След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -209ღღ

• 27 368
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
Привет сладурчета  Hug Hug Hug Hug Hug

много сте се разпалили днес  Mr. Green хич не го мислете кой,какво и защо прави ...само те си знаят  Whistling

Преди 2-3 седмици бях писала,че най-вероятно имат договор за 20 епизода,така беше и с 1-и сезон . Не продължиха договора на Метин и екипа му,на Елка и Борко им вдигнаха хонорарите и продължиха.
А за Дефмерите ,не ми се рови да си търся поста ,но казах че има няколко варианта- да ги  дадат след време и с Дефмерче, на финала само да загатнат че Дефа е бременна или изобщо да няма ...това са вариантите,но клоня към последното  Mr. Green все пак Мера бяга от традициите в турските сериали  Joy

а и щях да забравя...няма и да има ЕлБар  Mr. Green да ви приземя

# 556
  • Perla
Остава сега да разберем от Кюса, че новият му проект-изненада ще стартира пролетта и всичко ще си дойде на място  Mr. Green

Виви, за новия му проект в телевизията казаха, че ще е  септември. През пролетта пак ще трябва да е някой летен сериал, пък не мисля, че Баръш отново ще влезе в такъв, особено веднага след КА. По- скоро, ако има нещо такова, то ще е филм- така ми се струва. във всеки случай за мене вината не е у Баръш, защото виждам доброто настроение на сета. Едва ли, ако той е причината за ранното приключване на сериала, биха били така непринудено весели с него, особено пък Елка. И се радвам, че поне в ТТ феновете са на страната на двамата главни, не укоряват никого от тях, по- скоро гневът е срещу продуцентите. Дори още снощи се навиваха днес да подкрепят с всички сили сериала. Четох един туит, в който фенката казваше, че имали два телевизора и двата щяла да включи довечера на КА, за да се вдига рейтингът.

# 557
Остава сега да разберем от Кюса, че новият му проект-изненада ще стартира пролетта и всичко ще си дойде на място  Mr. Green

Виви, за новия му проект в телевизията казаха, че ще е  септември. През пролетта пак ще трябва да е някой летен сериал, пък не мисля, че Баръш отново ще влезе в такъв, особено веднага след КА. По- скоро, ако има нещо такова, то ще е филм- така ми се струва. във всеки случай за мене вината не е у Баръш, защото виждам доброто настроение на сета. Едва ли, ако той е причината за ранното приключване на сериала, биха били така непринудено весели с него, особено пък Елка. И се радвам, че поне в ТТ феновете са на страната на двамата главни, не укоряват никого от тях, по- скоро гневът е срещу продуцентите. Дори още снощи се навиваха днес да подкрепят с всички сили сериала. Четох един туит, в който фенката казваше, че имали два телевизора и двата щяла да включи довечера на КА, за да се вдига рейтингът.
Доре, през пролетта са започвали доста драми, на първо четене се сещам за КПА, но разбира се, аз се пошегувах, не хвърлям вината върху Боре за финала Peace поне засега  Mr. Green Като приключи си мисля, че може и да станат ясни причините за нежеланието им да продължат сериала  Peace

# 558
Тази красавица няма да остане без проект и ако не е успешен, няма тя да е виновна. Талантлива, всеотдайна, красива! Момичето заслужава успех и дано да го постигне Peace

И Боре заслужава успех - всеотдаен, талантлив, красив! Вината му е само в това, че има любима, която обича себе си повече от него! Дано успее да поправи тази си грешка! Mr. Green

# 559
Ди  Hug, така е, обикновено договорите са за 20 епизода, но винаги има опция за продължаване, така че тук има друга причина за приключване. Каквато и да е тя, едва ли и след време ще разберем, не че е толкова важно де  Wink А за приземяването - да ти кажа, аз не съм и политала, така че няма се натъртя този път от приземяване  Joy  Joy  Joy

Доре, и 10 телевизора да пусне фенката, все тая. Не рейтинга е причината. А дали  Баръш е причината не знам, но е факт, че неговата фльорца нанесе доста вреда, пък той само се усмихваше сладко  ooooh!

# 560
  • Perla
Привет сладурчета  Hug Hug Hug Hug Hug

много сте се разпалили днес  Mr. Green хич не го мислете кой,какво и защо прави ...само те си знаят  Whistling

Преди 2-3 седмици бях писала,че най-вероятно имат договор за 20 епизода,така беше и с 1-и сезон . Не продължиха договора на Метин и екипа му,на Елка и Борко им вдигнаха хонорарите и продължиха.
А за Дефмерите ,не ми се рови да си търся поста ,но казах че има няколко варианта- да ги  дадат след време и с Дефмерче, на финала само да загатнат че Дефа е бременна или изобщо да няма ...това са вариантите,но клоня към последното  Mr. Green все пак Мера бяга от традициите в турските сериали  Joy

а и щях да забравя...няма и да има ЕлБар  Mr. Green да ви приземя

Скрит текст:

ДИ Hug помня, че ти още в началото на сезона писа, че обикновено договорите са за 15- 20 серии. И като наслагвам цялото инфо от последните дни, също клоня към 20- на епизода. Може би с опция за продължаване според рейтинга. Дано поне си имаме дефмерче, пък другото вече е ясно.
Що се отнася за елбарите- ами...каквото- такова! Ама аз на ПРО много харесвам думичките- времето ще покаже!

Виви, това за септември го четох в туит на ранини, пък тя се ползва с името на човек, който знае какво говори. Дори тя беше писала, че толкова години се занимава с дизита, ама такова нещо като ще правим финал на 27 януари месец и половина преди това не е чувала.

# 561
  • На юг от тук

# 562
Здравейте момичета,някой от вас знае ли по коя програма и в колко часа дават шоуто на Беяз Rolling Eyes

# 563
Тоя си пише въпрос и си отговаря ли  Shocked Joy
Ще видите Йо като свърши в някоя лудница  Joy Joy Joy

# 564

Терка, извинявай, не видях, че си я сложила, пък мамата ми вика, че нямам право да си трия поста  newsm78 Това пък от кога  Rolling Eyes

# 565
Здравейте момичета,някой от вас знае ли по коя програма и в колко часа дават шоуто на Беяз Rolling Eyes

По Kanal D от 22 и 30 часа Peace

# 566
Ди  Hug, така е, обикновено договорите са за 20 епизода, но винаги има опция за продължаване, така че тук има друга причина за приключване. Каквато и да е тя, едва ли и след време ще разберем, не че е толкова важно де  Wink А за приземяването - да ти кажа, аз не съм и политала, така че няма се натъртя този път от приземяване  Joy  Joy  Joy

Доре, и 10 телевизора да пусне фенката, все тая. Не рейтинга е причината. А дали  Баръш е причината не знам, но е факт, че неговата фльорца нанесе доста вреда, пък той само се усмихваше сладко  ooooh!
Диди Hug и аз не съм политала ,че навремето сърбахме попарата с Чаатай и Хазал,а вие с Керо и Ханде  Mr. Green

КАМИ Hug по канал Д ,но долу-горе започва след Ашка или малко се застъпват Peace

# 567
  • На юг от тук
Фенове-сценаристи Joy Joy

# 568
# 569

И още фенски мечти  Joy  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт