След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -209ღღ

• 27 404
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Йомер да не иска да ходи и тях  newsm78 newsm78 newsm78

# 646
  • near Sofia, Bulgaria
Верно толко щура не я е виждал!  Shocked

# 647
Вай бе  Shocked Дефа колко пъти я видяхме че е шофьорка и сега се направи на състезател от формула 1  ooooh! ooooh! ooooh! пак ще му прилошее на Йо ако не останат живи  ooooh! ooooh!

# 648
Тая па Нихан Дефне пред тях избрала Йомер, тя какво иска да стои тях да дундурка ли  ooooh!

# 649
Вай бе абито изненадан че и Исо знае  Whistling
оххх тая Дефа много им е набрала изразходи енергия с бързото шофиране  Laughing
охааа айде на вилата  Crazy Crazy Crazy

# 650
натисна я в ъгъла  Crazy Crazy Crazy
Синан като призрак ходи  Tired

# 651
И сега разказа ли или не  newsm78 Или я забаламоса с ябълки и до там беше упоритостта на Дафа  Tired

# 652
е, кога отидоха, кога се тръгнаха, защо изобщо отидоха във вилата  Rolling Eyes Joy Joy

# 653
И сега разказа ли или не  newsm78 Или я забаламоса с ябълки и до там беше упоритостта на Дафа  Tired
Нищо не и разказа, аз и не вярвам да е скоро разкриването  Peace
То и тя като Йо не е много настоятелна   Mr. Green

# 654
е, кога отидоха, кога се тръгнаха, защо изобщо отидоха във вилата  Rolling Eyes Joy Joy

Да ядат ябълки  Joy  Joy  Joy

# 655
е, кога отидоха, кога се тръгнаха, защо изобщо отидоха във вилата  Rolling Eyes Joy Joy
.
Е как защо  Joy

# 656
е, кога отидоха, кога се тръгнаха, защо изобщо отидоха във вилата  Rolling Eyes Joy Joy

Че кой им пречи в прогимназията да си ги ядат  Mr. Green Joy Joy

# 657

Да ядат ябълки  Joy  Joy  Joy
Че кой им пречи в прогимназията да си ги ядат  Mr. Green Joy Joy
При тях при нормални условия целувки и с...кс не се правят. Трябва да има стресова ситуация, че да е оправдана целувката или яденето на ябълки, в случая! Mr. Green Тези неща са за отпускане на напрежението, не от любов! #2gunfire

# 658

ми изядоха ги и си тръгнаха  Joy Joy Joy Joy прогониха напрежението  hahaha hahaha hahaha

# 659
  • Perla
Мислехме, че отиват на вилата заради предложението на Дефне да избягат някъде, където никой не ги познава. Оказа се, че не е това предложението. И какво ще бъде то и как ще отговори Йомер?

Прекрасни!

Общи условия

Активация на акаунт