MAC & Sephora - 38 тема

• 101 588
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
  • гр. София
Anzy, до колкото разбрах бройките отново са доста ограничени.  Rolling Eyes  Мен това лично много ме отблъсква с цялото това юркане да отида до другия край на София с малко дете рано сутринта. Еми не, благодаря. Ще преживея и без тази колекция. Ако нещо му е писано да ме дочака и да го харесам ще го взема. И с тези липси на имейли за колекциите, че са тук ми е много трудно да позная кой ден ще е. Мрън.  Crossing Arms

# 91
Anzy, до колкото разбрах бройките отново са доста ограничени.  Rolling Eyes  Мен това лично много ме отблъсква с цялото това юркане да отида до другия край на София с малко дете рано сутринта. Еми не, благодаря. Ще преживея и без тази колекция. Ако нещо му е писано да ме дочака и да го харесам ще го взема. И с тези липси на имейли за колекциите, че са тук ми е много трудно да позная кой ден ще е. Мрън.  Crossing Arms

Напълно съм съгласна с теб! Много е отблъскващо и натоварващо. Дано все пак това, което е писано за нас, да си ни дочака!

# 92
  • в 1001-та нощ
Благодаря за темата!

Смятах да си взема ФДТ Les Beiges на Шанел за празниците, но май вече не съм убедена, че ще го направя. Номер 20 ми е прекалено светъл, а 30 ми е доста тъмен. Предложиха ми PERFECTION LUMIÈRE, №30 при него е по-светъл, но е с доста сериозно покритие и не ме устройва.

Аз взех 22 и 30  Peace

# 93
  • Пловдив
Да, ти ми каза, гледах ги, но не са ми ОК. Взех проби от 20 и 30 и не ми пасват както трябва. Ще помисля още за 30.

# 94
Коледна оферта от Сефора -  15 % за всяка покупка над 100 лв
Офертата важи 16.12 до 20.12  за всички марки в магазина

Това пак ли е с картата?

# 95
  • София
Коледна оферта от Сефора -  15 % за всяка покупка над 100 лв
Офертата важи 16.12 до 20.12  за всички марки в магазина

Това пак ли е с картата?

Получих смс днес следобед, но никъде не се споменава за представяне на карта .

# 96
  • София
За подаръци -  един или два парфюма от мен за мен. Grinning
Може би и бяла козметика, но още не съм си написала писмото. Grinning

# 97
  • София
От ФБ:
Можете да откриете безупречния блясък на Марая Кери в страхотна колекция. #MACMariahCarey вече е налична в магазин МАС Дъ Мол!

Потопете се в КОЛЕДНО SEPHORA НАМАЛЕНИЕ! -15% отстъпка от всяка сметка над 100лв! При сметка над 150лв получавате и подарък ваучер на стойност 20лв!Периодът на промоцията е от 16 до 20 Декември. Побързайте и зарадвайте всички любими хора с желаните подаръци!

# 98
  • София
В 12ч бях в ДъМол по работа и колекцията на Марая Кери я нямаше в MAC  Rolling Eyes

# 99
  • София
Тъпо, при положение, че те го афишират  Confused

Аз вече се сдобих с един от ружовете, червило, прахообразната пудра и скинфиниша. Очаквам и кабукито  Heart Eyes

# 100
  • София
Харесват ли ти, сподели мнение  Hug

# 101
  • Down south
Днес ще се разходя да  разгледам тази толкова рекламирана колекция и аз.

# 102
И аз питах на обяд днес и също нямаше .

# 103
  • гр. София
Заповядайте в понеделник 19.12 в магазина на MAC по случай лансирането на дългоочакваната колекцията на Mariah Carey. Само и ексклузивнo в MAC The Mall

# 104
  • Down south
В 12ч бях в ДъМол по работа и колекцията на Марая Кери я нямаше в MAC  Rolling Eyes
Отидох, разгледах, пробвах. Не ме впечатли с нищо.

За да не съм без нищо, взех едни сенки и едно червило на МАС. Сенките са Extra Dimension Eyeshadow, цвета наподобява шампанско, чудесен е и много ми отиват.
 Доволна съм Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт