MAC & Sephora - 38 тема

• 102 408
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
Дами, а някоя ползвала ли е базата за сенки на benefit? Stay don't stray? Заслужава ли си за тази цена?

# 286
  • София
Къде в София продават продуктите на Body shop?

# 287
  • София
Боди Шоп продукти съм виждала само на Летище София. Не си спомням да съм ги мяркала другаде. newsm78

# 288
Да, нямат магазин.

# 289
Здравейте, бихте ли ми препоръчали фон дьо тен за нормална към мазна кожа на Mac и червило за много сухи и напукани устни може и да ме е на  Mac. Както и за някакъв хубав руж. Благодаря предварително.

# 290
Дами, а някоя ползвала ли е базата за сенки на benefit? Stay don't stray? Заслужава ли си за тази цена?
За мен лично не си заслужава, изобщо не ми издържаха сенките с нея. Изчакай да заредят Urban Decay в Сефора февруари и си вземи тяхната Primer potion, страхотна е.

# 291
Момичета, може ли да ми дадете идея за матиращ серум/крем, който действително работи и не запушва порите.

Пробвала съм толкова много кремове и нищо - до обяд лъсвам. Не слагам фдт, само bb крем ползвам и леко пудра.

# 292
За мен лично не си заслужава, изобщо не ми издържаха сенките с нея. Изчакай да заредят Urban Decay в Сефора февруари и си вземи тяхната Primer potion, страхотна е.
Благодаря за бързия отговор Heart Eyes
Но тази база става ли за ежедневието? Или е по-подходяща за някакви по-специални поводи, когато гримът ще е по-силен?

# 293
  • гр. София
Аз минавам да споделя, че в крайна сметка не взех нито пудра, нито четка на МАС Laughing Взех си на MUFE HD microfinish powder и една от четките за пудра на Сефора, много съм доволна и от двете, особено от пудрата Heart Eyes Не съм се отказала обаче да се сдобия с четка(и) на МАС в някакъв момент, ще видим кога.
Сега съм в чуденка какъв продукт да си взема за вежди Thinking С много светли и редки вежди съм, винаги слагам молив, един най-обикновен на Bourjois, но е на привършване и се оглеждам за нещо различно. Какво бихте ми препоръчали от офлайн магазините? Гледам, че benefit имат широка гама от продукти за вежди, някоя от вас използвала ли е някой от тях, какво ви е мнението за тях? Благодаря!  bouquet

# 294
Да, много са хубави продуктите на Бенефит за вежди, особено ако като мен не правиш и не можеш. Сами си стават едва ли не само като леко- леко прокараш молива.
Току- що прочетох и това и то напълно припокрива моето мнение по-горе.
И аз съм много доволна от този праймър.
http://petpandablog.com/2017/01/14/close-up-benefit-brows/

Последна редакция: сб, 14 яну 2017, 22:23 от densi

# 295
  • Down south
На предните страници някой препоръча базата за устни на МАС.
Купих я преди седмица-две и съм изключително доволна, ползвайки я с течните им червила.

Благодаря за препоръката!

# 296
Невероятен продукт! Heart Eyes

# 297
  • гр. София
Радвам се, че се е харесала. На много дами тук ни е любимец и я препоръчваме често.

# 298
Благодаря за бързия отговор Heart Eyes
Но тази база става ли за ежедневието? Или е по-подходяща за някакви по-специални поводи, когато гримът ще е по-силен?
Няма ежедневие, няма поводи, щом имаш мазен клепач и ти се събират сенките, работата на базата е това Simple Smile Аз слагам абсолютно винаги, защото иначе ми се събират сенките, а с базата на Urban decay ми издържат по над 12 часа.

# 299
  • София

Подкрепям напълно! Базата на Бенефит ми се събираше ужасно, а по-добра от тази на UD не съм ползвала. И аз съм в нетърпеливо очакване на марката отново тук!

Общи условия

Активация на акаунт