peace  все пак това са семейството и каквито и да са, нормално е да и е тежко след случилото се, затова това не го споменавам  Peace  аз съм против преекспонираната и преувеличена тайна  Stop

Общи условия

Активация на акаунт