След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -209ღღ

• 27 274
  • 757
  •   1
Отговори
# 735
  • near Sofia, Bulgaria

# 736

Sad Sad Sad пфуууу,много ме е яд че Памирко си тръгва

сега като се замисля май лека полека актьорите се сбогуват и преориентират...вече 2-3 еп. липсва Неджмош бей,Зюбеир отдавна го няма,Хулюси бей,а и Мине все по-малко я дават

# 737
  • Perla
А, пропуснах да си кажа за песента- и на мене ми от любимите! Peace

# 738
  • под най-голямото листо на тиквата
Ееее, отиди ли си Памирико, направо ще ме откажат да гледам. Аз така му се кефех на тоя образ  Crossing Arms
Peace и на мен ми харесваше и ще ми липсва  Cry

# 739
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ще ми липсва ПамПам  Crossing Arms Беше свеж образ.. И е наистина поредната жертва на Нера, съсипа и неговия живот  Tired
Браво на Сечо  Heart Eyes

Peace Peace Peace

# 740
Още един от героите, които гледах с удоволствие, си заминава. Пам ми беше по-интересен даже от Дефмерската линия, много по-логично му беше поведението. Cry

За мен Сердар и Нихан са егоисти, но не и Тюркян тейзе. Разбирам напълно реакцията на жената и не мисля, че беше нужно Мерич да противопоставя Дефне на семейството ѝ, за да ни покаже, че е станала силна и независима. Изобщо нещата можеха да се развият там в друга посока, тази, която Мерич избра, не ми е по вкуса! Sad

Дефмерската линия е най-слаба и нелогична в сюжета на Мерич. Само при тях нещата ми стоят някак разпокъсано - хванала, дръпнала Мерич оттук-оттам, за да го докара до нещо. Това среднощно лудо каране на Дефне изобщо не беше някакъв плюс за характера и образа ѝ, нито доказателство за велика тревога за Йомер. Как след среднощното лудо каране се оказаха сутринта на вилата, до която пътят е само няколко часа, не цяла нощ! Тя цяла нощ ли беше такава развилняла се нервачка или... Къде прекараха нощта? Как след това лудо каране Йомер нямаше кошмари, а му беше до любов, с която да успокои нервната и разпитваща го Дефне! След нощта, в която му падна ризата в цвят хаки, сънува кошмари, но не и след бясното шофиране на Дефне! Всичко при Дефмерите е лудо и нелогично!

# 741
  • По света и в нас.
Явно Сечо е ГГ който си тръгва. newsm78

# 742
Ееее, отиди ли си Памирико, направо ще ме откажат да гледам. Аз така му се кефех на тоя образ  Crossing Arms

ее ти пък сега  Crossing Arms ще си го гледаш у вас  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 743
  • Още у мъглата ...
Бай дъ уей, според мен Сечо си беше оставил вратичка още в началото на 2 сезон, защото неговото име се пишеше накрая: "ve Seckin Ozdemir" Peace
Брех, тамън го харесах Памко и той взе, че си тръгна Tired

# 744
на Юсуф сериала може и да го сложат в събота така или иначе Обществото го финализират другата седмица   Thinking
ооо, аз пак съм назад с новините  Tired  Laughing

Цитат

dora_st Почетен член
Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -209ღღ
♥0 пт, 16 дек 2016, 08:45   #522  
Цитирай
Добро утро и хубав ден петък!

Въпреки всичко- АШК все още има! Peace

Превод на руски на думите на Хактан Пак
Скрит текст : Покажи

Продуцентът Хактан Пак преди около месец провел анкета в ТТ" какво ще се случи, ако КА направи финал?" Болшинството са отговорили" Ще изгорим тази Вселена".
Вчера, когато видял в ТТ поддръжката на сериала, Хаактан е репостнал този въпрос и е писал"Не изгаряйте! Дайте всички заедно, с усмивка и надежда да завършим това пътешествие. Не хабете своята енергия за уговорки, по- добре се наслаждавайте на това, което остава. Това е жизнен поток. Започна и завършва. Във всеки край има огромно начало. Мисля, че трябва да гледате така."  

Правилно го е казал човекът  Peace

не вярвам някой от двамата да се хвърли веднага в нов сериал  Rolling Eyes за Баръш си мисля,че в някой филм ще участва и ако е с мн различна тематика, не виждам проблем да е успешен,стига да е с добър замисъл  Wink

Пък и дали ще имат скорошни успешни проекти или не,в крайна сметка ги интересува тях самите  Mr. Green hahaha hahaha като не е Баръш,ще гледаме Кевънч,като не е той,ще е Бурак...или някой от стотиците добри актьори...или някоя нова звезда ще изгрее....  Mr. Green
Изобщо не приемам нещата толкова насериозно аз. Ще гледам това,което ми задържи вниманието, не виждам причина за вайкане.
Както и Тери каза,комедиен сериал 70 серии си е голямо постижение,така че...бравос на Мерич и екипа  Laughing Whistling Интересно ми беше с Дефмер,ще ги запомня с готино чувство, от там насетне не ме интересува кой какво прави... Peace  Wink

# 745
Ми Сечо малко на сляпо се хвърли, но важното е, че образът му се хареса на публиката. Гледам и феновете в туитър го изпращат както си му е реда  Peace

# 746
  • У Диспансера ...♥♥♥
Чакайте, докат ме в фанал мерака да преведа песента

Сбогом

Ти не видя,
ние бяхме като палстикови цветя(това не ми е много ясно, ама как и да е)
които поливат с вода
А ти не видя(забеляза)

Ти не видя
ние танцувахме без да спрем
на разбити стъкла

Ти си такава
всички приличат на тебе
разтапяш се в моите прегръдки
и аз забравям

Сбогом
Нека занапред бъда без теб
Няма да бъда повече с твоята празнота
Забравям....

Ти не видя
края беше написан още в началото
свършиха, свършиха думите ми

Ти си такава
всички приличат на тебе
разтапяш се в моите прегръдки
и аз забравям

Сбогом
Нека занапред бъда без теб
Няма да бъда повече с твоята празнота
Забравям....

Милия ми той  Sad Sad Sad

# 747
Още един от героите, които гледах с удоволствие, си заминава. Пам ми беше по-интересен даже от Дефмерската линия, много по-логично му беше поведението. Cry

За мен Сердар и Нихан са егоисти, но не и Тюркян тейзе. Разбирам напълно реакцията на жената и не мисля, че беше нужно Мерич да противопоставя Дефне на семейството ѝ, за да ни покаже, че е станала силна и независима. Изобщо нещата можеха да се развият там в друга посока, тази, която Мерич избра, не ми е по вкуса! Sad

Дефмерската линия е най-слаба и нелогична в сюжета на Мерич. Само при тях нещата ми стоят някак разпокъсано - хванала, дръпнала Мерич оттук-оттам, за да го докара до нещо. Това среднощно лудо каране на Дефне изобщо не беше някакъв плюс за характера и образа ѝ, нито доказателство за велика тревога за Йомер. Как след среднощното лудо каране се оказаха сутринта на вилата, до която пътят е само няколко часа, не цяла нощ! Тя цяла нощ ли беше такава развилняла се нервачка или... Къде прекараха нощта? Как след това лудо каране Йомер нямаше кошмари, а му беше до любов, с която да успокои нервната и разпитваща го Дефне! След нощта, в която му падна ризата в цвят хаки, сънува кошмари, но не и след бясното шофиране на Дефне! Всичко при Дефмерите е лудо и нелогично!

Дани  Hug Heart Eyes ми как да са логични действията на Дефмерите, като логиката е най-слабата страна на Мера  Whistling и хич я няма на моменти да не кажа изцяло  Mr. Green

# 748
  • Perla
И сега Седа с кой ще си споделя  Mr. Green

Много кофти ми стана, защото имам чувството, че се сбогуваме със сериала  Cry

Ами ние се сбогуваме, Тери Cry

# 749

много я харесвам и аз  Peace Терка как се казва  Thinking
не вярвах че ще го кажа, ама ми домъчня за Памко  Sad Sad
и на мен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт